Го симнал албанското знаме од Домот на културата во Тетово

Статус
Затворена за нови мислења.
Зашо бе кажете само што ви треба,реквизити јас ќе ви донесам, палки ножеви боксирачи ланци шипки.
пиво јас ќе частам, пуканки ќе изнајмиме една количка само за нас и ти и расчепениот решете политичка и меѓунационална политика кој победи по негово ќе биде.
Ќе напраиме круг околу вас и ќе навиваме.
Нема проблем ама ти ако ветиш дека следна рунда ќе биде помеѓу Ставрогин и тебе темата ќе биде физиономијата,јас ќе донесам пиво и кикирики.Си за?:)

Нема проблем ама ти ако ветиш дека следна рунда ќе биде помеѓу Ставрогин и тебе темата ќе биде физиономијата,јас ќе донесам пиво и кикирики.Си за?:)
Немам јас ништо со демначот, можам да му нацртам на бетонот една црвена точка и да лупа со глава у нејзе, плус и еден весник ќе му дадам да тражи печатни грешки во него.
Али вие вака како што сте жустри богами треба да ве видиме на дело.

Ајде добро, тогаш јас тебе ќе те прашам, која држава ти и твоето семејство, твоите роднини и пријатели/другари ја сметате за матична држава? Ако сте вие тука повеќе од 100 години, како што велиш, одговорот би требало да биде Македонија, така?

Јас тврдам дека сме ви дале, многу повеќе од тоа што го заслужувате а вие барате па дупло повеќе од тоа што го имате, што е апсурдно.

Не вработеноста и сиромаштијата не можеш да ги обвиниш за некултурата на албанците, поготово поради тоа што повеќе гладуваат македонци него албанци.

Јас можам да зборувам само во свое име, семејство роднини и пријатели не ме ин тересира..............
За матична држава ја сметам Албанија, а јас непораведно сум оставен надвор од границите, а уште понеправедно сум дискриминиран од наметнатата власт, проблемот зашто јас Македонија не ја чувствувам како матична не лежи кај мене ниту кај било кој албанец.............

Значи за болдот не се сложуваме, за да му даваш на некому нешто, тоа нешто треба да биде твое.....а оваа земја не е екслузивно твоја/ваша........

Додека не се исчистите со предрасудите џабе зборуваме за соживот или за било што...

Јас можам да зборувам само во свое име, семејство роднини и пријатели не ме ин тересира..............
За матична држава ја сметам Албанија, а јас непораведно сум оставен надвор од границите, а уште понеправедно сум дискриминиран од наметнатата власт, проблемот зашто јас Македонија не ја чувствувам како матична не лежи кај мене ниту кај било кој албанец.............

Значи за болдот не се сложуваме, за да му даваш на некому нешто, тоа нешто треба да биде твое.....а оваа земја не е екслузивно твоја/ваша........

Додека не се исчистите со предрасудите џабе зборуваме за соживот или за било што...
Сериозен си ?
Чим албанија ја чуствуваш како матична држава иди бре брате кој ти брани,или мислиш дека ќе се прекројуваат граници ?
Тешко МНОГУ ТЕШКО

Сериозен си ?
Чим албанија ја чуствуваш како матична држава иди бре брате кој ти брани,или мислиш дека ќе се прекројуваат граници ?
Тешко МНОГУ ТЕШКО

Или ќе се лечите од стереотипи, омраза, или прекројување граници, трето нема.............

Или ќе се лечите од стереотипи, омраза, или прекројување граници, трето нема.............
:pos:
Баш би сакал тоа да го видам да ги прекроите границите, ама не рачунаш дега бугарски тенкови први ќе ја преминат границата за да си го заштитат малцинството кое што го имаат овде, не рачунаш дека гркон одоздола кога ќе ве затера ќе отиде до корча, исто не ги рачунаш ни србине кој што одвај чекаат да направите некоја пиздарија, ех колку ќе ми биде мило да направите некоја гомнарија сега дур е европа и америка во криза не си свесен.:icon_lol:
Дај бе распукајте пак ај жити очите, ама рачунај на едно гроб си е гроб и нинџине кога ќе плачат на 5 гроба ќе рикаат и нашите ќе плачат, крв од мене крв од тебе.
Ако мислиш дека си од челик бујрум. Само немој да мислиш дека ова долго ќе биде држено под контрола, ова е само замачкување на очи држење на тензија пошто ако се свести народов на клоци ќе ги избрка ВМБЛО и ДУИ од државава.

Сериозен си ?
Тешко МНОГУ ТЕШКО
Ако не се веќе прекроени.

Шо чекаш јас не знам, го читам Дарди побратимот во Економија дека имало инвестиции, инфраструктурата за мерак, економијата цвета.
Не ти треба ниту пасош сега, земај лична карта, фаќај автобусот и уживај во рајот.
Што си ја мачиш душата со кауриштава овде.

Shto tashak toga[ barash ovde? Odi si, ene kaj si ti e SHIPTARIJA, shto kur se nakrcavte tuka. KOj vika deka Makedonija ne e nasha na Makedoncite?

:pos:
Баш би сакал тоа да го видам да ги прекроите границите, ама не рачунаш дега бугарски тенкови први ќе ја преминат границата за да си го заштитат малцинството кое што го имаат овде, не рачунаш дека гркон одоздола кога ќе ве затера ќе отиде до корча, исто не ги рачунаш ни србине кој што одвај чекаат да направите некоја пиздарија, ех колку ќе ми биде мило да направите некоја гомнарија сега дур е европа и америка во криза не си свесен.:icon_lol:
Дај бе распукајте пак ај жити очите, ама рачунај на едно гроб си е гроб и нинџине кога ќе плачат на 5 гроба ќе рикаат и нашите ќе плачат, крв од мене крв од тебе.
Ако мислиш дека си од челик бујрум. Само немој да мислиш дека ова долго ќе биде држено под контрола, ова е само замачкување на очи држење на тензија пошто ако се свести народов на клоци ќе ги избрка ВМБЛО и ДУИ од државава.

Кој рече дека ние ќе ги прекроиме?????
Кој рече дека ние саммите одлучуваме кога да распука?????
Дали мислиш дека вие одлучувате дали да се браните????
НАТО......
Јас знам дека не сум од челик, јас би умрел само за да ги заштитам семејството, подалеку не еме интересира.............
Војна или пак било каква криза не ни оди на прилог на нас албанците, ние веќе немаме зошто да војуваме, проблемот е што вие сте незадоволни...........

534058_530395033638991_611267554_n.jpg

Е брао

Е тука не можам да го сварам Македонецот (и воопшто секој Балканец)... Кога Стилјан Самарџиев „стави“ знаме на полициската станица во Солун сите се посравте од радост, а сега се нервирате??

Балкан е ова сватете веќе еднаш и помирете се со реалноста! Не треба да ве нервират вакви провокации, ова е секојдневие тука... Прашина еден тон се крена за овај случај и за случајот со Стилјан, а за тоа што поставија знаме на Самоилова тврдина во Охрид (што е многу поголема провокација) го премолчивме...

Ме асоцира на пичка што плаче на мајкаму коа го закачаат во маало.

УПС, заборавив, требаше 4 зборови да ставам, еве:
НАТО
--- надополнето: 25 ноември 2012 во 18:54 ---
Shto tashak toga[ barash ovde? Odi si, ene kaj si ti e SHIPTARIJA, shto kur se nakrcavte tuka. KOj vika deka Makedonija ne e nasha na Makedoncite?

Site sosedi? :unsure:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom