Шурикен
Hard Core !
- Член од
- 8 ноември 2008
- Мислења
- 6.559
- Поени од реакции
- 4.072
Ако испадне ова, утре се сликам гол и постирам слика на кајгана1&3+ стави пари земи пари утре.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако испадне ова, утре се сликам гол и постирам слика на кајгана1&3+ стави пари земи пари утре.
Ако испадне ова, утре се сликам гол и постирам слика на кајгана![]()
Ај бе не го дрви1&3+ стави пари земи пари утре.
јас одам и така блиску ми е
Сега Филе ќе рече дека тоа го направил за негов публицитет за да може да ја освои златната топка.Cristiano Ronaldo je donirao svoju Zlatnu kopacku u vrijednosti od 1,5 milona evra za pomoc ljudima u Palestini.
![]()
Шо разбират филе ?? Се напрајл во глана ко газов едно влакно немат ќе ми кажвит за фудбал !Сега Филе ќе рече дека тоа го направил за негов публицитет за да може да ја освои златната топка.
Не бре, гол пиштол.(со акцент на оСо раците у џебо
Ајде ако сакате да им се убациме и онака одамна не сум пиел пивце и глеал со некој утакмица
Ајде ако сакате да им се убациме и онака одамна не сум пиел пивце и глеал со некој утакмица![]()
Изиграва заебан. Најдете ми дрес од Реал и ја ќе дојдам.ае, ако сакате може и на друго место ако сме повеќемина.
Mancini "We have no opportunity to move on to the next round but the crowd has been waiting 3-4 years hoping to see RM or FCB"
лузеров се помирил дека е готово или изиграва заебан...![]()
Изиграва заебан. Најдете ми дрес од Реал и ја ќе дојдам.![]()
Изиграва заебан. Најдете ми дрес од Реал и ја ќе дојдам.![]()
Дај од Робињо ај, и така не ти требаКристијано Роналдо, Робињо, Раул или празен (без име).. бирај!![]()