Милан-Јувентус 25.11.2012 20.45 Сан Сиро

• Креатор на темата Креатор на темата Vody
  • Време на започнување Време на започнување

Прогноза на резултат

• Вкупно гласачи
    145
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
И 200 вакви да продадеш нема пак доволно пари за марачиња да собереш..хахаха

и 500 да продадам пак ќе немате пари да си платате кириита за стадионо ... :/

62200_471578586214493_363607460_n.jpg

:icon_lol:

PinturicchioADP отиде да се прошета 2 дена ... другите бидете умни во темава да не ве снајде истото ...

Среќен сум што миланезите се осеќаат како да освоиле лига на шампиони, а и има зошто така да се осеќаат кога го поразија шампионот на Италија ....

Среќен сум што миланезите се осеќаат како да освоиле лига на шампиони, а и има зошто така да се осеќаат кога го поразија шампионот на Италија ....
чим си среќен шо плачеш...

Hi. My name is Earl.
За жал, така работи светов. Карма из а бич.

Нема подобра победа од оваа каде Рицоли ни беше 12ти играч!
Читам низ темава јувенташи како велат сме се радувале како да освоивме лига на шампиони. Па брате, на секоја победа против оваа лајно екипа скокам ко јас да сум освоил нешто.
Де Шиљо и Констант (а.к.а црниот Ибрахимович) ви одржаа лекција по фудбал вечерва дами и господа.
Амелија не прими гол. До толку бевте очај!
Ние пак ќе бидеме другото коло 13ти можеби, ама фактот дека ви испенетриравме без лубрикант, онака на суво... боли, ама ако.

Сладоледџијо, кажи некоја теорија на заговор, местена е, не е местена? Кој ќе е шампион, како велат од фигц?

Форца Милан.
За вакви моменти живеам. Постирајте табели, монтки, шалчиња и капи, абе колку сакате. Тоа не го менува фактот дека вечерва лајната се лајносаа на сан сиро.

600395_10151181449438598_123021498_n.jpg

:cuc: Браво деца. :cuc:

Ова е најновото од Биланезите, плачи, плачи пичко (немат што да кажат и само тоа го баат).
Ајде кој ќе ме цитира со новата финта??

Да не знаеш на кој да се смееш :)
--- надополнето: 26 ноември 2012 во 02:07 ---
Ова е најновото од Биланезите, плачи, плачи пичко (немат што да кажат и само тоа го баат).
Ајде кој ќе ме цитира со новата финта??
Плачиииииииииииииииииииииииииииииииии

:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom