Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам Nokia 2730 купена вчера од VIP. :)
Неупотребувана,со една година гаранција. Ја продавам бидејки не ми треба... :)

Цена - 4000 денари

Купувам Т-mobile Pulse. Ве молам за понуди на ПП.

Продавам Nokia 2730 купена вчера од VIP. :)
Неупотребувана,со една година гаранција. Ја продавам бидејки не ми треба... :)

Цена - 4000 денари

Аман бе кога ја купи,кога ја продаваш? :pos2:

Аман бе кога ја купи,кога ја продаваш? :pos2:

Па го продолжив Пост-пејд договорот и ја земав :) Имам друг телефон што по си го сакам па Нокијава ке ја продадам на некој.

Коска е телефонот не е ни одпакуван :) Да го купиш во При-пејд е 5000. Јас го давам за 4000....

http://www.vip.mk/cm/bussines/gsm_adv/nokia/index.php?phoneId=140

Продавам Sony Ericsson W910i со фулл пакет од: 1гб мемориска, слушалки со 3.5мм џек, Усб кабел, Усб читач за мемориска и пуњач. Телефонот е користен претежно за слушање музика и не е многу зборен. Купен е од Вип, прв газда сум.

Забелешки:
1. Бојата од нави-копчето е изгребана.
2. Микрофонот шушти понекогаш, можеби треба да се смени/сервисира.

Цена фиксна: 2000 денари.
Контакт: ПП или interfc1908@live.com

Слики:

2ug2jv6.jpg

r75a1d.jpg

Продавам iPhone 3g и iPhone 3gs, двата се во одлична состојба, првиот 200 а вториот 350 евра.

Некој да не знае или има да купам оригинални Нокиа н95 слушалки,
22690-handsfree-headset-earphone-hs-45-ad-54-nokia-n95-n81-n82-3.jpg

вакви!

Колку пари се полнач за во кола за нокиа N97 и usb кабелче??

Телефонот го имам правено 2-3 пати еднаш полнач беше сеа се е океј со тоа,а после ми се расипа екранот значи се работеше само екранот не го однесов на мајстор и ми кажа дека џабе шо ке ми го праи коа пак ке се поквари за 10 дена..така да го продавам ако му треба на некој за дел или нешо..пп

Телефонот го имам правено 2-3 пати еднаш полнач беше сеа се е океј со тоа,а после ми се расипа екранот значи се работеше само екранот не го однесов на мајстор и ми кажа дека џабе шо ке ми го праи коа пак ке се поквари за 10 дена..така да го продавам ако му треба на некој за дел или нешо..пп

Кој телефон ? и колку го продаваш ?

Продавам HTC Touch2 купен од Оне, зачуван како нов, малку зборен (околу 10 саати), 8 гб мемориска, еден куп апликации... Телефонот е декодиран и работи со сите картички.
Цена за кеш: 160 еура со 8гб мемориска, 150 без
Замени не
контакт: ПП или interfc1908@live.com

htctouch2.jpg

Нова Цена: 130 еур (без MicroSD)

Купувам Blackberry 8520... понуди ве молам.. :)

nokia n900 nova vo kutija...360evra...telefonot e posle iphone 4...na 2ro mesto sea za sea taka razgledajte si na net i ke vidite deka e najdobar posle iphone4...u prevod za iphone plakate luksuzen brend koj kosta 800e...a site raboti so gi ima iphone gi imate vo ovoj tel...eve vi go videoto...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom