Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зукемберг е Евреин, газдите на wikipedia се Евреи и многу, многу други.Чоколадото Netle што го јадеш е еврејско, мобилниот Nokia што го користиш е еврејско.
Кога више се смеемеХа...Ха...Ха
Зукемберг е Евреин, газдите на wikipedia се Евреи и многу, многу други.Чоколадото Netle што го јадеш е еврејско, мобилниот Nokia што го користиш е еврејско.
Кој кажа такво нешто?За друго правевме муабет, прати не малку !Ај смири се малце ти со тие евреите, треба да има малце граници форумов за антисемитизам нели? Евреите ни се нас криви за нашиоте проблеми, сигурно е тоа. Некако не ми иде логично за нашите проблеми со албанците криви да се евреите. Евреи-Албанци некако не иде заедно.
Ха... Ха... Ха
--- надополнето: 18 ноември 2012 во 22:28 ---
Ме интересира како знаеш, јавна анкета на целиот свет или имаш 6 сетило?????????????????
....ем им даде иљадници државјанства на косоварите.Ем ги тепаше ем ги е*еше и пак гласаа за нив,
Знаеш каде е целата иронија?За сето ова се криви политичките партии.На тие гнаси косовари што им пуштија да се населат на нашава држава,сега ќе се прават тие стопани. Без мозочни искривоколчени суштества,знаат само да размонтираат и намонтираат АК-47 и во визбата кај што се ферментира грозјето да го кријат калашот.
Не се тие криви што се пуштени од кафезот, туку нашиве политички партии се криви колку што се едните,толку се и другите.
Го постираше еднаш ова не ја потпалувај ситуацијава,не сум од вчера на форумов ти ги знам намерите,немој будала да се правиш.Во село Гаране се гради споменик по повод 100 години независна Албанија
Во село Гаране во општина Осломеј се гради споменик со димензии 9 метри висок и 9 метри широк , ќе биде претставено логото на 100 години независна Албанија.
Споменикот се гради од локалните жители како и од дијаспората.
Знамиња, споменици, големи ташаци....Во село Гаране се гради споменик по повод 100 години независна Албанија
Во село Гаране во општина Осломеј се гради споменик со димензии 9 метри висок и 9 метри широк , ќе биде претставено логото на 100 години независна Албанија.
Споменикот се гради од локалните жители како и од дијаспората.