- Член од
- 10 февруари 2007
- Мислења
- 4.773
- Поени од реакции
- 2.082
Колку е iPhone 3G на старо?
Ако си заинтересиран за замена и мала доплата (тоа ќе се договориме), W810i со K810i, плус мала доплата, ќе ја договориме.Дечки ај некој нека ми каже колку можам да го шитнам мојов моб..
Sony Ericsson W810i стар околку година ипол 512 мемориска 512... зборен е 29 саата.. телефончето си е ТОП ( посебно камерата.. јас сум презадоволен сум од неа )
или па ако е можна замена за што би се исплатело да го заменам... може одговор и на ПП...
фала ви однапред
300евра па нагоре.Колку е iPhone 3G на старо?
АКо си заинтересиран уште пиши ми на е-маил: mob_pazar@yahoo.comпродадено е ова? ?
Колку?Nokia E 66 full pack пред 3 месеци купена супер зачувана
Еве јас ти давам.Torte брат де дај понуда за Нокиа N73...ама половен...и со зачувана маска!
Итно продавам Nokia N73, со мемориска картица од 2 gb, добро сочувана, со најново апдејтуван софтвер. На предната маска има 2-3 многу мали гребнатинки, освен тоа, добро сочувана. Цена 70 евра.
Еве ти погоре добра понуда ... немам јас Н73Torte брат де дај понуда за Нокиа N73...ама половен...и со зачувана маска!
Еве јас ти давам.
Абе јас и пред тоа му пишав него по ПП....ама за секој случај јас сакав да си прашам да не има и други понуди!:smir:Еве ти погоре добра понуда ... немам јас Н73
мац што боја ти е Н73 и дали имаш со неа се од опрема ?