Милан-Јувентус 25.11.2012 20.45 Сан Сиро

• Креатор на темата Креатор на темата Vody
  • Време на започнување Време на започнување

Прогноза на резултат

• Вкупно гласачи
    145
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито победа АМА МРТВА ЕКИПА СТЕ ;)
Фала АМА БАШ ТИ ФАЛА
Robinho+AC+Milan+v+Juventus+FC+Berlusconi+dXOtpPXdhwgl.jpg

Ете сега да не скокате за гол ди Мунтари .. Сега сме фит, честито заслужена победа бидејќи Јуве очајно играше , не дека беа Милан јаки ...
--- надополнето: 25 ноември 2012 во 22:46 ---
Ете сега да не скокате за гол ди Мунтари .. Сега сме фит, честито заслужена победа бидејќи Јуве очајно играше , не дека беа Милан јаки ...

Браво,се надевам дека поклонов од Рицоли ќе ви значи во борбата за горниот дел од табелата,ипак за Лига Европа треба малце повеќе...

:pos:
Имаат образ да пишат Рицоли еј:tapp::pos::pos:

Еби си ги :D

Деко малерот нека се јави со ливчето ама и да не го уплатил има пиво,пошто е малер :D:pos::pos:

Ај глеј си го филмот со индијанците на Телма и не јади многу лајна. :D
Ви честитав победа, а за лајна да се најдеме јас и ти и ќе ми даваш лајната пиши по пп

Дупи си гииииии, лалаллалал рицоли лалалла

шалалал шалаллала Робињо и Исла, лаллала шалалала

Констант и Јепез, лалалла шалалала

пушииии шалалалал лалалла, дупи си гииии шалалала лалалалала

Честито победа, повеќе Јуве не заслужи бод отколку што Милан заслужи да победи ама победа си е победа.
Само незнам зошто си ми го ставил на мене Галијани со телефонов и телетабисиве кога јас никогаш после обична судиска грешка нема да плукам по тимот кој не победил и да вадам некои теории дека цел свет е против Јуве. Такви телетабис муабети ги има да ги ринеш со лопата по форумов ама јас такви малоумни муабети не практикувам. Како што пишав згреши човекот и тоа е. Можам да го колнам сега судијата ама ни тоа нема ништо да смени. Е сега, да беше обратна ситуацијата кажи ми колку малоумници ќе се јавеа дека Јуве го наместил мечот?

Олку бедна утакмица на Јувентус не памтам кога сум гледал последен пат, и пак со еден непостоечки и одвај досуден пенал кој одвај влезе во гол победија. Ебате никаквата утакмица... Милан oчајни беа вечерва, ние уште поочајни. Помалата од двете бедотии победи вечерва.

Како и да е, честитки до навивачите на Милан за победата.

Повеќе нема што да се коментира. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom