Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.279
Кој циркуз се партизаниве еј, ахаххаха, пукам од смеа. Местена била...буахаххахахахахахха :pos:

Член од
28 ноември 2011
Мислења
97
Поени од реакции
18
Кој циркуз се партизаниве еј, ахаххаха, пукам од смеа. Местена била...буахаххахахахахахха :pos:
Брате чити ги они и пред дербито почнаа со теории на заговор ! :pos::pos:

Јебеш компас ово је југ ! :pos::pos::pos:

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
ХАахахах им падна трансот Гробари Куманово...

Храбра игра на нашиве, за тоа ги пцуев цело прво полувреме - требаше уште од почеток да играат блиску до играч, поагресивно, похрабро. Дури во второ се одлучија на притисок и тоа се исплатеше.

МоМ за мене како и често претходно - Филип Касалица :cuc: Терминатор, а вчера уште и одличен фудбал играше. Јовановиќ треба уште од сега да се шкартира, Пантиќ и Спајиќ се иако 10 години помлади, подобри од него.

Член од
30 мај 2012
Мислења
2.004
Поени од реакции
3.055
Браво Македонци.... Дркајте на делије и гробари,тие нека вадат пароли и знамиња Македонија е србија или Македонија е грција и нека серат по нас.Дедека во Македонија педерите ни шетаат по улици низ Скопје-вие одете редовно на утакмици за нив. МЕ РАДУВА ТОА ШТО ИМ ПАДНА ТРАНСОТ НА КУМАНОВЦИ.

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Браво Македонци.... Дркајте на делије и гробари,тие нека вадат пароли и знамиња Македонија е србија или Македонија е грција и нека серат по нас.Дедека во Македонија педерите ни шетаат по улици низ Скопје-вие одете редовно на утакмици за нив. МЕ РАДУВА ТОА ШТО ИМ ПАДНА ТРАНСОТ НА КУМАНОВЦИ.
Не отишле на натпревар на репрезентацијата на Србија отишле на нивниот омилен клуб и тоа што ние со сите соседи си имаме конфликти тоа е нешто друго.

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Браво, не убеди да не навиваме за Звезда :pipi: сега сите ЛАВОВИ ЃОРЧЕ ќе сме, чак и ќе дркаме на вас :X3: happy? :rolleyes:

Какво дерби... Урлав вчера на Лука :icon_mrgr:, кој гол му го закачи значи :eek: знаев дека кога тогаш ќе му тргни, тој е меѓу ретките шо ме бендисват како игра. Се виде дека второто го играа со срце, максимално агресивни, дури и подобра партија од со Бордо. 3-2 Милијаш :cuc: ако можев да ги бирам стрелците ќе ги изберев баш овие... Касалица немаше гол подолго време даено, Лука ми е миленик, а Мики им врати за непризнатиот од купот 2008ма. За пофалба и Спајо, Мичко, Вешовиќ, Мудри...

Се на се, дерби кое многу ни значи... Само уште да се уозбилат и да играат вака и со послабите...

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Браво, не убеди да не навиваме за Звезда :pipi: сега сите ЛАВОВИ ЃОРЧЕ ќе сме, чак и ќе дркаме на вас :X3: happy? :rolleyes:
Не бе брааааат, сите вистински Македонци за Вардар навиваат. А Србија ни е најнепријателски настроена земја.

Дури и бразилска телевизија го пренесуваше дербито, ете каков респект има Вечити Дерби по светот:

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
ИНДИЈААААААААААААА ПАКИСТАААААААААААААН СВИМА НАМА ПУШИ КУРААЦ ПАТИЗАААААААААН !!!!!!!!!!!!!!!!!

Браво, прво полувреме очајни и на терен и на трибина, ама второ дадовме лекција како доле на тревата, така и на трибина! Идеме по титула! :icon_mrgr:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Со мало задоцнување честитки и од мене за победава, што е до играта прво полувреме се виде дек одигравме слабо , а и самиот авто гол не докрајчи, али за второ и те како сум задоволен, се тргна на све или ништо и на крај се постигна она кое сите го сакавме.
Сево ова ке беше уште поубаво доколку не ни ги украдоа судиите бодовите против јагодина , но и оној глуп пораз од офк за кој сме самите виновни, али јбг то е ова малце ја ублажи таа непријатност.
Инаку читам некој од стокава се жали местенка била, стварно беда невидена, нек дадат една ситуација која може да доведе до таа теза, па ние ли сме им криви што имаат пичка тренер, али јебига каков им тренер такви им навивачи, јбг редовни муштерии ни станаа па ке правиме приказни сега.
ЈЕБИ ГРОБАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ЈЕБИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ГРОБАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ЈЕБИ ГРОБАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ЈЕБИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ГРОБАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
--- надополнето: 18 ноември 2012 во 20:24 ---
Лудилооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо:vozbud:

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Заборајв да додам дека многу ме радува што односите со комшиите се нормализираат пополека... Џуро пиел кафе со Џајиќ, Лола и Вермез сосем коректни особено првиот ме изненади со неговите постапки. (y)
Не ни треба војна, нека има ривалство на теренот ама нема потреба од смешни соопштенија и беспотребни препукувања по медиумите, то беше специјалност на витезот, Џаја е господин кој го почитуваат сите од прв до последен, па дури и гробарите.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Честитки и од мене за победава, искрено многу ме израдуа!!
Некој да даде хајлајц ??

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Прво супер утакмица беше, сосема коректно се играше со некои исклучоци на крај, ама пак и треба да сватиме дека ова е дерби и голема е напнатост на теренот, инаку кога го дадоа третиот гол во делириум бев, после утакмица отидов на роденден се начукав и на враќање по цело Скопје пеев сега кога ке ми текне ме фаќа срам ( девојками нејќеше да оди со мене ) брука :)...
За на теренот браво за момците изиграа храбро посебно второ полувреме со исклучок на оној морон Микиќ неми се верува како уште игра, па и капитен беше едно време, за првиот гол што дремеше не мие јасно, за вториот воопшто не го кривам Мијаиловиќ не му е таму местото да го покрива Марковиќ а кај беше Микиќ појма неам, друга работа според мене играч на натпреварот е Лазовиќ 60 минути ги реметеше по десната страна можда малку сум и пристрасен но според мене дечкото е на ниво на Марковиќ и мислам дека во иднина ке бидат главни играчи во репрезентацијата, како и да е со враќање на Џаја мислам дека ке не извади од овие гомна во кои што бевме и да ни овозможи што повеќе радости!!!

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.279
Не бе брааааат, сите вистински Македонци за Вардар навиваат. А Србија ни е најнепријателски настроена земја.

Дури и бразилска телевизија го пренесуваше дербито, ете каков респект има Вечити Дерби по светот:

ГОООООООООООООООООЛ, КазалиЌ :pos:.

Eве едно видео со странски коментатори. Арапинот од Ал Џазеира ми е најјак :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom