PIRATIC
diplomiran klozetar
ne treba da se dokaze-toa se znae. dokazi mi sprotivnoto. istorija=karpaty
А вашата Историја ............ Кавказ(Чеченија, Дагестан), Анадолија, Курдистан...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така е,ама длабоко во себе ти настојуваш Скопје да биде KUQ E ZI! Ќе се видиме кај господ,од тоа барем ни ти ни ја нема да куртулиме..Па он ќе ни каже што е и како е..Во овој свет ништо не е наше/ваше туку ај ние да си продолжиме со животот наш да не го трошиме на тоа ваше /наше.
АЈДЕ поздрав
И ние не сме од вчера, и жал мие што не гледате како терет, жал ми е и за нас и за вас.......
Мене лично не ме интересира ни знаме ни нација ни ништо, тоа се права без врска, реално не постои ништо духовно, додека нема недискриминаторско трошење на буџетот другите права можат да идат поѓаволите.............
Додека за македонска култура се инвестирааат 200мил во албанската се инвестираат 10мил....
Да се градеа споменици на ДЦ, Марвел јас лично ќе се македонизирав од љубов кон државата.... но не,..............тоа не се случи.............
имаш право, треба да не има низ протести против поскапувања и слично...............
Салата се продава со пари, утре и грци може да дојдат...............
A вашата Историја ............ Кавказ(Чеченија, Дагестан), Анадолија, Курдистан...![]()
Ти ме заебаваш мене или ме заебаваш мене ?Како прво не е коректно да пцуеш така по мртви луѓе,да беше жив па да го пцуеше..Вака мртов па си нашол да му се чаламиш.
Како второ,да се интервенираше во танушевци,таа интервенција ќе беше иста како у љуботен кога БОМБАРДИРАА едно селце со авиони тенкови и што уште не,и не можеа да ги ископаат арнаутите од под земја.
Како трето,имаше некои што беа над него кои што го диктираа сето сценарио..
А како индивидуа,Трајковски беше одличен пример како еден модерен претседател треба да изгледа..
Фамилијарен човек,кој што секогаш гледаше на светлата страна од животот..
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 00:04 ---
Не постојат услови за живеење на карпати пријателе,тие умоболни теории и заговори можеш слободно да ги пуштиш низ шоља..
Ju nuk jeni ilirët, të kuptojnë?Iliri. den baba den.
Многу гледаш НАША ТВБрането ги користеше и Красничи и неговите бандити од Кондово како џокер,хаха..Па еј,алоооо..Красничи беше представен како едно младо интелегентно момче со завршена школа,спремно да биде градоначалник на Скопје..![]()
Iliri. den baba den.
Не е само на Наша Тв,низ сите телевизии продефилира тој муабет..И провладини,и проопозициски,дури и кај што свират зајди зајди и кај што кува Алачки.Многу гледаш НАША ТВ
Илири ............ дојдени од Анадолија, Курдистан и од Чеченија ..................
Ако сакаш да не те навредуваат по однос на потеклото тогаш и ти не навредувај !
Kakvo navreduvanje be,barem nie znaeme od kade poteknuvame,a tie ni toa ne znaat.
Илири ............ дојдени од Анадолија, Курдистан и од Чеченија ..................
Ако сакаш да не те навредуваат по однос на потеклото тогаш и ти не навредувај !
Одрекување од идентитет ти е докажување идентитет.Па он(АлбТе) прв почна да спомиња некакви си таму зад-Карпатии...
А јас му удрив клизача со зад-Кавказии...![]()
Знаеш кои се гости,тие 300.000 што дојдоа со трактори,па седеа у камп и молеа за парче леб од Македонската држава..Државата која денес ја р'каат со гнасни шлајмови..Zosto da se navreduvam. ke se gordev da sum od anadolija ili kurdistan. so im fali na tie.
Nista loso nemaat ni rusite pozadi karpatite. ne sakav da ve uvredam samo sakav da ve potsetam deka ste gosti (dojdeni)