Џиновските албански знамиња во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата ГОЦ-К.О
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да преформулирам, што значи карта на голема Албанија што се наоѓа во Албанија и карта на голема Грција што се наоѓа во Албанија.
Многу превртуваш зборови, и двете мапи се на држави во етничките граници. Значи ако е голема Албанија, тогаш е и голема Македонија, ако е етничка Албанија, тогаш е и етничка Македонија.

Треба војна!

Треба Хитлер метода.

Озбилно , ова козоеба*ите имат повеќе права во Македонија одколку на Косово или Шиптарија..

Треба Хитлер метода.

Озбилно , ова козоеба*ите имат повеќе права во Македонија одколку на Косово или Шиптарија..

Па да ендемични видови се, заштитени со закон.....пардон,рамка!

ТРЕБА ДА СЕ ЗАШТИТАТ НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ, ЈАЗИКОТ, КУЛТУРАТА, ЦРКВИТЕ, А НАЈМНОГУ ЛУЃЕТО ОД ОВИЕ НАТРАПНИЦИ!
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 20:14 ---
Da, treba! Ti so ushite tvoi, najmalku 200 ke ubiesh...

Ти мојш да ми се фатиш на таквите....

Високи извори од ДУИ тврдат дека сите албански знамиња се поставени во координација со владејачката македонска партија и нема никаква можност да бидат отстранети.

Ние ништо не научивме од работите кои ни се случија тоа го покажувате денес сите што коментирате како требало/нетребало ,ама се додека ние само си коментираме на форум и не превзимаме ништо ова ќе оди уште подалеку и никој не го гледа крајниот резултат и дека ние им дадовме право зашто не излеговте кога требаше да се усвои рамковниот кај бевте тогаш ? Сега сите јаки сме еј нацртале мапа/карта на голема Албанија па што сакате да нацртаат ? Македонско знаме ? ние им ги дадовме правата и сега нема враќање назад .Државата одамна стои на стаклени нозе тоа се виде и во 2001 или вие не видовте ? Требаше тогаш сите да бидете јаки како сега што се сте сега е веќе касно . И не се чудете ако утре го смениме името штом ова се случило идеме натака ова е политика .

Овие од порталот МКД изгледа секој ден сакаат да создадат по некоја слична вест , демек детективи големи и ископуваат тајни слики.

Ај еве да им расипам ексклузивност, да не не мачат секој ден со по две слики , еве што се дешава во Дебар.

542971_489691711052109_1516811961_n.jpg

374472_489644284390185_872824166_n.jpg

644059_385611098185772_1470054127_n.jpg

542945_489019811119299_2062551865_n.jpg
tooooooooo, dardan! ja imam josh bolja idea: da go farbat celiot vazduh u albansko zname i da façat crni orli so dve gllava da gi letat sfekade kade shto ima albanci u sfet! varianta B: da go pravat explozia u statosfera so kanti u boja, pa onda kisha da pada u crveno i crno, pa onda onda ovie devojçinja samo çe sprejat oreli so dve gllava. em avtoktono, em umetniçki! forza shkëndia!

tooooooooo, dardan! ja imam josh bolja ideja: da go farbat celiot vazduh u albansko zname i da façat crni orli so dve gllava da gi letat sfekade kade shto ima albanci u sfet! varianta B: da go pravat explozia u statosfera so kanti u boja, pa onda kisha da pada u crveno i crno, pa onda onda ovie devojçinja samo çe sprejat oreli so dve gllava. em avtoktono, em umetniçki! forza shkëndia!

(y):icon_mrgr:
1 (NJE) .............. Komb, Shtet, Gjuhe, Flamur ...
1 (NJE) ............... Qiell, Diell, Toka, Bota, Liqen, Luma, Oqean, Uje, Mall, Stratosfere, Jonosfere, Kosmos, Univerzum ............. KUQ E ZI ............ JEEEEEEEE !!!
Lele ljudi pa zar je ovo moguqe .......... pa sve je u Aljbansko, sve je u Aljbanski flamur izbojeno Kuq e Zi, Kuq e Zi, jeeeeeeeeeeeee (n)(n)(n)(n)

Ова патетично станува. Албанско знаме на јарбол, под вода, над вода, на стап, на зид, на тераса, на тенк, на слон, на магаре, на жаба... Ми личи сето ова као оние лажни заебантски вести како The Onion News Network :)

Ова патетично станува. Албанско знаме на јарбол, под вода, над вода, на стап, на зид, на тераса, на тенк, на слон, на магаре, на жаба... Ми личи сето ова као оние лажни заебантски вести како The Onion News Network :)
ha, ima josh! cum çital deka Behgjet Pacolli çe go spreja cela galaxia so crvena i crna zvezdana prashina i çe ima sfemirski satelit orelata so dve gllava da orbitira u galaxia za airlia 100 godine nezavisna albania!

Партијата Вмро - Дпмне многу потфрлаат на национален план.
А ти клошару не генерализирај со мајки шајки.

Што бе пиле се навреди ли ? немој бе еј одма таму у штабот да им кажеш сеа а-у тактика да мењаат.

како може министерот и премиерот да изјавуваат дека тие ништо не знаеле и не се надлежни ?!

кој е надлежен бе семката нивна проста како да не вреѓаш гледај во какво срање живееме бе,сигурно митре од пичкино не е надлежен па тој има функција,нека земе нека ги обесе оние што го нацртале она знамето,и нека ги обесе оние што го закачиле на јарболот да се знае кој е надлежен.

а ти еам и партиии и политика државата ни замина алооо испрани мозоци

ќе земат на куреви ќе си намотат знамиња албански и така ќе шетат а вие ќе зјапате и ќе се чудите кој е надлежен да го исчисте џубрето.

Бистата на македонскиот револуционер и деец Здравко Чочковски, поставена во дворот на дебарската гимназија, која сега се вика „28 Ноември“, во чест по Денот на албанското знаме, деновиве е обезглавена и осквернавена.
дечките имаат и своја група на фб https://www.facebook.com/28NentoriDiber https://www.facebook.com/groups/makedonijanamakedoncite/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom