Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nema sto da barate vo tirana
Мене не ми е јасно зошто толку се расфрљаш по името на Борис Трајковски..Ја колку што знам човекот едноставно не сакаше да гинат луѓе..И во една прилика убаво кажа на еден собир..Кога почнаа да урлаат од публиката,шиптарииии уа ова она..Им рече фино,никој од вас нема да мрдне ако ве викнат да одите да се пукате во планина.Битно ќе ја обноват истрагата за кингерот![]()
Салата се продава,нормално од Македонци..Вие ја купивте,тоест рентавте..Се исперчивте среде Македонска територија,Македонците како усрани ништо не направија,и мора да се признае..Секоја чест..И ние не сме од вчера, и жал мие што не гледате како терет, жал ми е и за нас и за вас.......
Мене лично не ме интересира ни знаме ни нација ни ништо, тоа се права без врска, реално не постои ништо духовно, додека нема недискриминаторско трошење на буџетот другите права можат да идат поѓаволите.............
Додека за македонска култура се инвестирааат 200мил во албанската се инвестираат 10мил....
Да се градеа споменици на ДЦ, Марвел јас лично ќе се македонизирав од љубов кон државата.... но не,..............тоа не се случи.............
имаш право, треба да не има низ протести против поскапувања и слично...............
Салата се продава со пари, утре и грци може да дојдат...............
МА пичка му лепа материна скапана, да се интервенираше во танушевци и на време да се преземеа мерки кур мој што ќе дојдеа до арачиново.Мене не ми е јасно зошто толку се расфрљаш по името на Борис Трајковски..Ја колку што знам човекот едноставно не сакаше да гинат луѓее..И во една прилика убаво кажа на еден собир..Кога почнаа да урлаат од публиката,шиптарииии уа ова она..Им рече фино,никој од вас нема да мрдне ако ве викнат да одите да се пукате во планина.
bas taka. deka skopje samo privremeno bese vasaЕПИЦЕНТАР НА ИЛИРИДА
Сакаат да ни дадат до знаење дека Скопје веќе не е наше!
bas taka. deka skopje samo privremeno bese vasa
Фала повели на баклаваСоздравје да си го користите!
А по што си закључувал ти дека Скопје е ваша а не наша?Документи некои да ми покажеш?Историја слабо,а ?bas taka. deka skopje samo privremeno bese vasa
bas taka. deka skopje samo privremeno bese vasa
А по што си закључувал ти дека Скопје е ваша а не наша?Документи некои да ми покажеш?Историја слабо,а ?![]()
Како прво не е коректно да пцуеш така по мртви луѓе,да беше жив па да го пцуеше..Вака мртов па си нашол да му се чаламиш.МА пичка му лепа материна скапана, да се интервенираше во танушевци и на време да се преземеа мерки кур мој што ќе дојдеа до арачиново.
Не сакал луѓе да гинат, па кој ти брани држава со молење бе ?
Не постојат услови за живеење на карпати пријателе,тие умоболни теории и заговори можеш слободно да ги пуштиш низ шоља..ne treba da se dokaze-toa se znae. dokazi mi sprotivnoto. istorija=karpaty
nisto ne barame od vas. vie izgleda ste ljubomorni na toa sto nie imame nekoi prava vo mk. naviknati ste da ne vidite pregazeni no nema veke toa da se sluci-minato e toa[/quote]Ете ете глава у дупка ставаш,знаеме дека нема што да бараме ние у Тирана! Него што барате вие од нас? Правата ги добивте и повеќе од што ги имаме ние моментално,друго што сакате?!