Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
- Локација
- Wolfpack Reproducing Area
- Веб-сајт
- dangerousminds.net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, повеќе сум на туринг мераклија, во главно асфалт и макадам.Возиш ти на планински патеки?![]()
Кај најчесто го возишЕве го мојот. Scott Aspect 50
![]()
![]()
![]()
![]()
Треба амортизеров да го сменам со rock shox. И дискови исто така немам, треба да му се стави, ама со тек на време![]()
Треба амортизеров да го сменам со rock shox. И дискови исто така немам, треба да му се стави, ама со тек на време![]()
Кај најчесто го возиш? пошто јас да сум на твое место водно и такви петеки не му бегаат
![]()
Подобра опција би била да го продадеш и купиш друг велосипед со дискови...Барем така мене ми излегуваше есапот кога се распрашував за такво нешто.
Проблемот е што го купив сеа на почеток на лето... А за колку би можел да го продадам?
ПланинскиИнаку отприлика според вас каков точак би требало да изгледа за возење за патеки на шар планина или пак за на галичица ?
Планински![]()
Брендот нема врска, ти треба MTB..Знам дека е планински ама отприлика на пр дали може со мерида да се оди
?
супер се ама цениве некако солени ми сеБрендот нема врска, ти треба MTB..
Еве дел од брендовите за таа намена, во зависност од тоа како ќе го возиш и по какви терени ќе треба да си најдеш соодветен велосипед.
http://www.bikeradar.com/mtb/gear/category/bikes