Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Свесен си дека никој не те чита и само зрача боиве ко че влезам на темава ?
Океј бе еве не ги бојам отсега натаму да не ти зрачат, а инаку во темава слободен е да пише кој сака типови, нели? Од каде знаеш кој кого чита?

Да не те уби зрачењето толку што ти смета? Што е само со хејтање по темиве? Може малку релаксираност?

кога губеа Лече вчера пишав овде па ја свртеа ај да пишам пак - Васлуи давајте гол у второ, кај ве стаив вас наместо Динамо Киев....
стварно била магична темава еве ги дадоа :D

Кога го пишував ова во оригиналниот пост, мислам направив грешка на првата хендикепот, отпрвин напишав -4.5 кај Орландо, бидејќи видов Celtics @ Orlando -4.5 и се збунив, а треба да се хендикепира фаворитот - Бостон беше фаворит овој меч. Правилното е напишано подолу.

26.11. 00:00 Orlando Magic - Boston Celtics -------- 2 безх | 2 (+4.5 хенд) | <190.5 -- 110-116
26.11. 00:00 Philadelphia 76ers - Phoenix Suns ----- 1 безх | 1 (-3.5 хенд) | >194.0 -- 104-101
26.11. 02:00 Denver Nuggets - NO Hornets ---------- 1 безх | 2 (-10 хенд) | <195.5 -- 102-84

Мислам не е лошо само две промашени да имав пари да играм ноќеска ќе фатев, а немав :)

Од NFL од ноќеска (зелено значи "push" или 1.00 коефициент):

25/11 - 19.03 --- Bears - Vikings -------------------------- сеуште нема коефициенти
25/11 - 19.03 --- Browns - Steelers ------------------ 1 безх | 1 (-1.5 хенд) | <34.5 -- 20-14
25/11 - 19.03 --- Bengals - Raiders ------------------- 2 безх* | 1 (-9.5 хенд) | <50.5 -- 34-10
25/11 -19.03 --- Chiefs - Broncos -------------------- 1 безх** | 2 (+10.0 хенд) | >43.5 -- 9-17
25/11 - 19.03 --- Jaguars - Titans --------------------- 1 безх | 2 (+3.0 хенд) | <44.5 -- 24-19
25/11 -19.03 --- Dolphins - Seahawks --------------- 2 безх | 2 (+3.0 хенд) | <37.5 -- 24-21
25/11 -19.03 --- Buccaneers - Falcons ---------------- 1 безх | 1 (+1.0 хенд) | <51.0 -- 23-24
25/11 - 22.08 --- Saints - 49ers ----------------------------- 1 безх | 1 (+1.0 хенд) | >49.0 -- 21-31
25/11 - 22.08 --- Cardinals - Rams ---------------------- 1 безх | 1 (-1.5 хенд) | >36.5 -- 17-31
25/11 - 22.08 --- Ravens - Chargers --------------------- 1 безх | 1 (+1.0 хенд) | <47.0 -- 13-16
26/11 - 02.23 --- Giants - Packers ----------------------- 2 безх** | 2 (-3.0 хенд) | <51.0 -- 38-10

(* низок коефициент ** ризик)

Резиме: катастрофа конечните типови, не мислам ни да ги пишувам отсега, ама од границите сум утнал само една и тоа баш таа што требаше да биде од посигурните, оти овие Денвер Бронкос имаат страшен квортербек ама изигра послабо ноќеска иако победија :)
Бостон влезе 1 хендикеп . се играше продолжение .

Ајде паметњакович најди ми 4 утакмици ГГ .. чим си толку паметен па секој ден земаш пари на ГГ !

Kој курац ти е тебе да те ебам дегенерикот. :D Не викам дека правам секој ден пари на ГГ ама редовно ги фаќам и не ГГ него ГГ3+. Тоа ГГ тикети ги пишав за bobipp пошто он сакаше само ГГ. Ете што не ја одигра ЦСКА Х ебате мрсомудецот. :D Ја пишав во тие т.н. TheGambler tips. Шибај и не глуши курац многу.
--- надополнето: 26 ноември 2012 во 19:20 ---
Што беше финтата што коеф за победа за Зенит рипна од 2.10 на 3 додека за победа за ЦСКА падна од 3.20 на 2.35 ? Зенит речиси цело прво полувреме ја држи топката и дури имаа 3 добри шанси за гол, додека ЦСКА не упати ни 1 шут во рамки на гол...

Класична манипулација со коефициентите од страна на кладилниците. ;)

Kој курац ти е тебе да те ебам дегенерикот. :D Не викам дека правам секој ден пари на ГГ ама редовно ги фаќам и не ГГ него ГГ33+. Тоа ГГ тикети ги пишав за bobipp пошто он сакаше само ГГ. Ете што не ја одигра ЦСКА Х ебате мрсомудецот. :D Ја пишав во тие т.н. TheGambler tips. Шибај и не глуши курац многу.
Алоо глупак не се однесуваше на тебе постов туку на тој глупакот . Не пишав за тебе јас него за тој што се правеше паметен што рече ГГ не можите да фатите ! Читај поубаво следниот пат !

Алоо глупак не се однесуваше на тебе постов туку на тој глупакот . Не пишав за тебе јас него за тој што се правеше паметен што рече ГГ не можите да фатите ! Читај поубаво следниот пат !

Па така кажи да му ебам чудо другпат не ме мешај мене во постови ако тоа што го кажуваш не се однесува на мене. ;) Потешко се погодува ГГ од 3+, затоа кога би бирал меѓу овие два типа, би играл 3+. Нема изигравање паметен во спортскава, тоа секој треба да го знае...

Да беее леле извини тоа Бојан глупердата напишал а ти си го цитирал. Епа тоа што го пишав во претходниот пост за Бојан се однесува, него му го препратувам. Bojaan смрдле и кускуле глупаво, ако е толку паметен нека каже типови, ама изгледа толку му е капацитетот. :pos:

Бостон влезе 1 хендикеп . се играше продолжение .
Со сина боја е обележано во претходниот пост, колку што гледам, си го видел пред да го исправам :)

Инаку во мк кладилници нема да ви исплатат за жал фикс 2ка ако одат на продолженија, затоа NBA строго онлајн или исклучиво хендикепи по мк кладилниците. Кој будала воопшто им игра X на NBA?

Гледам овој Гамблер е голем фраер хах гревови ако неможете да погодите ГГ одма во глава да си пукате :tapp::pos:

Цицааааај мајмунееееееееее. :D Ајде кажи ти 4 утакмици ГГ ако ги погодиш ти давам 500 ден. да ти ебам куроглавецот. :D Нема што ја да ти давам пари, ќе отидеш ќе ги уплатиш во кладилница и ќе добиеш. Другпат не паметувај, нема паметен/глуп во спортска, среќата е во голем дел фактор. Затоа ако имаш типови пиши ги како ја што правам. Погодувам и промашувам, ама тоа е дел од кладењето и типувањето, фала курцу јасно како 2+2:2 * 2. :pos:

Искрено имате добра пара ставено на тикетиве и шо мислите дека сите х2, 2 ќе излезат? Да не ви кобам СИТЕ да фатите!

TheGambler, полека бе брат, ке излета некој к*р и ке утепа некоја невина.

Многу си нервозен. Да ти кажам, риспект за X-та на ЦСКА:
--- надополнето: 26 ноември 2012 во 19:33 ---
Искрено имате добра пара ставено на тикетиве и шо мислите дека сите х2, 2 ќе излезат? Да не ви кобам СИТЕ да фатите!

Некој ке го пцуе Интер. Едни играат 1, други 2-ка.

Cagliari - Napoli X @ 3.00
Parma - Inter GG3+ @ 2.25
Moreirense - Sporting 2 @ 1.95

Овој трипл ке го изиграм па што биде нека биде. (y)
Типовите се од TheGambler tips .:)

Ах ЦСКА зашто не ја одигра Х уште поголема добивка ќе си имал, а фино си влезе 1:1, ама џабе .!. кога ја имам на тикет со уште утакмици. Требаше сингл и готово. :D Ајде белким Наполи ќе влезе Х и ќе земам 300 000€. :pos:
--- надополнето: 26 ноември 2012 во 19:37 ---
TheGambler, полека бе брат, ке излета некој к*р и ке утепа некоја невина.

Многу си нервозен. Да ти кажам, риспект за X-та на ЦСКА:
--- надополнето: 26 ноември 2012 во 19:33 ---

Некој ке го пцуе Интер. Едни играат 1, други 2-ка.

Не сум нервозен, агресивен сум само. Ќе се смирам. :D Нема веќе жесток говор, ама и нека нема излети како Bojaan и се ќе биде во ред. Фала за респектот за ЦСКА, па редно беше да ремизираат, мамичето нивно кварничко. :D

The Gambler, ми се сере кога ќе влезам на темава и ќе ги прочитам твоите Brainiacs типови.

Ouuuuuu yeaaaah, you like my tips, така ли? :D :P Сери бе слободно кој ти брани, ама не тука на форумот. :D Не викам дека се Brainiacs типови, него обични типови, имам право на сопствено мислење и типување, не знам зашто и ти се јавуваш сега во улога на мрсомудец. :D Ги давам типовите со најдобра намера дека ќе влезат, што не мора да значи дека е така. Секој може различно да типува, па кој има повеќе среќа ќе добие. :)

Ах ЦСКА зашто не ја одигра Х уште поголема добивка ќе си имал, а фино си влезе 1:1, ама џабе .!. кога ја имам на тикет со уште утакмици. Требаше сингл и готово. :D Ајде белким Наполи ќе влезе Х и ќе земам 300 000€. :pos:
--- надополнето: 26 ноември 2012 во 19:37 ---

Не сум нервозен, агресивен сум само. Ќе се смирам. :D Нема веќе жесток говор, ама и нека нема излети како Bojaan и се ќе биде во ред. Фала за респектот за ЦСКА, па редно беше да ремизираат, мамичето нивно кварничко. :D

задоволен сум и овие ако излезат ;)

задоволен сум и овие ако излезат ;)

Ќе излезат ич да не се секираш... и добивка во твојот џеб ќе влезе. :D

Ајде ја сега излегувам надвор, па ќе се вратам таму 11-12-1. Тогаш ќе се пресметувам со незадоволни поединци од Каљари - Наполи Х ако ми реплицирале или напишале нешто против мене. :D Подобро нека нема лоши коментари, лом ќе ве направам. :pos: За таа цел, најарно е да си заврши Х оваа утакмица и барем од моја страна full ќе биде.

Еве еден тип од мене на излегување. :icon_mrgr:

Zaragoza - Celta Vigo 4+ @ 3.20 6/10

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom