Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
ovaa e nekako 2ra svetska, nekoja modern

Таа шо ти реков, Ghost Warriоr ѕирни ја. А види и Rainbow Six игрите, некоја можи ќе ти се бендиса. Не е само со снајпер, туку имаш многу голем арсенал и можиш да одбериш шо сакаш.

Rainbow Six игрите се едни од најдобрите тактички пукачи шо ги имам инграно. Ако си по такви, дефинитивно треба да ги пробаш.

A бе CoD(конкретно) си е добра играта, само не знам и не ми е јасно што мајка бараа Treyarch да идат И у иднина бре чоече? Задржи се на минатото или евентуално префрли се во сегашноста ко IW. Роботи ми шетаат, Невидливи костими џоа Предатор и што ли уште не.

Играј ја па ќе го увидиш спротивното, колку само мисии имаш кога некоја далечна експлозија ќе ти помага да убиваш без никој да те примети/слушне, не си свесен.

Нешто добри игри слични на легендарната tekken за плејстејшн ама за компјутер. Сакам да тепам нешто :D

Нешто добри игри слични на легендарната tekken за плејстејшн ама за компјутер. Сакам да тепам нешто :D

Само овие ги познавам:)

Оваа ти е истата со повеке ликови али чим сакаш Tekken ваљда ова е за тебе

Само овие ги познавам:)

Оваа ти е истата со повеке ликови али чим сакаш Tekken ваљда ова е за тебе

тие ги знам многу добро.. колку само сум ги играл на времето :) ама сега нешто поново сакам со добра графика ефекти и тие срања :D

тие ги знам многу добро.. колку само сум ги играл на времето :) ама сега нешто поново сакам со добра графика ефекти и тие срања :D
Soul Calibur V?

UFC Undisputed 3?

Skullgirls?

Dead or Alive 5?

Persona 4: The Ultimate in Mayoneka Arena?

Soul Calibur V?

UFC Undisputed 3?

Skullgirls?

Dead or Alive 5?

Persona 4: The Ultimate in Mayoneka Arena?
dead or alive 5 ја барам :vozbud:
ја играф тројката на xbox и презаразна е :D
фала многу не знаев дека може и за компјутер :)

dead or alive 5 ја барам :vozbud:
ја играф тројката на xbox и презаразна е :D
фала многу не знаев дека може и за компјутер :)

Хмм, Dead or Alive 5 ти е само за Xbox 360 и PS3, освен ако играш преку тие модовите што се направени да можеш да играш игри од Xbox или PS3. :(

Хмм, Dead or Alive 5 ти е само за Xbox 360 и PS3, освен ако играш преку тие модовите што се направени да можеш да играш игри од Xbox или PS3. :(
аааа :(
јас побарав за компјутер, можеш да видиш во предходниот пост..
да не знаеш за компјутер некои такви ? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom