PIRATIC
diplomiran klozetar
Нас виша сила од небото да се симне не би не спасила,а најмалку некој како Слобо и немојте и останатите да се тешите дека луѓе како Слобо или Хитлер или Химлер би не спасиле нема таков и барем јас неверувам дека би не спасил.
Земја од 2.000.000 во која Албанците се 300.000 до 350.000 и успеваат без никаков проблем се да му наметнат на мнозинството и да го јадат како стаорци одвнатре тогаш нели ви станува јасно.
Да беа 300-350 илјади немаше до волку да се ку*чат ......... повеќе ги има .......... самата бројка и доминантност во одредени средини им дава сила да вршат терор врз НеАлбанците, а најмногу врз Македонците !
А плус и осоколени се бидејќи многу добро знаат дека институциите на државата се канта-троп и никој нема да го санкционира нивното насилно делување !
Лично немам ништо против тоа што некој/некои говорат(и учат) на свој мајчин јазик, па дури и немам против некој/некои да си закачуваат свои национални знамиња по приватни објекти(куќи, дворови, станови), најмногу од се ме нервира нивното агресивно однесување .......... знамињата се едно евтино парче платно, но човековиот живот нема вредност...
Пази која неандерталност, вчера прво се појави вест дека во Тетово некој ’’Македонец’’(фантом) го симнал Албанското знаме од домот на културата, потоа се појави уште една вест дека во истиот регион некој ’’Македонец‘‘(фантом) симнал и запалил 2-3 Албански знамиња и веднаш после тоа најнова вест во населба Ченто претепани Македонски деца .......... е токму тоа е тоа што мене ме нервира кај Албанците ......... тоа е тоа нивно неандерталско однесување, па дури и навистина да бил Македонец човекот кој го симнал Албанското знаме во Тетово, зарем мора за такво нешто одма да се удира по човечки животи(деца) !