Со буџетски пари во Скопје ќе се слави независноста на Албанија

• Креатор на темата Креатор на темата никола-те
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Албанија не е нивна матична земја, туку Косово.На Косово воглавном е соберен сиот потурчен џган.Куманово, Скопје, Тетово, Гостивар се се Косовари од прв до последен.Никој од нив нема потекло од Албанија.

И ти не живеј во среден век жити се.Ахмети и Тачи го зборуваат само она што рамковните сакаат да го слушнат!
Само тешки дебили и либерални идиокритети веруваат во некаков соживот кој никогаш и не постоле тука.
Toчно.Еве и пример зошто е точно, Хрватите не го признаа Косово за инат на Србите туку целиот шлајм од нивната држава го праќаа таму,истото се однесува и за Словенците.

Јас имав женска албанка, и види сега ни јас зборев македонски ни таа албански, комунициравене на СРПСКИ, компромис бе мали си наоѓаш средина ако сакаш ако сакаш се, се може.
Додуша јазично и орално ептен добро ни одеше со јазиците, само еден поглед и си знае што треба да прави.
Кај имаше женска Албанка?Во сон?Ај ве молам со тие лажни ебачки филмови тука на друг ги продавајте.Скоро 99% од Албанките ниту знаат македонски да зборат, ниту сакаат да знаат да зборат, а уште па ако знае дека не си нивен нема ни рака да ти пружи да се поздрави.Доста со тие мулти култи филмови режирани како за филмскиот фестивал Манаки.

Кај имаше женска Албанка?Во сон?Ај ве молам со тие лажни ебачки филмови тука на друг ги продавајте.Скоро 99% од Албанките ниту знаат македонски да зборат, ниту сакаат да знаат да зборат, а уште па ако знае дека не си нивен нема ни рака да ти пружи да се поздрави.Доста со тие мулти култи филмови режирани како за филмскиот фестивал Манаки.
Абе ај што збориш беееееееее , не сум знаел да си ебеш векот сега ми е сТрам што ме раскринка каков лажго сум. :(
Толку ти е тешко да прифатиш дека мегу национални врски се можни.зошто јас можам да ти набројам најмалку 7/8 меѓу национални бракови помеѓу македонци и албанки,босанки,србинки,турчинки.
Ако за тебе се албанци дечиштана што се курчат по автобуси и вејат знамиња за мене тие се косовари и козари, и можам сега во моментов да те однесам кај најмалку 10 души албанци или другарки албанки на кафе.

Јас имав женска албанка, и види сега ни јас зборев македонски ни таа албански, комуникацијата ни беше на СРПСКИ, компромис бе мали си наоѓаш средина ако сакаш, ако сакаш се, се може.
Додуша јазично и орално ептен добро ни одеше со јазиците, само еден поглед и си знае што треба да прави.

Нема поголемо ебачиште од тебе, факт.

Абе ај што збориш беееееееее , не сум знаел да си ебеш векот сега ми е сТрам што ме раскринка каков лажго сум. :(
Сте лажговци најголемиот дел.Не живеам јас во Кина за твоја информација.Знам што се случува на терен и како размислува една Албанка или воопшто тие.

Нема поголемо ебачиште од тебе, факт.
ПССССССССССС
остај бе физијономијо.
Урами ли сликата?
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 15:45 ---
Сте лажговци најголемиот дел.Не живеам јас во Кина за твоја информација.Знам што се случува на терен и како размислува една Албанка или воопшто тие.
Едитирано препрочитај
Кур мој знаеш како размислува некој друг.
Сум учел со нив,сум работел со нив, сум се дружел со нив и не само со нив туку кажи кој друг сакаш народ од балканов, проблемот е што младиве генерации се издркотина и кај шпонови и кај македонци.
Не е друго во прашање нити се работи за нешто друго исти кур сте СИТЕ, задоени со млеко на омраза религиска и националистичка, тие ставале на фб знамиња за џихад,вие ставате исуси св петки богородици,тие знамиња на албанија вие 16 крако знаме.
ИСТИ ГОМНА СТЕ СИТЕ И КАУРСКО И ШИПТАPСKO
Избљувотиња издркотина ништо повеќе ништо помалку.
Мене и на тие луше икогаш не ни било битно кој сме и што сме, ние се замаравне дали ќе идеме или нема да идеме на егзит,дали ќе има журка во љубаништа или на саем,дали ќе идеме на водно или во бродец на пијанка и журкаа.
Не ни беше битно кој како се вика или презива,сеедно ни беше.

Генерално земено си во право,но има и некои изолирани случаи мора да се признае доста ретки,но сепак постојат и воглавном тие врски се во тинејџерските години од 14-18.
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 15:48 ---
Толку ти е тешко да прифатиш дека мегу национални врски се можни.зошто јас можам да ти набројам најмалку 7/8 меѓу национални бракови помеѓу македонци и албанки,босанки,србинки,турчинки.
Ако за тебе се албанци дечиштана што се курчат по автобуси и вејат знамиња за мене тие се косовари и козари, и можам сега во моментов да те однесам кај најмалку 10 души албанци или другарки албанки на кафе.
Чекај сега ти имаше врска со Албанка Христијанка од југот на Албанија или?

Генерално земено си во право,но има и некои изолирани случаи мора да се признае доста ретки,но сепак постојат и воглавном тие врски се во тинејџерските години од 14-18.
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 15:48 ---

Чекај сега ти имаше врска со Албанка Христијанка од југот на Албанија или?
Дете смири се молимте.
Да не испадне после лош сум бил ваков таков, па ти да праќаш поздрави по други. :)

Во Македонија се вработуваат Македонци??Стварно срамота.Како смеат да вработуваат Македонци во сопствената држава.Нека се засрамат овие од Владава.

Од 2007 се вработени во администрација скоро 30000 македонци а ниту еден пат немаше вести на телевизија или во било каков медиум...........
А ако се работи за рамковни по сто пати се објавува...............
Иначе од 2007 се вработени некаде 11000 албанци, а впрочем треба да се покачи застапеноста на албанците во институциите.......
Да, нека се срамат за лицемерието............

Дете смири се молимте.
Да не испадне после лош сум бил ваков таков, па ти да праќаш поздрави по други. :)
Те прашав убаво дали си имал врска со Албанка Христијанка или со Косоварка,незнам зашто воопшто ме нападна.:)

ПССССССССССС
остај бе физијономијо.
Урами ли сликата?
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 15:45 ---

Едитирано препрочитај
Кур мој знаеш како размислува некој друг.
Сум учел со нив,сум работел со нив, сум се дружел со нив и не само со нив туку кажи кој друг сакаш народ од балканов, проблемот е што младиве генерации се издркотина и кај шпонови и кај македонци.
Не е друго во прашање нити се работи за нешто друго ити кур сте СИТЕ, задоени со млеко на омраза религиска и националистичка, тие ставале на фб знамиња за џихад,вие ставате исуси св петки богородици,тие знамиња на албанија вие 16 крако знаме.
ИСТИ ГОМНА СТЕ СИТЕ И КАУРСКО И ШИПТАPСKO
Избљувотиња издркотина ништо повеќе ништо помалку.
Јас гледам пола Албанки невиност изгубија од вас во Чаир и кога и да им се јавам на моите другари сите се по кафиња кај Албанки, yeah right(y)

Кај нив машко Албанец неможе да им отиде на кафе, па камоли Македонец каурин.Дај не фантазирај жити се.
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 15:59 ---
Те прашав убаво дали си имал врска со Албанка Христијанка или со Косоварка,незнам зашто воопшто ме нападна.:)
Со никоја немал, само лаже цело време нели сфати.И јас можам да кажам на форум дека сум ја пеглал на Саркози жена му и да тврдам дека сте будали зашто не ми верувате.

Со никоја немал, само лаже цело време нели сфати.И јас можам да кажам на форум дека сум ја пеглал на Саркози жена му и да тврдам дека сте будали зашто не ми верувате.
Ја коа ја маав Карла,на Саркози уште носот не му беше пораснат,ебааго.

Јас гледам пола Албанки невиност изгубија од вас во Чаир и кога и да им се јавам на моите другари сите се по кафиња кај Албанки, yeah right(y)

Кај нив машко Албанец неможе да им отиде на кафе, па камоли Македонец каурин.Дај не фантазирај жити се.
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 15:59 ---

Дојди бе пиле јас ќе те носам ај кажи кога сакаш.
Ако тебе ти е битно единствено национална припадност верска определба мене ич не ми чуе стојко.
Ако до толку си глуп и да сметаш за опасно се што ти е непознато тогаш твој проблем, јас ти кажувам дека поубаво сум си поминувал во дружба со албанци и албанки отколку со некој беровчани кој секој втор збор им е није сме макдонци требе да се помагаме наши сме.
Јас ќе те повторам исто говно сте сите помладиве генерации.
Ај сега стаи 16 крако сонце стаи некоја иконаа на фб и кажувај колку си голем македонец.

Дојди бе пиле јас ќе те носам ај кажи кога сакаш.
Ако тебе ти е битно единствено национална припадност верска определба мене ич не ми чуе стојко.
Ако до толку си глуп и да сметаш за опасно се што ти е непознато тогаш твој проблем, јас ти кажувам дека поуваво сум си поминвал во дружба со албанци и албанки отколку со некој беровчани кој секој втор збор им е није сме макдонци требе да се помагаме наши сме.
Јас ќе те пофторам исто говно сте сите помладиве генерации.
Тогаш иди биди им зет и не замарај тука. ок!!Само што најтрагично е што ти после тие 100 “предобри’ Албанки пак ќе ожениш Македонка јасно ко ден.

И Пол Макартни пееше 20 песни против расизмот, а од 5 жени ниту една не му беше црнкиња наравоучение:cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom