Wow you guys, ќе ме научете како се баталуваат, онака, мислите? Оние што не ни се допаѓаат at the time being? Стварно навистина првпат слушам, онака, недовербата олку лесно да се решавала. Под кој камен сум бил јас, имајќи досега сите врски да се ми биле успешни. Еве јас имам пробано со репресија како секој нормален љубоморен дечко кој сака да му успее врската, ама само се вратиле како поголем проблем одошто биле. Каде грешам pls
Oвој па стеф дури и метафорично објаснува, дека не беше доволно "длабок" досега. Помеѓу клишеата и површноста и генерализирањата. Навистина, зошто уште постоиш на интернет?
Девојче, зборувај му. Олесни се, не го поштедувај од љубомора и недоверба. Дури може да ти се врати како победа, некои им е тоа слатко и чин на грижа. Дупла победа, ќе се осеќаш прилично посигурна кога ќе те убедува дека те сака и дека никогаш нема да стори ништо слично што би ви наштетило. Макар било лага, макар после 4 месеци раскинете поради изневера. Битен е моментот, битно е да се осеќаш ТИ сигурна. Недовербата е ствар на која се работи, може да трае и со години ако навистина сакате да успеете. А можеби ќе биде крајот за вас, некогаш, некаде. А може и да послужи како секојдневното драматизирање од што има потреба секоја врска, кое некогаш знае да резултира со прежежок секс. Најлошо што можеш да сториш е да ги блокираш мислите, како што до сега ти препорачуваа.