Џиновските албански знамиња во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата ГОЦ-К.О
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Почна прославата,

Каменуван воз во Ѓорче Петров

22.11.2012 - 12:43:14
g_voz.jpg

На патот од станицата Ѓорче Петров кон железничката станица Скопје Север, околу 14 часот бил каменуван воз.
Непознати лица фрлале камења по возот кој сообраќа на релација Кичево-Скопје. При каменувањето е скршен еден прозорец, а за среќа нема повредени.
Полицијата презема мерки за откривање на сторителите.

Фрлил со пивско шише кон автобус на ЈСП, еден патник полесно повреден

Текст: Kајгана/Макфакс
Црна Хроника | 22 ноември 2012
frlil-so-pivsko-shishe-kon-avtobus-na-jsp-eden-patnik-polesno-povreden-110416.jpeg

Непознато лице рано утрово околу два часот фрлило пивско шише кон автобус на ЈСП број 2, кој се движел на раскрсницата на улиците „Партизански одреди“ и „Никола Парапунов“, соопшти МВР.
Од ударот врз автобусот кој сообраќал од Центар кон Сарај, биле скршени прозорците на автобусот, а еден од патниците бил повреден.
Триесет и двегодишниот повреден патник, Т.С. бил префрлен во Клинички центар, но брзо пуштен на домашно лекување.
Полицијата има приведени неколку лица на разговор и работи на расчистување на случајот

Види си го својот ум прво, па после суди за другите.
Има врска, зашто ти си го прчиш ти у Словенија па ти чуе дали ќе има војна у Македонија или не, лесно е да се јачаш од страна. Дојди тука и нацртај се у ров да видиш дали ќе сакаш да има војна или на, да гинат луѓе, татковци, сопрузи, браќа.
Има мал милион начини како може да се решаваат проблемите, војна е последното нешто што би го посакал.

Затоа седи у Словенија и не трескај глупости.
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 09:37 ---

Оди де во ров.... зошто такви пизди сте едно 90 % од народот тука во Македонија, зато до вакво дереџе стигнавме! Ги обвинуваме владеачките структури, но ние сме тие што ги избравме..... ВО НАС Е ЛЕКОТ, ама пизда народ!

Имам радикален ум, тебе да не те боли ок! Јас сум за војна, да се убијат терористите и да се протера......секој што ке зуцне за знаме, осквернавува споменици, и е против државните интереси, да оди во затвор на робија, или да се протера.....

И во ова ситуација пиле, прекасно е да се реши на било каков начин освен со ВОЈНА!

Никоја нормална држава не допушта вакви работи да и се случуваат, ова е срамно и болно за Македонецот, пред очи да му ја земат земјата......

И не ми кажувај ти мене, што да правам.....

Оди де во ров.... зошто такви пизди сте едно 90 % од народот тука во Македонија, зато до вакво дереџе стигнавме! Ги обвинуваме владеачките структури, но ние сме тие што ги избравме..... ВО НАС Е ЛЕКОТ, ама пизда народ!

Имам радикален ум, тебе да не те боли ок! Јас сум за војна, да се убијат терористите и да се протера......секој што ке зуцне за знаме, осквернавува споменици, и е против државните интереси, да оди во затвор на робија, или да се протера.....

И во ова ситуација пиле, прекасно е да се реши на било каков начин освен со ВОЈНА!

Никоја нормална држава не допушта вакви работи да и се случуваат, ова е срамно и болно за Македонецот, пред очи да му ја земат земјата......

И не ми кажувај ти мене, што да правам.....

Девојче, дај малце смири тоа хормоните не се летај молим те.
Радикална ќе бидеш коа ќе те видам тука у прв ред да се маваш, не од Словенија да ни продаваш муда за бубрези. Ние сега во моментов живееме овде, некој загина во таа војна за што, никој не знае. Такви луксзи не ни се потребни повторно, зашто у најмала рака ништо драстично нема да се случи, само полошо да биде.

Немаш потреба, седи си кај што си. Уште вие фалите овде во манџава.
Многу пресоливте викаш ?Нели знаеш, сол се става,но не се отнема. Слагам се со тебе.

Девојче, дај малце смири тоа хормоните не се летај молим те.
Радикална ќе бидеш коа ќе те видам тука у прв ред да се маваш, не од Словенија да ни продаваш муда за бубрези. Ние сега во моментов живееме овде, некој загина во таа војна за што, никој не знае. Такви луксзи не ни се потребни повторно, зашто у најмала рака ништо драстично нема да се случи, само полошо да биде.

ДА МЕ ИЗВИНИШ ДЕЧКО, МАЖИТЕ СЕ ТИЕ ШТО ОДАТ ВО ПРВИТЕ РЕДОВИ, ДА СЕ БОРАТ ЗА СВОЈАТА ТАТКОВИНА (реченица од која се плашат пиздите)!

И прекини со тоа Словенија, ништо не значи....кој си ти да ми кажуваш дали да кажам нешто за Македонија или не....Јас сум Македонка!
Место со мене да се раправаш фати нешто покорисно, со вакви разлагања и напаѓања, смешен си.....

..
Може без војна. Сосе семејство у Чаир у Дижонска и кини знамињата. Да видиш како ќе се реши. Озбилно, за војна баш и не размислуваат луѓето кои живеат во мешаните средини, се надевам претпоставуваш зошто.
прашање е кои се тие терористи, кој заплашува и кој поставува и одобрува или не превенира и не санкционира поставување знамиња и ред други конфликти.

ДА МЕ ИЗВИНИШ ДЕЧКО, МАЖИТЕ СЕ ТИЕ ШТО ОДАТ ВО ПРВИТЕ РЕДОВИ, ДА СЕ БОРАТ ЗА СВОЈАТА ТАТКОВИНА (реченица од која се плашат пиздите)!
Се ова супер. И тој што го цитираш ќе мора да биде во првите редови. Затоа остави ги тие што ќе војуваат да одлучат кога и дали ќе има војна. Со нивната глава лицитираш. Фер е тие да одлучат дали вреди да ја стават како жртва.

Треба да ги симнат оние што против законски ги ставиле. А не да ми се мерат кој повеќе знамиња ќе стави, глупо е, мизерно е.

Ние сите сме мизерни а не па некој политичар

albanski%20znaminja%20niz%20grad%209.jpg

Разгледница од Бит Пазар
http://plusinfo.mk/vest/67596/GALERIJA-Razglednica-od-Bit-pazar-

Скопската општина Чаир е обоена во црвено-црно, а на бандерите градоначалникот Изет Меџити, покрај албанското не го изоставил и државното знаме.

Кога ви е празников?

28-ми е денот , но во Македонија ќе се слави во различни датуми , пошто секој град си има своја организација.

Централната прослава за Македонија ќе биде на 25-ти во салата Борис Трајковски.
На крај во Тирана на 28-ми ќе биде она главното.

28-ми е денот , но во Македонија ќе се слави во различни датуми , пошто секој град си има своја организација.

Централната прослава за Македонија ќе биде на 25-ти во салата Борис Трајковски.
На крај во Тирана на 28-ми ќе биде она главното.
Значи уште 6 дена имаме, ќе има уште знамиња. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom