Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Кажу му, лигуши. Се знај филм како се гледа, во фустанче и без солза да се пролеј. То е муж ! :D

whatcha know about manhood bitchy?

men+in+kilts.bmp

--- надополнето: 20 ноември 2012 во 20:23 ---
connery-1-th.jpg

<3 aj sea da ve vidam, plachkovci :D

plachele na filmovi be...moevo barem shala e, isto ko i bene shto ima cicki, se zaebavame, demek a-u... ama da plachesh na film a imash penis megju nozeve... e toa e... :D </3

Ај доста го кудите. Само еднаш има носено фустанче и то по грешка. Го гледал финалето на ЛОСТ трета сезона а заборавил да си купи палома.

Бене ми кажа.

Ако може препорака за добра акција за гледање вечерва ? Looper, Total Recall веќе гледани би можело нешто постаро ама квалитетно :D

Нема подобар.

THE sci-fi movie. It's nearly perfect in every way: storyline, characters, menacing threat, suspense, action, direction, music, emotion, etc... It's always been a favorite of mine and still is. To me this is not just a film, it is an experience. The adrenaline pumps like in no other film and rarely have we had the chance to see a heroine as compelling as Sigourney Weaver. She can kick anyone's ass and still keep a heart and soul. (Why she didn't win the Oscar back in 1986 is beyond me.) When the action starts, you're in for the ride of your life. Truly a milestone in movie making.

ALIENS IS THE SCI-FI GENRE!

Savages само мене ми беше просек и претерано долг и затупен за ништо???
Само Бенисио дел Торо растури цел филм:cuc:

Beasts Of The Southern Wild 2012 LIMITED DVDRip XviD-SPARKS

од серии само Серие А гледа
еј, не ја заборавај таа за која никој ништо нема спомнато на форумов, со тој ретардот негов на аватар, ист баунд енд даун таун раунд.... или како и да се викаше. на MTV да не ја даваат? :DD

Интересно видео, случајно го начекав, за Black Swan се работи, го споредуваат со Perfect Blue (прв пат видов кој е цртанов) и дека Аронофски ја "украл" идејата од таму.

http://badassdigest.com/2010/12/14/...the-perfect-blue-remake-weve-been-waiting-for

Од истиот цртан ја зел оваа сцена што ја има потполно иста во Requiem for a dream.

Кога нема што да се прави, интересни се овие теории на конспирација :D

Savages само мене ми беше просек и претерано долг и затупен за ништо???
Само Бенисио дел Торо растури цел филм:cuc:

Пишав предходно, само ради Бенисио дел Торо вреди да се изгледа филмот. Перфект избор за улогата која ја толкува. Перфект.

Што знам, не е лош, ама ептен лошо реализиран, после добриот почеток, иде ептен во негатива.

Али вреди да се гледа, да.

Ја препорачувам место несигурен тип со Lawless да ставите фикс на Miller's Crossing и ќе нема шанса да утнете.
Исто зашто Savages се спомнува ме потсети на овој The Savages, одлична драма, посебно за тие што сакаат малку подепресивни филмови.

Overrated, ама не е 4-ка, него солидна 6-ка така да вреди да се гледа, ама дефинитивно не е за 7.5 оцена - hyped, затоа е overrated.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom