Subscribe за Subscribe на YouTube

• Креатор на темата Креатор на темата TM88
  • Време на започнување Време на започнување
Имаш од мене 2 subscribe-а заради изборот на музика а згора на тоа и аудиофилна.
За поинакво музичко искуство, бујрум на моите канали:
пиши "Deep Purple - Child In Time (Vocals Only)" и ќе ме најдеш... ;)

П.С. За subscribe не молам, пошто никој од моменталните +1000 зачленети не сум го молел. :cool:

Не ми беше поентава за да молам него едноставно сакав да разменам канал со некој и да помогнам при гледаност на каналот на некој начин,иначе ако имаш + 1000 зачленети од лично твои видеа тоа е за почит а иначе ако имаш нешто што не е твое тогаш многу е полесно да имаш плус 1000 ме разбраш ? :)

Добра тема морам да кажам. Инаку на сите линкови погоре сум subscriber сега ама видеата немав време да ги погледнам, навечер ќе бидете проверени :D
Еве го и мојот youtube канал, главно се видеа од Cabal Online но ќе поставам и други се надевам наскоро.

http://www.youtube.com/user/Nikolaben2

Еве го и мојот јутуб канал, ако сака некој нека субскрајбне, ке го субскрајбнам и јас :)

Брат што се десило со лотусот баш сега видов кај тебе на каналот ? ја знам оваа кола цело време во козле кај тинексот стои заедно со едно bmw,пред колку време ја удриле колава ?

Брат што се десило со лотусот баш сега видов кај тебе на каналот ? ја знам оваа кола цело време во козле кај тинексот стои заедно со едно bmw,пред колку време ја удриле колава ?
10 Ноември околу 23:30, на еден газда се двете коли мислам. Ќе требаат многу пари за да се поправи претпоставувам, битно газдата е жив и здрав ..

Не ми беше поентава за да молам него едноставно сакав да разменам канал со некој и да помогнам при гледаност на каналот на некој начин,иначе ако имаш + 1000 зачленети од лично твои видеа тоа е за почит а иначе ако имаш нешто што не е твое тогаш многу е полесно да имаш плус 1000 ме разбраш ? :)
Материјалот не е мој, но имам доста труд вложено во правењето на видеата. Затоа и ги сметам за лично мои, поготово што се оригинални, т.е. пред моето поставување не постоеа на јутуб. :)
Башка моменталниве 1030 зачленети на првиот канал не се појавија преку ноќ, ами во последните 3 години т.е. со поставувањето на првото видео. Од 5 години на ЈТ, првите 2 години немав ниту видеа ниту зачленети. Ниту пак барав да се зачленуваат луѓето, но ете тоа што мене ми се допаѓаше очигледно и на нив им се допаѓа. :cool:

Затоа, во заблуда си ако мислиш дека (без молења, трампања, постирања по форуми, веб сајтови и сл.) 1000 членови лесно се добивале... ;)

http://www.youtube.com/user/igorjosifoski12345?

Сега ќе се претплатам на остантите, btw. нешто сум слушал дека при одреден број на subscribes и views се земале пари од youtube, дали е точно?
МИСЛАМ, дека на секој 10.000 views од видео се земаат по 5 долари. Во секој случај тоа не е овозможено за нашата драга Македонија.
позз.

А да прашам, што има од повеќе subscribers на каналот ако имаш? На search те дава погоре или??

Мислам за џабе си го трошите времето со ова неможам сеа да објаснувам ме мрзи али ако ме праша некој нема проблем зашто и како се ќе му објаснам...

Еј дај ти се молам не ми турај некакви ретардирани фаци кога само си го кажав мислењето, а тоа што безделничиш цел ден низ дома и си го ебеш драгоценото време тоа си е твој проблем!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom