Го симнал албанското знаме од Домот на културата во Тетово

Статус
Затворена за нови мислења.
kako be ne uspeavte niedno albansko zname da simnite? shto muzhi ke bevte? ustvari ne ste, muzhi kaj vas nema.

source: boki 13. :D

Зошто да симнуваме знамиња? Ние се трудиме да се истакнува и државното знаме покрај албанското односно да се почитува договореното. Ама некако тешко да се разбереш со луѓе кои и да дадат збор не си остануваат на него.

kako be ne uspeavte niedno albansko zname da simnite? shto muzhi ke bevte? ustvari ne ste, muzhi kaj vas nema.

source: boki 13. :D
Имаш 2 одговора:
1.Веројатно сме станале дунди,зашто ние кога симнуваме знамиња и тепаме планинци,тогаш јадеме ќотек од полицијата и ни стегаат кривични а кај вас ве наградуваат со места во Парламентот и работни места по амбасади;
2.Веројатно Македонецот доволно еволуирал за да сфати дека од тоа нема леб и дека е најважно овој живот да се проживее достоинствено,како човек да биде среќен и да има квалитетен живот,па не вреди да го губи времето на мегаломански хирови во стилот-јас закачив најголемо знаме,јас запалив најмногу знамиња и слично.
Бирај си како ти одговара.

Овој што го симнал знамето , секоја чест :cuc: ... ама сега најбрзо што може нека си ги пакува куферите нека бега.Ако дознаат кој е ја нае*ал , кај албанциве ке му се закануваат , кај па и владата ако дознае кој е ќе го пикне во затвор

Имаш 2 одговора:
1.Веројатно сме станале дунди,зашто ние кога симнуваме знамиња и тепаме планинци,тогаш јадеме ќотек од полицијата и ни стегаат кривични а кај вас ве наградуваат со места во Парламентот и работни места по амбасади;
2.Веројатно Македонецот доволно еволуирал за да сфати дека од тоа нема леб и дека е најважно овој живот да се проживее достоинствено,како човек да биде среќен и да има квалитетен живот,па не вреди да го губи времето на мегаломански хирови во стилот-јас закачив најголемо знаме,јас запалив најмногу знамиња и слично.
Бирај си како ти одговара.

no. ima samo eden odgovor: ne ste muzhi. mnogu pati ste go dokazhale ova. dosta mi davaj pod 1 i pod 2, koga boki 13 drzhi dieta ushte <3

o sa mir me qen shqiptar oe oe! :D
--- надополнето: 25 ноември 2012 во 13:54 ---
Зошто да симнуваме знамиња? Ние се трудиме да се истакнува и државното знаме покрај албанското односно да се почитува договореното. Ама некако тешко да се разбереш со луѓе кои и да дадат збор не си остануваат на него.

grow a pair of balls, and do something about it... not tomorrow, not when it will be crowded and nobody will notice you screaming like a bitch "smrt za Albanci", nego do something about it right now, like IMMEDIATELY, come on hater, whatcha doing about it? hater? i put a flag instead of your flag, and whatcha doing about it? you be acting like a faggy :D

na angliski e za ushte poveke da te pecka, posho remember when our nations got to choose sides we choose americans and your sorry ass choose russians :D <3

no. ima samo eden odgovor: ne ste muzhi. mnogu pati ste go dokazhale ova. dosta mi davaj pod 1 i pod 2, koga boki 13 drzhi dieta ushte <3

o sa mir me qen shqiptar oe oe! :D
Велиш?Јас последен пат кога се тепав со двајца ајдуци ваши,кои сакаа да изиграваат шерифи и да ми кажуваат каде смеам да се движам или не,едниот шеташе цел месец со модро око а другиот ми избега.Поздрав шип:D

Велиш?Јас последен пат кога се тепав со двајца ајдуци ваши,кои сакаа да изиграваат шерифи и да ми кажуваат каде смеам да се движам или не,едниот шеташе цел месец со модро око а другиот ми избега.Поздрав шип.
Mnogu jak si ti na zborovi, a sigurno they probed your anus, hence the name dicatus anus probus.

epa togash nemas lice da si ja vikash ova tvoja drzhava, ova e poveke moja, zaradi mene ke jadesh kjotek od policija koga i da mi stane... duri i zname da stavis jas ke se javam u policija i ti ke jadesh kjotek.

Ajt sea, grow a pair of balls, you dictator you <3

epa togash nemas lice da si ja vikash ova tvoja drzhava, ova e poveke moja, zaradi mene ke jadesh kjotek od policija koga i da mi stane... duri i zname da stavis jas ke se javam u policija i ti ke jadesh kjotek.
За жал во право си.Не ја ни сметам за моја држава повеќе.Имај убав ден поету:X3:

Абе љоч, по никој основ неможеш ти Македонец да навредиш. Можеш само да пробаш

Зошто Македонец неможе да се навреди ? Како може да ме болат зборови кои ги упатува инцестно лој суштество, што застанало со еволуциски развој многу одамна ...

Иако вашето присуство на форумов додава на зачинетост, барем секој од нас може да си каже: Фала ти мајко природо, што се родив здрав прав личен човек

По Тетово албански знамиња горат и во Гостивар!
Откако вчера беа запалени неколку албански знамиња на автопатот кај Тетово, денеска рано утрово во Гостивар беше запалено албанско знаме поставено на тендите кај градскиот пазар.
Било запалено знаме поставено на една од тендите кај пазарот, а пожарот го забележале случајни минувачи, кои веднаш алармирале кај полицијата. На самото место веднаш интервенирала противпожарна бригада оти пожарот ги зафатил и тендите, како и неколку тезги на пазарот. Знамето го поставил И.И., сопственик на една од тезгите. Полицијата веднаш излегла на местото и трага по лицата што го запалиле албанското знаме.
Инаку вчера во Тетово, во близина на селото Горно Седларце, беа симнати и запалени три албански знамиња, а инцидент се случи и во градот, каде што непознато лице прво го симна огромното албанско знаме поставено на Домот на културата, а при интервенција на полицијата лицето со нож расече еден од полицајците.
Палењето и сквернавењето на албанските знамиња се случува по низата инциденти во кои во Скопје, поточно во населбата Чаир, беа симнати од јарболи неколку македонски знамиња, меѓу кои и она пред општината. Некои од нив беа запалени и искинати. Во Сарај, пак, беа симнати и искинати и црковното и знамето на Македонија, кои се вееја пред црквата Света Злата Мегленска, а православниот верски објект беше каменуван и демолиран.
Поради зачестените инциденти и напнатите меѓуетнички тензии во пресрет на прославата на стогодишнината од албанската независност и Денот на албанското знаме, МВР апелираше до граѓаните да избегнуваат провокации што дополнително можат да ја вжештат ситуацијата.

Не сум.Затоа и не се обидувам да се препукувам на форум со тебе,ретардирано е тоа.Остани жив и здрав.

jas ne se prepukuvam nikade, ni na forum ni zhivo ni nikade, ednostavno smeshno mi e <3

ke dade gospod nekogash ke sedneme na kafe, ke vidish i sam kolku e smeshna situacijava <3

ama zaboraviv, nie smrdime, krivi sme, onakvi sme, pa mozhe nema da sakash da sednesh na kafe <3

ne be ne e do toa, nego cel zhivot si bil eban, pa normalno nema da ti e smeshno ova.

zamisli i na nigerite da im se smeshni zaebanciite za watermelon i fried chicken, or slavery jokes... taka i u tvojot sluchaj, you were made to be fucked :D, dont get me wrong, ne e tvoja vina, nego onaka Isus ve naprail, ve sozdal za nie kletite Albanci da se raduvame na vas koga ke ve ebeme <3
ЗОШТО НЕМА БАН ЗА ОВОЈ ТИП?

Ќе речев дека не треба да се случуваат вакви работи .....ама после запалени 21059012590 македонски знамиња ...нека е !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom