Разлокано ти е.. оди на сервис и тури ново вентилаторче!Прашањево ми е за во хардвер ама мислам дека оваа тема е повеќе читана затоа го пишам овде(ако има потреба преместете го ). Значи ме интересира од што можи лаптопот кај кулерчето да ми испушта звук како да греби на нешто, а исто така некогаш и чука малце. Пред брзо време му менав паста пошто мислев дека е до тоа проблемот но повторно исто. Значи си работи све најнормално ниту загрева ниту ништо ама тој звукот стварно ме иритира.
ахам ок фала на одговорот. бтв ако не е нешто во ред вентилаторчето немаше ли да загрева ?Разлокано ти е.. оди на сервис и тури ново вентилаторче!
Аман што не е јасно, ти вика разлокано е, или у превод перката е изместена од осовината и тропа, одбројани му се деновите коа скроз ке престане да врти а тоа ни некој видовит неможе да ти го предвиди, сеа сигурно врти со помал број на обртаи од неговите максимални, знаеш со колку треба да врти и со колку вртежи врти сеа ? Многу ти е гајле со колку врти (RPM се број на вртежи)ахам ок фала на одговорот. бтв ако не е нешто во ред вентилаторчето немаше ли да загрева ?
Како прво форумов е место каде што слободно секој можи да праша што сака,а како второ ако на некој не му одговара прашањето (мометално тебе) слободно можи да го прескокне и да не одговори. А исто така не побарав некој видовит за да ми предвиди кога ке му дојде крајот туку само ПРАШАВ едно едноставно прашање на кое можи да се одговори со 3 збора без да има потреба некој да изнапише глупости како тебе. А штом толку те интересира максимални вртежи му се 2600 а моментално врти со 2590.Аман што не е јасно, ти вика разлокано е, или у превод перката е изместена од осовината и тропа, одбројани му се деновите коа скроз ке престане да врти а тоа ни некој видовит неможе да ти го предвиди, сеа сигурно врти со помал број на обртаи од неговите максимални, знаеш со колку треба да врти и со колку вртежи врти сеа ? Многу ти е гајле со колку врти (RPM се број на вртежи)
Не ми одговараше твојот циничен reply на одговорот кој веке ти беше даден од Vone, а ја на такви смартасови шо ставаат паста на кулер ради тропање па после мудруваат увек враќамКако прво форумов е место каде што слободно секој можи да праша што сака,а како второ ако на некој не му одговара прашањето (мометално тебе) слободно можи да го прескокне и да не одговори. А исто така не побарав некој видовит за да ми предвиди кога ке му дојде крајот туку само ПРАШАВ едно едноставно прашање на кое можи да се одговори со 3 збора без да има потреба некој да изнапише глупости како тебе. А штом толку те интересира максимални вртежи му се 2600 а моментално врти со 2590.
Незнам од каде запримети ти дека сум му вратил циничен одговор можеби така ти одговара тебе или пак немаш што да кажиш па мојот одговор бил циничен(слободно можиш да ги провериш сите мои досегашни мислења на форумов па ке видиш дали од 2008 година до ден денес сум вратил на некој циничен одговор или пак сум се испонашал како тебе што во случајов ти сакаш да бидеш смартас). И те молам повејке да не ми одговараш затоа што стварно не сакам да се расправам.Не ми одговараше твојот циничен reply на одговорот кој веке ти беше даден од Vone, а ја на такви смартасови шо ставаат паста на кулер ради тропање па после мудруваат увек враќам
Да од АСУС инсталирам 64битна верзија и картицата ми е Atheros AR9002WB-1NG.Прашањето дали од АСУС инсталираш драјвер е баш на место, по сриншотов приметливо е дека за твојов модел има вкупно 12драјвери(32битни, 64ките се појше) за одприлика едно 7-8 различни брендови на wifi картици што се врадуваат во тој модел што и не е малку.
Која е твојата картица и колку си сигурен дека е токму таа![]()
www.listentoyoutube.comdobra programa za siminjanje video od youtube?