Со буџетски пари во Скопје ќе се слави независноста на Албанија

• Креатор на темата Креатор на темата никола-те
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Битно ќе ја обноват истрагата за кингерот :facepalm:
Видете колку сме само патриоти.

nema sto da barate vo tirana

Ете ете глава у дупка ставаш,знаеме дека нема што да бараме ние у Тирана! Него што барате вие од нас? Правата ги добивте и повеќе од што ги имаме ние моментално,друго што сакате?![/quote]
nisto ne barame od vas. vie izgleda ste ljubomorni na toa sto nie imame nekoi prava vo mk. naviknati ste da ne vidite pregazeni no nema veke toa da se sluci-minato e toa

Едно нешто не ми е јасно.
Што дека ете бесат знамиња, слават нешо а-у, ете утре и ќе ја направат таа нивна етнички чиста држава, тоа им е последен проблем и ќе нема за шо поише да се замараат и безгрижно ќе живеат, таа нивна толку посакувана држава ќе им биде решение на сите проблеми?

Ова никако не можам да го разберам.

Битно ќе ја обноват истрагата за кингерот :facepalm:
Мене не ми е јасно зошто толку се расфрљаш по името на Борис Трајковски..Ја колку што знам човекот едноставно не сакаше да гинат луѓе..И во една прилика убаво кажа на еден собир..Кога почнаа да урлаат од публиката,шиптарииии уа ова она..Им рече фино,никој од вас нема да мрдне ако ве викнат да одите да се пукате во планина.
--- надополнето: 26 ноември 2012 во 23:48 ---
И ние не сме од вчера, и жал мие што не гледате како терет, жал ми е и за нас и за вас.......
Мене лично не ме интересира ни знаме ни нација ни ништо, тоа се права без врска, реално не постои ништо духовно, додека нема недискриминаторско трошење на буџетот другите права можат да идат поѓаволите.............
Додека за македонска култура се инвестирааат 200мил во албанската се инвестираат 10мил....
Да се градеа споменици на ДЦ, Марвел јас лично ќе се македонизирав од љубов кон државата.... но не,..............тоа не се случи.............
имаш право, треба да не има низ протести против поскапувања и слично...............
Салата се продава со пари, утре и грци може да дојдат...............
Салата се продава,нормално од Македонци..Вие ја купивте,тоест рентавте..Се исперчивте среде Македонска територија,Македонците како усрани ништо не направија,и мора да се признае..Секоја чест..

Мене не ми е јасно зошто толку се расфрљаш по името на Борис Трајковски..Ја колку што знам човекот едноставно не сакаше да гинат луѓее..И во една прилика убаво кажа на еден собир..Кога почнаа да урлаат од публиката,шиптарииии уа ова она..Им рече фино,никој од вас нема да мрдне ако ве викнат да одите да се пукате во планина.
МА пичка му лепа материна скапана, да се интервенираше во танушевци и на време да се преземеа мерки кур мој што ќе дојдеа до арачиново.
Не сакал луѓе да гинат, па кој ти брани држава со молење бе ?

Во овој свет ништо не е наше/ваше туку ај ние да си продолжиме со животот наш да не го трошиме на тоа ваше /наше.

АЈДЕ поздрав

По извесно време се на форумов почнува да ми звучи вака ... ав ав ав... А караванот си врви ли си врви... Само трошење на време и тастатури, со чесни исклучоци на некои теми кои се за технологија или за здравје, се друго ... подобро ќе гледам кечери.

bas taka. deka skopje samo privremeno bese vasa

Привремено било наше ...................... :pos:
Дечко кажи што конзумираш моментално за да знам и јас да го пробам истото ............... :icon_lol:

МА пичка му лепа материна скапана, да се интервенираше во танушевци и на време да се преземеа мерки кур мој што ќе дојдеа до арачиново.
Не сакал луѓе да гинат, па кој ти брани држава со молење бе ?
Како прво не е коректно да пцуеш така по мртви луѓе,да беше жив па да го пцуеше..Вака мртов па си нашол да му се чаламиш.
Како второ,да се интервенираше во танушевци,таа интервенција ќе беше иста како у љуботен кога БОМБАРДИРАА едно селце со авиони тенкови и што уште не,и не можеа да ги ископаат арнаутите од под земја.
Како трето,имаше некои што беа над него кои што го диктираа сето сценарио..
А како индивидуа,Трајковски беше одличен пример како еден модерен претседател треба да изгледа..
Фамилијарен човек,кој што секогаш гледаше на светлата страна од животот..
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 00:04 ---
ne treba da se dokaze-toa se znae. dokazi mi sprotivnoto. istorija=karpaty
Не постојат услови за живеење на карпати пријателе,тие умоболни теории и заговори можеш слободно да ги пуштиш низ шоља..

Ете ете глава у дупка ставаш,знаеме дека нема што да бараме ние у Тирана! Него што барате вие од нас? Правата ги добивте и повеќе од што ги имаме ние моментално,друго што сакате?!
nisto ne barame od vas. vie izgleda ste ljubomorni na toa sto nie imame nekoi prava vo mk. naviknati ste da ne vidite pregazeni no nema veke toa da se sluci-minato e toa[/quote]
Не сме ние љубоморни, баш и не не интересира што правите. Ама може да почнете со малку поцивилизирано однесување, Не живееме во кафез или не сме на боксерски ринг па така да се понашате ко да сака некој да ве убие. За криминалот и убиствата и колкав процент од нив се направени од Албанци цел роман може да се напише..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom