Џиновските албански знамиња во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата ГОЦ-К.О
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Една друга власт поинаку ги решаваше ваквите проблеми...
Ем ги тепаше ем ги е*еше и пак гласаа за нив, а сега сме патриоти само на митинзи и по интернет

Зукемберг е Евреин, газдите на wikipedia се Евреи и многу, многу други.Чоколадото Netle што го јадеш е еврејско, мобилниот Nokia што го користиш е еврејско.

Ај смири се малце ти со тие евреите, треба да има малце граници форумов за антисемитизам нели? Евреите ни се нас криви за нашиоте проблеми, сигурно е тоа. Некако не ми иде логично за нашите проблеми со албанците криви да се евреите. Евреи-Албанци некако не иде заедно.

Затоа,на наредните избори ќе гласам за најнационалистичката и најрадикална македонска партија.Уште да имаше таква:facepalm:
Затоа,сеедно ми е кој,каде,какво и колкаво знаме поставил.Мене пред недела дена на Битпазар,каде што живеам,испраќав еден другар на автобуска и двајца шошони полицајци,како мивки во униформата 5 броја поголема,двајцата заедно беа поситни од мене,ме малтретираа 20 минути што правам на автобуска.Едниот дури и по мобилен се јавуваше и го проверуваше моето име и презиме,за кое сум сигурен дека не е регуларно на приватен мобилен да проверува нечиви лични податоци,нели?А секој џанак знае дека дрога можеш да средиш во секоја втора куќа на Гази Баба,но ајде ќе го малтретираме каурот што чека автобус.
Така да,I dont give a fuck.

Ај смири се малце ти со тие евреите, треба да има малце граници форумов за антисемитизам нели? Евреите ни се нас криви за нашиоте проблеми, сигурно е тоа. Некако не ми иде логично за нашите проблеми со албанците криви да се евреите. Евреи-Албанци некако не иде заедно.
Кој кажа такво нешто?За друго правевме муабет, прати не малку !

Ха... Ха... Ха
--- надополнето: 18 ноември 2012 во 22:28 ---

Ме интересира како знаеш, јавна анкета на целиот свет или имаш 6 сетило?????????????????

Чудна работа, богами...:eek:

Ем ги тепаше ем ги е*еше и пак гласаа за нив,
....ем им даде иљадници државјанства на косоварите.
Така би, тоа чудесно, за тебе неразбирливо гласање. А тепањето, наивко, беше исклучиво заради сабајлешната, девалвација на денарот. Дали ти е јасно колку заработија фраерите кои знаеа дека утре дента по фамозното тепање ќе има девалвација (единствена, до сега)?
Дали е тоа истата политичка струја чиј што министер одбиваше да ги употреби хелихоптерите воени 2001 година?
Дали можеби станува збор за истите кои им ветуваат денес на ДУИ од премиер до една ноќ у кревет со жена им, за коалиција?

Не ме смеј...
и ВМРО и СДСМ се апсолутно исти гомна по ова најбитно прашање и заради тоа не треба да ги гласаме.

Иначе на темава, приметувам дека вака се дешаваат чат-пат вакви работи на неколку месеци или почетсто.На форумот се отварата слична тема како оваа, сите се нешто као згрозени и разочарани, си ја искажуваат својата доза вреѓање Албанци и сл. некои па се удараат у гради што че направеле, некои одма користат прилика да ги обвинат „комуњарите“. И така ќе се напишат 15,20, 30 50 страни и толку, за неколку дена никој нема да се сеќава на ова.

И да, затоа како и на многу други и мене веќе нит ми е гајле за вакви работи, нит ме интересираат, вака најискрено ви кажувам. Оти државата, т.е институциите ги имаат сите законски можности да регираат и да се справат со вакви проблеми, ама тоа не се случува ниту пак ќе се случи.

Иначе, до каде е остранувањето на незаконските табли на училиштата во Чаир, до никаде нели? И да си знаете никогаш нема ни да ги остранат.

За сето ова се криви политичките партии.На тие гнаси косовари што им пуштија да се населат на нашава држава,сега ќе се прават тие стопани. Без мозочни искривоколчени суштества,знаат само да размонтираат и намонтираат АК-47 и во визбата кај што се ферментира грозјето да го кријат калашот.
Не се тие криви што се пуштени од кафезот, туку нашиве политички партии се криви колку што се едните,толку се и другите.

Во село Гаране се гради споменик по повод 100 години независна Албанија

Во село Гаране во општина Осломеј се гради споменик со димензии 9 метри висок и 9 метри широк , ќе биде претставено логото на 100 години независна Албанија.

Споменикот се гради од локалните жители како и од дијаспората.

За сето ова се криви политичките партии.На тие гнаси косовари што им пуштија да се населат на нашава држава,сега ќе се прават тие стопани. Без мозочни искривоколчени суштества,знаат само да размонтираат и намонтираат АК-47 и во визбата кај што се ферментира грозјето да го кријат калашот.
Не се тие криви што се пуштени од кафезот, туку нашиве политички партии се криви колку што се едните,толку се и другите.
Знаеш каде е целата иронија?
Јас и ти ги гласавме тие политички партии.:)
--- надополнето: 18 ноември 2012 во 22:56 ---

Во село Гаране во општина Осломеј се гради споменик со димензии 9 метри висок и 9 метри широк , ќе биде претставено логото на 100 години независна Албанија.

Го постираше еднаш ова не ја потпалувај ситуацијава,не сум од вчера на форумов ти ги знам намерите,немој будала да се правиш.

Знамиња, споменици, големи ташаци....

и ние ги праиме.

Македонците имаат многу изместен осет за приоритет.

Битните работи се сосема други. Според мене денес претепаниот одбојкар на Крушево, во Тетово, е многу поголемо од овие работи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom