Со буџетски пари во Скопје ќе се слави независноста на Албанија

• Креатор на темата Креатор на темата никола-те
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во овој свет ништо не е наше/ваше туку ај ние да си продолжиме со животот наш да не го трошиме на тоа ваше /наше.

АЈДЕ поздрав
Така е,ама длабоко во себе ти настојуваш Скопје да биде KUQ E ZI! Ќе се видиме кај господ,од тоа барем ни ти ни ја нема да куртулиме..Па он ќе ни каже што е и како е..

И ние не сме од вчера, и жал мие што не гледате како терет, жал ми е и за нас и за вас.......
Мене лично не ме интересира ни знаме ни нација ни ништо, тоа се права без врска, реално не постои ништо духовно, додека нема недискриминаторско трошење на буџетот другите права можат да идат поѓаволите.............
Додека за македонска култура се инвестирааат 200мил во албанската се инвестираат 10мил....
Да се градеа споменици на ДЦ, Марвел јас лично ќе се македонизирав од љубов кон државата.... но не,..............тоа не се случи.............
имаш право, треба да не има низ протести против поскапувања и слично...............
Салата се продава со пари, утре и грци може да дојдат...............

абе ало дечко,според постовиве досегашни,мислам дека си шошон или дојденец,па ај по ред.
Мене ми е жал за нас,а вас кој ве ебе.
Вие имате поголеми права од мене и од секој останат македонец којшто се родил во Македонија и изразнал во Македонија.Вие бе братко сте неблагодарни копилиња,македончето глупаво како овца беше тоа што ви отвори граница и ве спаси од етничко чистење,ве спаси од масакри од другата страна,од србите.За после во рок од неколку години да се “буните“ како демек немате права воопшто,како немате живот,па ај,ќе се буниме со пушка во рака,во планина,на педерски начин.Ќе пукаме по сите оние што не спасија од сигурна смрт,ќе пукаме по сите оние што ни отворија граница,се смилуваа на нас.Чисто да им се “заблагодариме“,ништо повеќе.
Генерално гледано и јас сум против спомениците низ Скопје,но споменици од типот на ангели,коњи,шмизли,бикови,распеани свирачи и што ти јас знам.
Тие споменици немам причина да ги оправдувам,додека оние историските ги оправдувам.
Значи,бидете среќни што денеска сте живи,дишите воздух,јадете леб и се движите.Заблагодарете се на глупото како овца Македонче за тоа што сте живи,пак со пушка во рака,за некој месец,ладно е сега,нека затопли,да не настинете.
и уште едно значи,вие бевте граѓани од втор ред тука кога дојдовте од Косово,“благодарение“ на наркоманот Бранко кој беше спремен на Се за да дојде на власт,па вас ве искористи како џокер.
И за крај,не сум партиски определен,без лепење етикети.

Брането ги користеше и Красничи и неговите бандити од Кондово како џокер,хаха..Па еј,алоооо..Красничи беше представен како едно младо интелегентно момче со завршена школа,спремно да биде градоначалник на Скопје.. :D

Како прво не е коректно да пцуеш така по мртви луѓе,да беше жив па да го пцуеше..Вака мртов па си нашол да му се чаламиш.
Како второ,да се интервенираше во танушевци,таа интервенција ќе беше иста како у љуботен кога БОМБАРДИРАА едно селце со авиони тенкови и што уште не,и не можеа да ги ископаат арнаутите од под земја.
Како трето,имаше некои што беа над него кои што го диктираа сето сценарио..
А како индивидуа,Трајковски беше одличен пример како еден модерен претседател треба да изгледа..
Фамилијарен човек,кој што секогаш гледаше на светлата страна од животот..
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 00:04 ---

Не постојат услови за живеење на карпати пријателе,тие умоболни теории и заговори можеш слободно да ги пуштиш низ шоља..
Ти ме заебаваш мене или ме заебаваш мене ?
Јас колку што знам не биравне манекен за украс биравне претседател кој што ќе ја заштити државата, ме боли мене стојко ти како милиш дека требало да изгледа претседател фамилијарен ли бил светло ли гледал темно ли гледал.
Танушевци беше опипавање на пулс, кој трети кој пети кога додека не се разгоре цела европа и цел свет ги нарекуваа терористи, кој бараа територии откако се распламти сменија во борци за човекови права.
Тој твојот идеалниот сакаше да се покаже еве кој сум демек да се консултирам да прашам да ме приметат дека и јас постојам во светов, ГОМНО НЕВИДЕНО.
Пред некој ден читам дека нашите 2001 на радар фатиле ловци бомбардери кој полетуваат од авиано италија кога беа борбите кај арачиново, како само успеаа да ги фатат и како ли само успеа да ги препознаат дека се воени ловци бомбардери на курс кон македонија за да не бомбарираат не ми е јасно како, кога ни нај совршениот радарски систем не може дури ни големина да одреди на авион а не пак дали е ловец бомбардер или патнички некој.
Ете тој и тие околу него ги изедоа сите гомна, гомна од луѓе кој што сакаа да изиграваат миротворци и големи луѓе,исто како анима мунди кога ќе почнат да бранат куе што те укасало дека не е криво ти си го уплашил или испровоцирал па затоа те каснало, НЕБИТНО еднаш те укаса утре ќе те раскине, затоа штом ти заржи лопатата во чело и готово.
Не да ми изиграва болен мајмун.

Брането ги користеше и Красничи и неговите бандити од Кондово како џокер,хаха..Па еј,алоооо..Красничи беше представен како едно младо интелегентно момче со завршена школа,спремно да биде градоначалник на Скопје.. :D
Многу гледаш НАША ТВ

Iliri. den baba den.

Илири ............ дојдени од Анадолија, Курдистан и од Чеченија .................. :D
Ако сакаш да не те навредуваат по однос на потеклото тогаш и ти не навредувај !

Многу гледаш НАША ТВ
Не е само на Наша Тв,низ сите телевизии продефилира тој муабет..И провладини,и проопозициски,дури и кај што свират зајди зајди и кај што кува Алачки.
Што не мора да значи дека е вистина,но сепак многу очигледно..

Илири ............ дојдени од Анадолија, Курдистан и од Чеченија .................. :D

Kakvo navreduvanje be,barem nie znaeme od kade poteknuvame,a tie ni toa ne znaat.

Kakvo navreduvanje be,barem nie znaeme od kade poteknuvame,a tie ni toa ne znaat.

Па он(АлбТе) прв почна да спомиња некакви си таму зад-Карпатии... :tapp:
А јас му удрив клизача со зад-Кавказии... :icon_mrgr:

Zosto da se navreduvam. ke se gordev da sum od anadolija ili kurdistan. so im fali na tie.
Nista loso nemaat ni rusite pozadi karpatite. ne sakav da ve uvredam samo sakav da ve potsetam deka ste gosti (dojdeni)

Па он(АлбТе) прв почна да спомиња некакви си таму зад-Карпатии... :tapp:
А јас му удрив клизача со зад-Кавказии... :icon_mrgr:
Одрекување од идентитет ти е докажување идентитет.
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 00:37 ---
Zosto da se navreduvam. ke se gordev da sum od anadolija ili kurdistan. so im fali na tie.
Nista loso nemaat ni rusite pozadi karpatite. ne sakav da ve uvredam samo sakav da ve potsetam deka ste gosti (dojdeni)
Знаеш кои се гости,тие 300.000 што дојдоа со трактори,па седеа у камп и молеа за парче леб од Македонската држава..Државата која денес ја р'каат со гнасни шлајмови..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom