Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
2331303257.png

2331316605.png

Aко тоа е фамозното покачување тогаш дефинитивно ќе го мењам јас. Одсекогаш сум бил презадоволен и никогаш не сум кукал кога на моменти го немало.
Ама веќе одамна конкуренцијата ги надмина, барем во мојот град. Јас не барам премногу, барем 200 гига лимит. И ќе останам лојален.
Од друга страна пак, кога ни тоа неможат да си го дозволат, еве што нудаат другиве:

2323429521.png

НЕОГРАНИЧЕН.
500 денари.
Телекабел, get your shit together. Оти ако не бараат овие унапред многу, и има премногу замаранции, дефинитивно ќе ме добијат како корисник.

testiraj go od 17-24h kaj mene togas necini i ima brizina do 1 mbps

20:15
Дали уште кај некој е блокиран трансферо мислам не го брое. Кај мене е така више 1 недела имам дл/ул повеќе од 180гб а уште ми стое 51гб коа проверам на нивната страна.

20:15
Дали уште кај некој е блокиран трансферо мислам не го брое. Кај мене е така више 1 недела имам дл/ул повеќе од 180гб а уште ми стое 51гб коа проверам на нивната страна.
ama ti si od stip zatoa imas uplaod 1 mbps u sk e 0,5

Има некој проблем/загушување во Центар? Ни торенти шибаат како што треба ни брзина. Чудно ми е ова, дека во период од 2 години само еднаш сум имал посериозен проблем, 95% од времето нема маки интернетов.

Сигурен сум дека ќе види некој од техничка подршка за да потврди 100% ама загушување нема (барем според добиените резултати) ...

2334029360.png

Ke imame promeni od mesecov a?
preku 150 giga pominato, a downloadov duri 1000 drzi standard.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom