Skopje City Mall

• Креатор на темата Креатор на темата Бергер
  • Време на започнување Време на започнување
Глеам вчера у Сити Мол, онаа фирма за мебел JYSK или како и да се вика, пошо ја држат Албанци, си пишале на излогот натписи на двата јазика. Само што македонскиот натпис си го покриле со мебел, па практично има само албански натпис.

идите видете
Не ни влагам кај нив, а не па пари да трошам кај нив:)

Глеам вчера у Сити Мол, онаа фирма за мебел JYSK или како и да се вика, пошо ја држат Албанци, си пишале на излогот натписи на двата јазика. Само што македонскиот натпис си го покриле со мебел, па практично има само албански натпис.

идите видете

Дај бе не шири дезинформации, за натписите може си во право, може не - може е намерно, може не, ама ЈYSK е данска фирма, и да се менаџерите албанци. Немој и ти како Вечер, кои Карфур маркетот го нарекоа грчка/бугарска "инвестиција", а француски синџир на маркети е.

Дај бе не шири дезинформации, за натписите може си во право, може не - може е намерно, може не, ама ЈYSK е данска фирма, и да се менаџерите албанци. Немој и ти како Вечер, кои Карфур маркетот го нарекоа грчка/бугарска "инвестиција", а француски синџир на маркети е.
Еј фала што ми кажа дека JYSK е дански бренд.

Луѓето што го држат тука се Албанци.
Натписот на македонски на излогот, беше покриен со мебел ставен пред излогот.
Како за чудо пред излогот, на местото каде има албански натпис немаше ништо.

Што од ова е дезинформација?

Aj кажете што е наше.Ако гледате така нетреба ништо да купите.:)

Aj кажете што е наше.Ако гледате така нетреба ништо да купите.:)
Никој не рече само наше да сме купувале.
--- надополнето: 26 ноември 2012 во 12:25 ---
Еј фала што ми кажа дека JYSK е дански бренд.

Луѓето што го држат тука се Албанци.
Натписот на македонски на излогот, беше покриен со мебел ставен пред излогот.
Како за чудо пред излогот, на местото каде има албански натпис немаше ништо.

Што од ова е дезинформација?
У недела сеуште беше така, а најверојатно и сега е. Може да се види.

Малце офтопик, но нема посебна тема.
Кога се збори за "Архитектура, дизајн и уредување" и трговски центрови, еве слики од наjновиот во Софиjа:

556960_441467175919410_923072735_n.jpg

302767_441467655919362_1508140792_n.jpg

432318_444057582327036_1082402677_n.jpg

65189_444057655660362_929211882_n.jpg

386454_444057625660365_219170540_n.jpg

603998_4675598180757_1842019569_n.jpg

401258_4675596340711_1253078772_n.jpg

166hhh.jpg

wtas1g.jpg

20ayu6d.jpg

33w16yb.jpg

Мои впечатоци од Shkupi Citi Mall..
КРАЈНО АРОГАНТЕН И НЕОБУЧЕН ПЕРСОНАЛ,ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА СЕКОЈ МЕТАР,ПО ТРОЈЦА ТЕ СЛЕДАТ,НИКАКВИ ЦЕНИ ИЗЛОЖЕНО,АКО ПРАШАШ ЌЕ ТЕ УБИЈАТ СО ПОГЛЕД!
Не знам,толку неприродно нешто у живот не сум видел!
Толку злоба и негативна енергија,толку купови на луѓе што шират некаква одвратна вибрација..Еднаш сум влегол,и никогаш повеќе!

Мои впечатоци од Shkupi Citi Mall..
КРАЈНО АРОГАНТЕН И НЕОБУЧЕН ПЕРСОНАЛ,ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА СЕКОЈ МЕТАР,ПО ТРОЈЦА ТЕ СЛЕДАТ,НИКАКВИ ЦЕНИ ИЗЛОЖЕНО,АКО ПРАШАШ ЌЕ ТЕ УБИЈАТ СО ПОГЛЕД!
Не знам,толку неприродно нешто у живот не сум видел!
Толку злоба и негативна енергија,толку купови на луѓе што шират некаква одвратна вибрација..Еднаш сум влегол,и никогаш повеќе!
Па тоа ти е што очекувавте од Албански инвеститор, и Косовари кои купуваат таму.
--- надополнето: 8 декември 2012 во 13:45 ---
Да бе, и Italian Pizza Restaurant, држен од Италијанци во Њу Јорк е Американска фирма.

Забегувам малце од темата. Но нели се збореше дека во Петровец некој италјанци градат трговски сличен на ССМ. До каде е таа работа, некој да одговори доколку знае.

да прашам нешто. деновиве 3 4 пати поминав до сити мал и влегов у керфуф... што ли е таа смрдеа маме ли му ебам негово. смрдеше корнеше ко некој да донел вреќа умрени мачки :S

да прашам нешто. деновиве 3 4 пати поминав до сити мал и влегов у керфуф... што ли е таа смрдеа маме ли му ебам негово. смрдеше корнеше ко некој да донел вреќа умрени мачки :S

Смрди, труе од делот каде што се рибите. Фрижидерите им се отворени за да може тоа да се шири наоколу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom