Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Треба војна!
Да преформулирам, што значи карта на голема Албанија што се наоѓа во Албанија и карта на голема Грција што се наоѓа во Албанија.Пред неколку часа размислив, на ти:
http://forum.kajgana.com/threads/Во-дебарска-гимназија-се-црта-мапа-на-голема-Албанија.64831/page-4#post-5472118
Доцниш
Треба војна!
Треба Хитлер метода.
Озбилно , ова козоеба*ите имат повеќе права во Македонија одколку на Косово или Шиптарија..
Da, treba! Ti so ushite tvoi, najmalku 200 ke ubiesh...
tooooooooo, dardan! ja imam josh bolja idea: da go farbat celiot vazduh u albansko zname i da façat crni orli so dve gllava da gi letat sfekade kade shto ima albanci u sfet! varianta B: da go pravat explozia u statosfera so kanti u boja, pa onda kisha da pada u crveno i crno, pa onda onda ovie devojçinja samo çe sprejat oreli so dve gllava. em avtoktono, em umetniçki! forza shkëndia!Овие од порталот МКД изгледа секој ден сакаат да создадат по некоја слична вест , демек детективи големи и ископуваат тајни слики.
Ај еве да им расипам ексклузивност, да не не мачат секој ден со по две слики , еве што се дешава во Дебар.
![]()
![]()
![]()
![]()
tooooooooo, dardan! ja imam josh bolja ideja: da go farbat celiot vazduh u albansko zname i da façat crni orli so dve gllava da gi letat sfekade kade shto ima albanci u sfet! varianta B: da go pravat explozia u statosfera so kanti u boja, pa onda kisha da pada u crveno i crno, pa onda onda ovie devojçinja samo çe sprejat oreli so dve gllava. em avtoktono, em umetniçki! forza shkëndia!
ha, ima josh! cum çital deka Behgjet Pacolli çe go spreja cela galaxia so crvena i crna zvezdana prashina i çe ima sfemirski satelit orelata so dve gllava da orbitira u galaxia za airlia 100 godine nezavisna albania!Ова патетично станува. Албанско знаме на јарбол, под вода, над вода, на стап, на зид, на тераса, на тенк, на слон, на магаре, на жаба... Ми личи сето ова као оние лажни заебантски вести како The Onion News Network![]()
Партијата Вмро - Дпмне многу потфрлаат на национален план.
А ти клошару не генерализирај со мајки шајки.
У Словенија фино животот викаш.Треба војна!