- Член од
- 7 април 2012
- Мислења
- 1.130
- Поени од реакции
- 1.510
33. Towers of Midnight - Robert Jordan/Brandon Sanderson32. The Gathering Storm - Robert Jordan\Brandon Sanderson
32. Blood of Elves - Andzrej Sapowski
33. City of Bones - Cassandra Clare
33. Towers of Midnight - Robert Jordan/Brandon Sanderson32. The Gathering Storm - Robert Jordan\Brandon Sanderson
“Lots of the world seems to be a repeat.”
Терај слободно кој ти брани ^ ^. Јас планирам барем уште 2-3 книги да прочитам, ама за сега се враќам на манга, имам бааги да надокнадам , Планирани ми се едно 100 volumes за сега, можеби и повеќе ако најдам уште нешто интересно во меѓувреме.Јас се надевам дека нема да ви пречи ако продолжам со броењето...
34. The Walking Dead: Rise of the Governor - Robert Kirkman & jay Bonansinga33. City of Bones - Cassandra Clare
Каква е оваа?40. Црното лале - Александар Дима
Па еве на кратко, дејството се одвива во 16век, Холандија. Главниот лик е љубител и одгледувач на лалиња, кој неправедно е осуден за предавство и додека ја чека пресудата работи на создавањето на црното лале за кое е понудена награда од страна на Друштвото на цвеќарите. Во затворот се заљубува во ќерката на чуварот и тајно се состануваат. Да не ти откривам многу, прочитај ја, ама бидејќи мислам дека ја имаш читано и Времето на лалињата би требало да ти се допадне.Каква е оваа?
Ја имам читано Дамата со камелии и ми се допадна па барав на интернет нешто од таткото или од синот и оваа некако ми имаше најубаво име па решив да ја прочитам Ама дур стигнам...Па еве на кратко, дејството се одвива во 16век, Холандија. Главниот лик е љубител и одгледувач на лалиња, кој неправедно е осуден за предавство и додека ја чека пресудата работи на создавањето на црното лале за кое е понудена награда од страна на Друштвото на цвеќарите. Во затворот се заљубува во ќерката на чуварот и тајно се состануваат. Да не ти откривам многу, прочитај ја, ама бидејќи мислам дека ја имаш читано и Времето на лалињата би требало да ти се допадне.
А ако ти се допадне оваа, ќе ти се допадне и Дамата со камелии од Дима синот.