Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Друже Ремзи прв братучед ти е или што е работава?
20 членови на форумов кажуваат дека праел грешки дека се бламирал губел топки, дека многу бодови овие 2-3 сезони сме изгубиле заради него, заради што го калиме "талентот" и дека тоа ќе ни се исплати во иднина и тако даље.. глупости.
Дај гледај малце објективно на работите, знаеме дека ти е омилен играч ама не ги прај другиве будали.

http://www.arsenal.com/news/news-archive/46030/aston-villa-v-arsenal-choose-your-motm

Еве фановите што мислат кој како одиграл денеска. Изземи ја одбраната и испаѓа дека Ремзи беше најдобар на теренот. Во најмала рака имаше желба за игра за разлика од останатите.

Немој некој да спомнал титула нешто ќе сме бркале, не можеме 2 утакмици по ред да победиме.
Нејќам да критикувам некој дека не ја гледав, ама се на се земено резултатот е трагедија, Норвич, Фулам, Вила, од овие 3 утакмици очекував најмалце 7 бода, а освоивме 2..

IgorChete
Друже Ремзи прв братучед ти е или што е работава?
20 членови на форумов кажуваат дека праел грешки дека се бламирал губел топки, дека многу бодови овие 2-3 сезони сме изгубиле заради него, заради што го калиме "талентот" и дека тоа ќе ни се исплати во иднина и тако даље.. глупости.
Дај гледај малце објективно на работите, знаеме дека ти е омилен играч ама не ги прај другиве будали.
Губиме поени заради Ремзи? Кога Арон давал авто-голови? Пишуваш небулози.
Ремзи денеска беше доста солиден и беше единствениот кој се закануваше на гол, Жиру 0 шута, Казорла 0 шута, Артета го немаше на терен денеска, Чембо и Полди нешто малце се обидуваа ама ништо. Само одбраната и Ремзи заслужија преодна оценка. Арно ама како папагали сте научени Ремзи е крив, заради Ремзи губиме поени, Ремзи е крив што Венгер го вади Жиру и го става Кокелин кога бркаме резултат, Ремзи е крив Робин и Сеск што си заминаа, Ремзи е крив што дожд врнеше денеска во Англија итн итн. Идиотски ви се муабетите, воопшто не сте конструктивни и едно те исто повторувате.
Кошиелни промашува празен гол, нула коментари, Ремзи промашува полу шанса, минимум 10 постови со секакви пцовки врз него.
Казорла денеска 10 топки изгуби, нула коментари, Ремзи 5 топки да изгубеше досега и мајки и шајки и се ќе му пцуевте. Дај бидете малце објективни, знам дека е фрустрирачки вака да се губат бодови ама нон-стоп да се исфрлате врз еден ист играч е многу глупаво.
И како тоа Ремзи ми е омилен играч, од кај го извади тоа стварно ме интересира? :pos:

Ремзи баш изигра ОДЛИЧНО денеска, амаа! Аршавин и Жервињо? Тоа е очај.

Што изиграл одлично, ја кочеше цела игра. Кога и да игра тој се чуствува тој грч, играта нема тек каков што сме навикнале да гледаме. До утре да збориме... Ремзи не е играч за тим каков што е Арсенал!

Жервињо само што се врати од повреда може да му се прости колку толку. А за Аршавин одамна требаше да го продадат!

Губиме поени заради Ремзи? Кога Арон давал авто-голови? Пишуваш небулози.
Ремзи денеска беше доста солиден и беше единствениот кој се закануваше на гол, Жиру 0 шута, Казорла 0 шута, Артета го немаше на терен денеска, Чембо и Полди нешто малце се обидуваа ама ништо. Само одбраната и Ремзи заслужија преодна оценка. Арно ама како папагали сте научени Ремзи е крив, заради Ремзи губиме поени, Ремзи е крив што Венгер го вади Жиру и го става Кокелин кога бркаме резултат, Ремзи е крив Робин и Сеск што си заминаа, Ремзи е крив што дожд врнеше денеска во Англија итн итн. Идиотски ви се муабетите, воопшто не сте конструктивни и едно те исто повторувате.
Кошиелни промашува празен гол, нула коментари, Ремзи промашува полу шанса, минимум 10 постови со секакви пцовки врз него.
Казорла денеска 10 топки изгуби, нула коментари, Ремзи 5 топки да изгубеше досега и мајки и шајки и се ќе му пцуевте. Дај бидете малце објективни, знам дека е фрустрирачки вака да се губат бодови ама нон-стоп да се исфрлате врз еден ист играч е многу глупаво.
И како тоа Ремзи ми е омилен играч, од кај го извади тоа стварно ме интересира? :pos:

Ако го прочита убаво мојот пост ќе видиш дека реков денес не сум ја гледал утакмицата, не критикувам никој за денес, туку зборам општо наназад, кога Ремзи бил трагедија на утакмицата ти пак си се изјаснувал со коментари од типот на остајте вие Ремзи е талент, ќе си ги јадете за година две овие зборови, отсуствуваше долго време и тако даље.. Од таму мојот муабет за објективноста.
Значи јас сваќам на некој да не му е денот, ама дечкото се избламира поштено минатата сезона, памтам утакмици кај што секој трет потег му беше грешка, пас неможеше да погоди, а он е тој што треба да ни креира игра, да има над 90% pass accuracy...
Не е и он крив, Венгер е крив што толку верува во него, јас искрено во Мидлсборо прва не би го играл.

Ако го прочита убаво мојот пост ќе видиш дека реков денес не сум ја гледал утакмицата, не критикувам никој за денес, туку зборам општо наназад, кога Ремзи бил трагедија на утакмицата ти пак си се изјаснувал со коментари од типот на остајте вие Ремзи е талент, ќе си ги јадете за година две овие зборови, отсуствуваше долго време и тако даље.. Од таму мојот муабет за објективноста.
Значи јас сваќам на некој да не му е денот, ама дечкото се избламира поштено минатата сезона, памтам утакмици кај што секој трет потег му беше грешка, пас неможеше да погоди, а он е тој што треба да ни креира игра, да има над 90% pass accuracy...
Не е и он крив, Венгер е крив што толку верува во него, јас искрено во Мидлсборо прва не би го играл.
А јас знам утакмици каде Ремзи изиграл фантастично, како против Челзи на Бриџот лани.
Дечкото има талент, му фали константност.
Ако Венгер верува во него, и јас ќе верувам во него.

А јас знам утакмици каде Ремзи изиграл фантастично, како против Челзи на Бриџот лани.
Дечкото има талент, му фали константност.
Ако Венгер верува во него, и јас ќе верувам во него.

Топ, верувај, со такви топло ладно играчи, една добра утакмица две лоши ќе бркаме титула, ќе ги тепаме тотнам челзи а ќе губиме од норвич фулам мулам и други мали тимови...
Од такви таленти останавме тупкароши 8 години, на крај на сезона да бидеме и презадоволни со ЛШ... :/

Топ, верувај, со такви топло ладно играчи, една добра утакмица две лоши ќе бркаме титула, ќе ги тепаме тотнам челзи а ќе губиме од норвич фулам мулам и други мали тимови...
Од такви таленти останавме тупкароши 8 години, на крај на сезона да бидеме и презадоволни со ЛШ... :/
А јас го следев Арсенал кога Анри промашуваше празни голови и кога изгубивме ФА Куп заради него.
Да не требаше да го шитнеме?
Не знам како може Ремзи да е главна и единствена причина за нашата форма и резултативе, се читате ли што пишувате?
Во тимов има поголеми проблеми од Ремзи, и има и полоши играчи од Ремзи, и тоа во првиот тим.
Се знае кои играчи скоро на секоја утакмици играат одлично, а такви се двајца-тројца во цел свет, Ремзи игра топло-ладно, па и Санти игра топло-ладно, Вермален најладен од цел тим, Артета од жежок на почеток сега е мраз студен не се гледа на терен, Жиру досега исто топло-ладно, како и да гледаш цел тим ни игра топло-ладно, арно ама баш за Ремзи се фати затоа што е редовен кривец.
Од какви таленти?
Од таленти како Ањелка со кого освоивме дупла круна? Со таленти анонимуси како Љунгберг? Со таленти како Анри? Ако во Венгер немате доверба за млади играчи, тогаш не знам во кого би имале.
И зошто воопшто дискутираме за Ремзи по утакмица во која тој беше еден од најангажираните?

Подолски гледам не го спомнувате. Редовно него го повлекуваат кога треба да се освежи играта. Артета денес го немаше, со Фулам ја усра на велико.
Еве ако денес му дадат отказ на Ремзи, сериозно ли мисли некој овде дека од утре ќе сме подобар тим?! Па Ремзи не е ни стартер сезонава. Проблемот не е во еден играч, туку е глобален врз целиот тим. Дали е до тактиката или хемијата меѓу играчите не знам. Така да баш овој викенд не е моментот да се плука по Ремзи, некој друг...можеби.

Д.д.д. Се здтка бе стари... го поштувам најмногу на свет човеков... и мислам дека и КјуПиЕр да ги земе може во топ 6 да заврши ... но се почесто грешки прави нажалост. Се надевам сите вакви Жервињовци и Аршавиновци пијавици мрзливи ќе ги продадеме и ќе оформиме 11торка за респект ( веќе ја имаме само треба да се зачуваат играчите) и да купиме уште 5мина за одлична клупа!

И јас го поштувам многу ама вчера стварно незнам што му беше...:cautious:, а и овде се испокара со новинарите некако чудно ми реагираше на прашањата...дали нешто не е во ред со него незнам:)

Правени сме во мокрениот чм*р па и сите конкуренти (со исклучок на Вба Утд и Кокошките) киксираа и изгубија поени, сега се надевам сите и играчи што играа вчера а посебно Венгер си ја коваат главата со шајки и клинци за каде ќе бевме напредокот каков ќе беше со само 2 поени повеќе...
Фрустрации до фрустрации сме со екипава, а имаме состав и имавме и игра вчера во 70% од мечот...

И јас го поштувам многу ама вчера стварно незнам што му беше...:cautious:, а и овде се испокара со новинарите некако чудно ми реагираше на прашањата...дали нешто не е во ред со него незнам:)
Хехехе се е во ред со него, не бери гајле.....Можам да замислам како му е, карши него седи некој буљаш и му мрчи муда, ко да треба да им се правда за неговите одлуки што ги имаше на натпреваров....
Ве читам дека барате кривец кај еден, т.н. Арон , али греота е за вчерашниот натпревар да го црните,дека беше меѓу оние што се трудеа вчера да направат нешто....
Ни иде тешко гостување, но се надевам дека ќе зимаме 3 бода. Глеам Фелаини не им играл на последната ,да не знае некој дали е повреден или некоја казна било.....

Хехехе се е во ред со него, не бери гајле.....Можам да замислам како му е, карши него седи некој буљаш и му мрчи муда, ко да треба да им се правда за неговите одлуки што ги имаше на натпреваров....
Ве читам дека барате кривец кај еден, т.н. Арон , али греота е за вчерашниот натпревар да го црните,дека беше меѓу оние што се трудеа вчера да направат нешто....
Ни иде тешко гостување, но се надевам дека ќе зимаме 3 бода. Глеам Фелаини не им играл на последната ,да не знае некој дали е повреден или некоја казна било.....
Незнам некако не ми делуваше баш како што треба, и со новинарите се испокарал за најпростите прашања што му ги поставиле, нели го забележа на видеото каков беше......
А што се однесува до Арон јас не сум го критикувала не сум го ни спомнала додуша, и искрено мене вчера ме изненади на многу позитивно, највеќе се трудеше за разлика од останатите да не ги спомнувам сега ;)
--- надополнето: 25 ноември 2012 во 21:30 ---
Интересно
http://football-talk.co.uk/70557/ar...lla-midfield-balance-the-problem-for-gunners/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom