FirefoxМе зафркава хромот.
Цело време ми крашнува кога ќе го пуштам.
Пробав и со ре-инсталирање,и со бришење на кукис-пак ништо.
Чаре ?
А чаре за хромот?Firefox
А чаре за хромот?Firefox
Скенирај од вируси нешто си закачил и сеуште ти дреме у компјутер а хромот е подложен на инфекции. Затоа е подобар Фајрфокс.А чаре за хромот?
Да сакав да користам Фајрфокс тој и до сега ќе го користев место хромот
--- надополнето: 18 ноември 2012 во 15:07 ---
А чаре за хромот?
Некој додаток за Хромот ADD-On/Extension или како се викаат у хромот додатоците не ти е деинсталиран, у опциите влези и барај таму тие тргни ги тоолбари и друго шо имаш, а вероватно и хромот има опција да се подигне у SAfe mode, ко фирефоксот, тогаш не ги вчитува тие спајвар тулбарови и адонси за да видиш дали е до нив проблемот.А чаре за хромот?
Threats found 0Скенирај од вируси нешто си закачил и сеуште ти дреме у компјутер а хромот е подложен на инфекции. Затоа е подобар Фајрфокс.
Е финтата е што јас дур сето тоа да го направам сто пати ќе крашне хромотНекој додаток за Хромот ADD-On/Extension или како се викаат у хромот додатоците не ти е деинсталиран, у опциите влези и барај таму тие тргни ги тоолбари и друго шо имаш, а вероватно и хромот има опција да се подигне у SAfe mode, ко фирефоксот, тогаш не ги вчитува тие спајвар тулбарови и адонси за да видиш дали е до нив проблемот.
Со што скенираше? Ај пробај со ова и одма рестарт бапни му на компјутерот.Threats found
Ќе може да се користе доколку имаш вклучено Share Printer на вториот компјутер. Малку е проблематично ако едниот е на XP другиот 7 (барем кај мене правеше проблеми),не го препознаваше принтеро на XP од виндоус 7 али обратно немаше проблем.Ако се поврзат два компјутери на лан мрежа и ако на секој од нив има инсталирано по еден принтер, дали ќе може од првиот компјутер да се користи принтерот поврзан на вториот компјутер?
Двате се на Win 7... Тогаш би требало да нема проблем така?Ќе може да се користе доколку имаш вклучено Share Printer на вториот компјутер. Малку е проблематично ако едниот е на XP другиот 7 (барем кај мене правеше проблеми),не го препознаваше принтеро на XP од виндоус 7 али обратно немаше проблем.
Да ќе немаш никави проблемиДвате се на Win 7... Тогаш би требало да нема проблем така?
Не е само до твојо интернет зависи и до страната што ја отвараш. Пробај тестирај со друг град прага берлин кој и да е што не е од македонија.
па нема везе, важно faster than 90% of mk