"Заборавени" играчи

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.334
Поени од реакции
5.328
Мајкон
Играчиште, дури играше во Интер газеше, мислам дека тогаш беше во животна форма, немаше подобар во светот на таа позиција !!!
Од ко замина во Манчестер Сити тотално го снема овај играч, некни гледам со Реал ко играја играше тој тотално друг Мајкон е овај :facepalm: Во Интер кога ќе тргнеше од страна ништо не го запираше, вистински бек !!!
То е то парите го уништија фудбалот :pipi:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Мајкон
Играчиште, дури играше во Интер газеше, мислам дека тогаш беше во животна форма, немаше подобар во светот на таа позиција !!!
Од ко замина во Манчестер Сити тотално го снема овај играч, некни гледам со Реал ко играја играше тој тотално друг Мајкон е овај :facepalm: Во Интер кога ќе тргнеше од страна ништо не го запираше, вистински бек !!!
То е то парите го уништија фудбалот :pipi:
како е заборавен играч кога сите знаат каде игра?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Geovanni мислам дека е пензиониран, Елано мислам дека е во Галатасарај... Од оние што беа подобри во тој бран...
Елано игра во Сантош па сега направи трансфер во гремио за следната сезона .

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
За фановите на Ливерпул...Neil Mellor....даваше голови тогаш кога освоија Лига на шампиони, ми текнува и во ЕПЛ против Арсенал еден супер гол....имаше перспектива детето ама оттогаш незнам поради која причина го снема. За Челзи пак, ми текнува на Samuelle Dalla Bona, ѕверотина од играч у среден ред, да останеше во Челзи до ден денес а да не се вратеше во Италија ( сега којзнае каде е ) ќе му парираше на Лампард...

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
А што е со она малоно циганче Шон Рајт Филипс?Која брзина ја имаше човечето...
Кога играше во Сити,немаше сила што можеше да го сопре,ама од кога отиде во Челзи,почна да тоне.

Сеа нема ни трага ни глас...

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
А што е со она малоно циганче Шон Рајт Филипс?Која брзина ја имаше човечето...
Кога играше во Сити,немаше сила што можеше да го сопре,ама од кога отиде во Челзи,почна да тоне.

Сеа нема ни трага ни глас...
Во КПР е ама и таму тапа :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.737
Поени од реакции
49.288
еден стварно заборавен, дур не ја видов статијава не ми текна на него. Читајте што се му се десило на човеков.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.606
Поени од реакции
22.611
На темава ги видов Рафа Маркез, Маикон и Диего. :vozbud:

Јас мислам Пеле и Гаринча некако ептен заборавени се. Откако газеа на времето, некако одеднаш ги снема и веќе долго време не сум ги видел да играат.

Член од
9 февруари 2010
Мислења
315
Поени од реакции
910
Се сеќавате на Макелеле? Џереми игра сеуште? Ех таа мурињова ера..
Makelelele :cuc: bese car :cuc: pa toa bese toa... toa bese ombrambeniot motor pozadi na ekipata bas i zidan go deli moeto mislenje. togas se zaebavme sto go prodadovme i bevme slabi u sredina odbrana. ama i toj bese kriv. ovoj lasana vtoriov bese slicen ama i toj alcen i mu falese nesto u krvnite zrnca mozda zatoa go prodadoa. cudo so e ziv uste. crnec si... u real igras... ne si napagac uste baras uste pari :facepalm: pa so sakas kolku Ronaldo pari da zemas be? :facepalm: mozda i pouboo so zamina demek ne mozelo ili bez lasana ili bez makelele... pa koj kurac be tie ce ucenuvat... ne se tie pogolemi od klubot. REAL MADRID E POGOLEM OD SE BE!!!

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.606
Поени од реакции
22.611
Makelelele :cuc: bese car :cuc: pa toa bese toa... toa bese ombrambeniot motor pozadi na ekipata bas i zidan go deli moeto mislenje. togas se zaebavme sto go prodadovme i bevme slabi u sredina odbrana. ama i toj bese kriv. ovoj lasana vtoriov bese slicen ama i toj alcen i mu falese nesto u krvnite zrnca mozda zatoa go prodadoa. cudo so e ziv uste. crnec si... u real igras... ne si napagac uste baras uste pari :facepalm: pa so sakas kolku Ronaldo pari da zemas be? :facepalm: mozda i pouboo so zamina demek ne mozelo ili bez lasana ili bez makelele... pa koj kurac be tie ce ucenuvat... ne se tie pogolemi od klubot. REAL MADRID E POGOLEM OD SE BE!!!
Така е. :cuc: Гордост е да навиваш за Реал Мадрид. Затоа ги има најдобрите и најпаметните навивачи на светот. :cuc: Повеќето се одлични тактичари и знаат да прават одлични тактики на Paint.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.334
Поени од реакции
5.328
како е заборавен играч кога сите знаат каде игра?
Друга ми беше смислата на зборот...
Дека од кога дојде во Сити, не е ни во прв тим, кога во премиер лига си го видел ти во прв состав ? единствено добива шанса преку ЛШ и купот во Англија, не е ни во посакуваната форма како шо беше во Интер со еден збор овај фудбалер го снема !!!

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Друга ми беше смислата на зборот...
Дека од кога дојде во Сити, не е ни во прв тим, кога во премиер лига си го видел ти во прв состав ? единствено добива шанса преку ЛШ и купот во Англија, не е ни во посакуваната форма како шо беше во Интер со еден збор овај фудбалер го снема !!!
не ја сфаќаш поентата на темата.... Има разлика од играч кој не игра во форма... До заборавен играч.. Играч кој ветувал многу едно време а моментално 90 % не знаат каде е и дали игра уште. Маикон не е во форма и игра лошо али ептен далеку од заборавен играч. Сите знаат уште кој е Маикон и кај игра без разлика на неговата форма. значи не е заборавен сфаќаш сеа?

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.606
Поени од реакции
22.611
Добро, грешка е (сега) да се спомне Маикон во темава, ама можеби за година-две баш тука ќе му биде местото. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom