Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
филе и неговите фанови може да се гонат упм со нивните глупи теории и заговори на кои ни баба не им верува па ова не е ни омраза повеќе бе ова е завист дури и да го видат кај што оди во WC ќе речат дека е не затоа што му се моча туку зошто е арогантно копиле
Zavist od sto ?

Тетовчанец е, се доближуваме чекор по чекор до мастерот : D

На некој не му се толку битни индивидуалните достигнувања, туку екипните! ;)
Да, затоа он кутриот рече дека би гласал сам за себе....ама тоа е друга тема на муабет веќе.
Некои не сакат да чуваат ламарини дома, битно стои дека освоиле. :)
Ламарини или не, сите кога ќе ја освојат се насмеани од 6ка до 6ка.
Ако е за така дај сите оскари што освоија нека ги дадат у хуманитарни цели, ламарина па и ти, зошто би ја покажувал на светот.

А да и моментот кога ќе отвориш известувања и ќе видиш дека екстрим те цитирал......некои работи не се купуваат со пари!!!!

Да, затоа он кутриот рече дека би гласал сам за себе....ама тоа е друга тема на муабет веќе.

Ако е за така дај сите оскари што освоија нека ги дадат у хуманитарни цели, ламарина па и ти, зошто би ја покажувал на светот.

А да и моментот кога ќе отвориш известувања и ќе видиш дека екстрим те цитирал......некои работи не се купуваат со пари!!!!
Па не е само Роналдо, има играчи и пред него што ги имаат донирано/раздавано своите медали/трофеи, зато така реков. Некој сака да ги покаже на видно место, некого не му се битни :)

Секој сака да победи не викам не. Али од кога ќе победам што ми е битна награда што ќе ми ја дадат? Ја сум победил, знам дека сум победил, цел свет знае дека сум победил, запишано е за секогаш дека сум победил. Не ми треба една златна патика да ме потсетува на тоа. Најпаметно да ја земам, да ја стопам и парите да ги дадам во добротворни цели. Место ја да имам дома златна патика што не ми треба, вака сите деца низ светот што немаат ќе имаат патики за носење!

Аман бе роналдо еднаш во животот реши малку и човек да биде и одма го отековте.
Меси цел живот донира за деца па не го дрвиме толку,Меси коа донираше за Палестина или кога плаќаше лечење за децата во Сирија,роналдо уште не беше запознаен со ситуацијата,па на никого не му се качивме на глава со тоа.

Изглеа мисли дека ќе освои годинава па затоа продава :D
Ова го праи ради реклама демек е хуманитарец сеа пред изборот за најдобар фудбалер. Меси донира многу одамна како секој нормален богат човек и никој не го дрви со тоа.
И да, ако ги продаде Меси сите лични наград ќе ја спаси цела Грција! :P

Меси цел живот донира за деца па не го дрвиме толку,Меси коа донираше за Палестина или кога плаќаше лечење за децата во Сирија,роналдо уште не беше запознаен со ситуацијата,па на никого не му се качивме на глава со тоа.
А кој го дрви за Роналдо бе? Никој, се додека некој од кај вас не прокоментира дека тоа го прави ради публицитет или што ти ја знам. Нормално дека никој нема да коментира за Меси кога он тоа го прави од љубов и од што му е жал за тие, а Роналдо го прави само за да собере поени за да ја освои златната топка.

Sent from my iPhone using Tapatalk

кој тоа го отече бе пиле??? КОЈ??? читај кој почна со оваа глупа душманска дискусија прво во вашиот фан клуб па после и овде кај нас само беше објавен овој хуман гест на ГОЛЕМ ЧОВЕК неколку лајка и толку

Само 135 ? На шо ќе се вработи кај Тодоров. .!.
a mesi dan moze be!?? daj ne si praj bajram na pametot. edna alapaca mi ja praca slikava na msn :facepalm:
tumblr_le3z01eAUi1qdodh0.gif
:facepalm::tapp: gledaj be kolku e glup. ova ti licie na intelegenten covek? sakal da ispadne nesto ko ova - :cool: ama ispadnal ko bubamara so naocarine so blago-retardosana nasmevka

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom