Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
I watched the dark knight rises, ne gledam zoshto bi rekol ne koga nekoj bi mi rekol "jonze, si za twilight marathon"... poveke bi uzhival 100%...

TDKR teaches us to never say no, kudos to that...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.597
Не сакал емотивни филмови, многу gay му биле, не сакал тепачки оти не му биле реални, не гледа класици пошо чуму ти се стари филмови кога имаш нови, од серии само Серие А гледа... чурук чоек...

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Не сакал емотивни филмови, многу gay му биле, не сакал тепачки оти не му биле реални, не гледа класици пошо чуму ти се стари филмови кога имаш нови, од серии само Серие А гледа... чурук чоек...
1. Ne rekov ne sakam "emotivni", ama na filmovi na koi ti i Psyside se ligavite, mene ne mi se za plachenje. I am a man.
2. Sakam tepachki, Matrix mi e all time fav movie poradi tepachkite ne poradi prikaznata koja e fenomenalna.
3. Sakam klasici, ama im not overrating em, just because...
4. Gledav i serie b koga inter igrashe tamu... oh, wait a minute, nikogash ne igrashe :D

5. You love me. <3

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.404
Поени од реакции
25.269
Овие работи ти немаат логика? А тоа што носи фустанчиња? Тоа? :D

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Кажу му, лигуши. Се знај филм како се гледа, во фустанче и без солза да се пролеј. То е муж ! :D
whatcha know about manhood bitchy?

--- надополнето: 20 ноември 2012 во 20:23 ---

<3 aj sea da ve vidam, plachkovci :D

plachele na filmovi be...moevo barem shala e, isto ko i bene shto ima cicki, se zaebavame, demek a-u... ama da plachesh na film a imash penis megju nozeve... e toa e... :D </3

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.597
Ај доста го кудите. Само еднаш има носено фустанче и то по грешка. Го гледал финалето на ЛОСТ трета сезона а заборавил да си купи палома.

Бене ми кажа.

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Ако може препорака за добра акција за гледање вечерва ? Looper, Total Recall веќе гледани би можело нешто постаро ама квалитетно :D

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Ако може препорака за добра акција за гледање вечерва ? Looper, Total Recall веќе гледани би можело нешто постаро ама квалитетно :D
Нема подобар.

THE sci-fi movie. It's nearly perfect in every way: storyline, characters, menacing threat, suspense, action, direction, music, emotion, etc... It's always been a favorite of mine and still is. To me this is not just a film, it is an experience. The adrenaline pumps like in no other film and rarely have we had the chance to see a heroine as compelling as Sigourney Weaver. She can kick anyone's ass and still keep a heart and soul. (Why she didn't win the Oscar back in 1986 is beyond me.) When the action starts, you're in for the ride of your life. Truly a milestone in movie making.

ALIENS IS THE SCI-FI GENRE!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Savages само мене ми беше просек и претерано долг и затупен за ништо???
Само Бенисио дел Торо растури цел филм:cuc:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Beasts Of The Southern Wild 2012 LIMITED DVDRip XviD-SPARKS

од серии само Серие А гледа
еј, не ја заборавај таа за која никој ништо нема спомнато на форумов, со тој ретардот негов на аватар, ист баунд енд даун таун раунд.... или како и да се викаше. на MTV да не ја даваат? :DD

Kajgana Shop

На врв Bottom