Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
јас одам и така блиску ми е :D
--- надополнето: 20 ноември 2012 во 23:25 ---
Kada je Jose Callejon vraćen iz Espanyola u Real Madrid, njegov ulazak u svlačionicu Bernabeua bio je i previše emotivan, otkrio je to Iker Casillas.
Naime, "Calleti" je u svlačionici zaplakao i samo je ponavljao riječi "Ne mogu vjerovati" :)

Cristiano Ronaldo je donirao svoju Zlatnu kopacku u vrijednosti od 1,5 milona evra za pomoc ljudima u Palestini.
559012_456363867742611_1105452366_n.jpg
Сега Филе ќе рече дека тоа го направил за негов публицитет за да може да ја освои златната топка.

Сега Филе ќе рече дека тоа го направил за негов публицитет за да може да ја освои златната топка.
Шо разбират филе ?? Се напрајл во глана ко газов едно влакно немат ќе ми кажвит за фудбал !

Со раците у џебо
Не бре, гол пиштол.(со акцент на о:D)
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 01:06 ---
Ајде ако сакате да им се убациме и онака одамна не сум пиел пивце и глеал со некој утакмица :D

Ајде ако сакате да им се убациме и онака одамна не сум пиел пивце и глеал со некој утакмица :D

ае, ако сакате може и на друго место ако сме повеќемина. :D

Mancini "We have no opportunity to move on to the next round but the crowd has been waiting 3-4 years hoping to see RM or FCB"

лузеров се помирил дека е готово или изиграва заебан... :cautious:

ае, ако сакате може и на друго место ако сме повеќемина. :D

Mancini "We have no opportunity to move on to the next round but the crowd has been waiting 3-4 years hoping to see RM or FCB"

лузеров се помирил дека е готово или изиграва заебан... :cautious:
Изиграва заебан. Најдете ми дрес од Реал и ја ќе дојдам. :sneaky:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom