Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Однесех вино демек да не бидам без ич, а оно сите пијат пиво.
На крај сам си го испих.

Има посебно место во пеколот и за овие што се на правен ко сестра ми, учат по 10 саата на ден од страв да не заборават нешто, викаат дека ништо не знаат и имаат просек 9.60

Драга Кајгана...

Уште 20 дена и полетувам накај дома. Имам чувство како да сум на бродов со векови. Се надевам дека следниот договор ќе бидам пак на Дизни Меџик. Некако не ми е ќејф да учам нов брод, нови луѓе..

Деноиве се читам со другар ми Дени од Илинден, истиот Дени со кој никако да се најдеме за еден Бад додека и двајцата бевме у Њу Јорк, па ми текна дека моја најголема желба е да работам за LA Times...

Запознав кинескиња, најпопрекрасна на свет. Не знам дали ќе ми дозволи да ја запознаам подлабоко. Ама ми текна на песната Косоока од Дарио.

Уствари после напорен ден на работа и две лименки Modelo Especial некако тешко иде пишувањето на темава.

Мис ју, кис ју, итн ју...

Планирам да го избришам фејсбук акаунтот, музичките групи во кои партиципирам и кои се единствената причина зошто сум таму овие денови се запустија по наездата на жени.
Жени не ги бидува за прогресив и пост рок, нема ниту една причина шо да бараат во такви музички групи и да постираат видеа Wish you were here, форумов е вистинско огледало како треба да изгледа музичка група за пост и прогресив рок....Без жени!!...Но Пасаран!!.
Единствена жена која што може да биде таму присутна е Дајне.

ДК, малку сарказам... "Баш е убаво чувството кога им фалеш на луѓето... На пример, јас каде и да отидам сите ми викаат "Леле, само уште ти фалеше!"

Планирам да го избришам фејсбук акаунтот, музичките групи во кои партиципирам и кои се единствената причина зошто сум таму овие денови се запустија по наездата на жени.
Жени не ги бидува за прогресив и пост рок, нема ниту една причина шо да бараат во такви музички групи и да постираат видеа Wish you were here, форумов е вистинско огледало како треба да изгледа музичка група за пост и прогресив рок....Без жени!!...Но Пасаран!!.
Единствена жена која што може да биде таму присутна е Дајне.
Брат, ти си печен за у музичка масонерија.

Вика сето железо му го собрале и тоа позади куќа ноќе, добра цена има по отпадите. Кај мене се е тука дури и шини имам масивно железо ама таму кај што се си чувам едно куте милениче мое го снимав малку, како што е црн ноќе некој да влези да не знае дека е тука гарантирам крв ќе падни тоа сигурно :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Драга, пошто викаат зимава ќе била долга и ладна а и мене не ме грее љубовта , јас си се обезбедив со дрва , што е сигурно сигурно е :D

Чистам оџаци одзатнувам канализација, само по дома и по комшии да земам да наплаќам :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Еј ама не се качувам горе на оџак, со финта одзодола оди сајлата нагоре и после со огледалце се гледа дали е исчистен :icon_lol: .

д.
вчера вечер камен се направив. со добро друштво, добра музика и пиење како може да си поминеш.
од што бев летва мораше со такси да си идам, а колата таму ја оставив па дури сега си ја зедов.
влегувам во такси и на таксистов му викам оди таму и таму. тргна човеков, дојдовме до пола пат и одеднаш ми текна дека всушност му ја кажав адресата на другаров. Му викам: - Дечки извини ама ваму Миле живее, ај врајќај се назад. и овој ко ми се пушти :- На што ти личам ја на магаре? Со мене најде да се дупиш? и ја му викам: - Стварно извини ај носиме таму и таму најсериозен сум.
ме донесе дома и му викам еве ти 10ден плус дека ме однесе кај Миле :facepalm: (повеќе на ова се сеќавам отколку на забавата)
сабајлево кога станав, кога се гледам со фармерки и кошула сум спиел. пиев вода, главата како темпирана бомба ми беше (сега малку ми се развидели) си ја зедов колата и сега еве кафе пијам, па може попосле ќе одам до кај баба на семеен ручек-вечера. женава ја немам видено може од септември :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom