Џиновските албански знамиња во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата ГОЦ-К.О
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
предавници
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 18:48 ---

типот е неверојатен расист и затоа мислам дека му прилега сликата, типот е Брејвик во предкрајната фаза............

Зашто викаш дека членот Гад онли ноус е расист ................
Он само си ја брани и си ја искажува својата идеологија, своите погледи, он е бел националист по идеологија, таквата идеологија постои во секоја држава, исто како што постојат и еден куп други идеологии !

Овие од порталот МКД изгледа секој ден сакаат да создадат по некоја слична вест , демек детективи големи и ископуваат тајни слики.

Ај еве да им расипам ексклузивност, да не не мачат секој ден со по две слики , еве што се дешава во Дебар.

542971_489691711052109_1516811961_n.jpg

374472_489644284390185_872824166_n.jpg

644059_385611098185772_1470054127_n.jpg

542945_489019811119299_2062551865_n.jpg
И Дардан треба ли вака или не треба?

Сакам само да прашам едно многу просто прашање, до кога ќе ги трпиме ши*тарите и ваквите провокации?

Да почнеме од почетокот на проблемот, во 99-та 350.000 илјади ( некои записи викаат и повеќе ) албанци пребегаа од Косово во Македонија, ги примивме и им дадовме државјанства. После 2 години во 2001-ва истите тие неблагодарници дигнаа оружје против Македонскиот народ и држава за некои си права кои уствари не ни треба да ги имаат. Им направивме Рамковен договор и им се исполнија сите желби и барања. Постојано ни палат знамиња, ни убија 5 невини луѓе на езеро кои не беа ниту криви ниту должни за ништо. Деновиве читам се закануваат со прекривање на цела Македонија со Албански знамиња и денеска во Тетово завеале 100 квадрати Албанско знаме....Да не продолжувам да бројам понатаму има милион случаи...

До кога само вака? Уште колку можеме да издржиме? Имаме ли ние граница и гордост или не?

И онака по цел ден се досадувам, а вие намерно секој ден отварате исти теми. Сеуште не дигнавте раце?
Предавник сум, предавник. Да ме молат, еј да ме молат за ваква држава нема со мал прст да мрднам.

Ајде сега, цитирајте ме ПАТРИОТИ! :vozbud:
Тоа што нема да мрднеш за ваква држава не те прави предавник. после 2001 па навака, мислам дека само будала пак би излегол во државни формации да настапи.

Туку, што би правел ти?
Ти сирот, Имаш само две опции, колку и да се залажуваш во ѓоамити либералното мозоче.
1. Сунет
2. Магла

Сакам само да прашам едно многу просто прашање, до кога ќе ги трпиме ши*тарите и ваквите провокации?

Да почнеме од почетокот на проблемот, во 99-та 350.000 илјади ( некои записи викаат и повеќе ) албанци пребегаа од Косово во Македонија, ги примивме и им дадовме државјанства. После 2 години во 2001-ва истите тие неблагодарници дигнаа оружје против Македонскиот народ и држава за некои си права кои уствари не ни треба да ги имаат. Им направивме Рамковен договор и им се исполнија сите желби и барања. Постојано ни палат знамиња, ни убија 5 невини луѓе на езеро кои не беа ниту криви ниту должни за ништо. Деновиве читам се закануваат со прекривање на цела Македонија со Албански знамиња и денеска во Тетово завеале 100 квадрати Албанско знаме....Да не продолжувам да бројам понатаму има милион случаи...

До кога само вака? Уште колку можеме да издржиме? Имаме ли ние граница и гордост или не?
Пријателе знаеме како беше,кажано е 100 пати него кажи ти што предлагаш за решавање на проблемот?

Зашто викаш дека членот Гад онли ноус е расист ................
Он само си ја брани и си ја искажува својата идеологија, своите погледи, он е бел националист по идеологија, таквата идеологија постои во секоја држава, исто како што постојат и еден куп други идеологии !

Ма каква идеологија, типот е откачен скроз, искрено сум изненаден како може уште да има луѓе барем со просечна интелегенција да се толку големи расисти............

МОЗОК ПИЛЕШКИ!!!
ВМРО-ДПМНЕ, ВМРО-ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА ЗА МАКЕДОНСКО НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО shared a link.

52 minutes ago
Јанкулоска: МВР не е надлежна за спроведување на Законот за знамиња
http://vmro-dpmne.org.mk/?p=16982
:facepalm:А во Гостивар 97година кој беше надлежен да си симнува знамињата јас колку што знам полицијата ги симнуваше, или сега после рамковниот треба Обсе да ги симнува.

Ма каква идеологија, типот е откачен скроз, искрено сум изненаден како може уште да има луѓе барем со просечна интелегенција да се толку големи расисти............

Стварно?
А не те чуди како еден цел народ бара слобода за убијци на деца, силувачи, злосторници, само затоа што ја дели со нив истата вера и националност?

ако толку ти пречи албанското знаме, има институции кои можат да ти помагаат, постојат терапии... дури и хипнози ако е потребно само за да се чувствуваш подобро........
И не се 350000 државјанства, туку се над 400000...............

Точно тоа е дека трајковски беше неискусен и сл. но многу работи незнаеш ако веќе сме кај 2001 да знаеш дека имаше и албанци кои се бореа од наша страна и срби а ако незнаеше имаше и ''Македонци'',Срби и тн. кои се бореа на страната на таканаречената ONA друго што ми беше моабетот зошто од кога го освоивме арачиново се прекина огнот затоа што Америте така наредија. и друга работа Голема албанија тешко дека ќе се случи директно но затоа индиректно веќе ја има таа држава косово од една страна албанија од друга и во македонија како што гледаш има доста општини и градови каде 90 % се албанци и
а ако сакаш и ако имаш време погледни ги овие работи за некои работи да ти станат јасни.
Абе не ми го брани тоа копиле предавничко, во случај на воена криза он како претседател и врховен командант има најголема одговорност, а таа одговорност е кога ја давал заклетвата кога станал претседател дека ја брани од внатрешен и надворешен непријател, и дека ќе го чува интегритетот и суверинитетот. А овој мајмунов не знаевме дали е претседател на учк или на Македонија. Знаеш ли заради педеров колку наши војници погинаа. Таман на сред акции ќе отидат и овој ќе даде наредба да се повлечат и на повлекување по 1-2 ни гинеа. Им дава ултиматуми,24, 48,72 саати овие од учк ни 2 % не го ебат. Им дава наредби на Арм да не пукат ,команданти урлааат да издаде наредба за напад и контра офаанзива овој одбива. Му кажуваат знаеме кај е али и штабот на она да го дигнеме во воздух одбива. Му даваат план све само да го потпише и за 3 дена ни една учка да нема во државата ниту го потпиша ниту го погледна. Не ми правдај Трајковски или Бучковски предавнички копилиња.

ако толку ти пречи албанското знаме, има институции кои можат да ти помагаат, постојат терапии... дури и хипнози ако е потребно само за да се чувствуваш подобро........
И не се 350000 државјанства, туку се над 400000...............

Пред се ми пречи Рамковниот договор со кој ви се дозволи што сакате да правите, ми пречи Албанското знаме затоа што ова не е Албанија туку Македонија и немате никакво право да го веете знамето каде што сакате. Додека Македонското знаме секоја недела е палено во Албанија и Косово, Албанскиот орел овде се вее во цела Западна Македонија. Ми пречи тоа што институциите неможат да ми помогнат бидејќи кога требаше тие да му помогнат на Македонскиот народ тие свиткаа кичма пред терористите и странските притисоци. И немој уште еднаш да си ми рекол дека постојат терапии и хипнози затоа што не сум шизофреничар, само ми пречи тоа што се случува во мојата сопствена држава и што му се прави на мојот народ.
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 19:18 ---
Пријателе знаеме како беше,кажано е 100 пати него кажи ти што предлагаш за решавање на проблемот?

Предлагам сите да бидат претворени во сапун... Ова што го прават веќе не се издржува, секој ден ни се спротивставуваат и си играат мајтап со нас како сакаат и тоа во нашата сопствена држава. Незнам зошто толку им се плашиме... Крајно време е веќе да се стави крај на сите овие срамови што и се прават на Македонија и Македонскиот народ.

Градоначалникот на Чаир истакнува дека немало потреба да има одлука на Советот на општината за поставувањето на знамињата.
Од Државниот инспекторат за локална самоуправа велат ако нема одлука на општински совет, тогаш тие немале ингеренции, а според министерката Гордана Јанкуловска, самостојно да реагира нема ингеренции ниту полицијата.
Барем си кажаа дека никој нема ингеренции таму.Ова знамето у чаир.

Секој албанец нека знае дека низ цела Македонија има вакви групации,и дека ако сака стариот да ве снема,ќе ве снема.
541316_430116273682482_748987872_n.jpg

:facepalm:А во Гостивар 97година кој беше надлежен да си симнува знамињата јас колку што знам полицијата ги симнуваше, или сега после рамковниот треба Обсе да ги симнува.

Не не полицијата нема надлежност да дејствува во Илиридските територии/зони од Република Македонија ........ ’’Македонската‘‘ полиција има надлежност само да дејствува во Македонските територии/зони од Р.М. и смее да тепа, убива и апси само етнички Македонци ....... можеби звучи чудно или смешно, но за жал сепак вистинито !
Да ти се плукнам во полицијата ’’Македонска‘‘ која тепа со пендраци, гаѓа со солзавец и апси деца(Македонци секако) од по 15-16 год. кои само излегле пред владата да си го искажат својот револт, а пак овие џандарите облечени со шлемови, со панцири, со хермелини, транспортери... како децата да се терминатори ............. абе помутава влада од оваа Македонија никогаш немала во својата Историја !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom