Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Sogndal - Brann 1 (1,70)
Скоро нема човек да не ја знае утакмицава, јасно е, 3 за 3 играат, а бодовите за домаќинот вредат злато. :)

Berdych - Ferrer 2 (1,65)
Ферер е во голем налет, а Бердих играше екстремно тежок меч против Алмагро во кој не брилјираше, го доби во 5 сета после доолга борба. Како капак на се, требаше да игра и денеска во дублот каде се играа напорни и долги 4 сета. Ферер играше само еден меч во петокот и тоа релативно брзо го реши, во 3 сета и покажа дека е спремен за нова победа утре. Шпанија губи 2-1 во мечеви што значи Ферер утре се очекува да даде 101% од своите можности.

Вкупен коефициент : 2.80 ;)

Овие две ми се најизгледни за утре, дајте уште 1-2 да оди квотава на горе бидејќи не прајме ништо. :D
Нели ќе откажуваше бе? :pos:

Иначе за утре според мене Фулам ќе тепат со Сандерленд. Страшно играат, секој меч им е интересен, омилена екипа ми станаа. :D Исто така очекувам голови на дербито Севиља - Бетис. Последен пат повеќе од 3 гола имало 2006, кога тепала 3-2 Севиља. Очекувам утре вечер нешто слично. :)

П.С. Ги фатив Ајакс, Барса, Валенсија (во 90та тепаа со гол од пенал, а пред тоа го смачкав ливчето и го фрлив накај телевизорот :D), Дортмунд и Реал си водат 3:1, па ми останаа уште Феенорд, Лион, ЦСКА и Анжи за 1000ка. :) За 150 ми беше пуштено. :) (еве Игор и од овие може да одбере некоја). :D

П.П.С. Сеа оти ги пишав ќе ме зеабе некоја утре. :D

Пишав јас ако сакаат да задржат традиција 3 за 3 а ја играат долго време ич не ги рецкаат обложувалниците .бтв домаќиниве не се будали да испаднат од лигава за да земат пари од обложувалниците .
мене сепак ми е сумлива, на олку уплата колку што се мава, коеф требаше да оди на 1.4... вака сепак има солидна квота за вака чиста утакмица, дај боже нека излезе, јас ја товаривв уште пред 3 дена ама ме плаши некако...

Нели ќе откажуваше бе? :pos:

Иначе за утре според мене Фулам ќе тепат со Сандерленд. Страшно играат, секој меч им е интересен, омилена екипа ми станаа. :D Исто така очекувам голови на дербито Севиља - Бетис. Последен пат повеќе од 3 гола имало 2006, кога тепала 3-2 Севиља. Очекувам утре вечер нешто слично. :)

П.С. Ги фатив Ајакс, Барса, Валенсија, Дортмунд и Реал си водат 3:1, па ми останаа уште Феенорд, Лион, ЦСКА и Анжи за 1000ка. :) За 150 ми беше пуштено. :) (еве Игор и од овие може да одбере некоја). :D

П.П.С. Сеа оти ги пишав ќе ме зеабе некоја утре. :D

Не уплаќам интензивно како до сега, во секој случај, а и ќе ми е прво тикетче после тоа со Унион Олимпија, иначе го пишам поради оваа 3 за 3 бидејќи 99,9999% поминува, а осеќам ќе фатам, плус ќе викнам еден другар да го препишит тикетов со кој имам пишано 3 тикети, и три пати добитен бев :)

btw. не планирам да уплатам ни тикет до следниот викенд, можеби еден за цел викенд за 30 денари максималнo.

Немај гајле, ако ветиш пијачка, " prolazi bez probleme " :свиркам:

LA Clippers - CHI Bulls Over 190.5 @ 1.83
CHA Bobcats - MEM Grizzlies -6.0 @ 1.90
SA Spurs - DEN Nuggets -3.5 @ 1.55

коеф. 5.39 (првите две ми се ептен сигурни некако, може и само тие две)

кратко објаснување - Клиперси се растураат од давање кошеви оваа сезона, им нема рамен плус од слободни фрлања се први мислам во НБА, а и Булси не се лоши

Мемфис прават партал, 7 победи по ред мислам имаат, ги тепаа ОКЦ и Мајами, а овие Бобкетс се трупови недоделкани годинава па ако победат, нека им е на чест

Денвер врска немаат на гости, не игра Дирк Новицки вечерва, а Спарсиве сигурно се изнервирани од поразот од Њу Јорк а им парираа цела утакмица.

среќно

Јас утре за инат Согндал-Бран ќе ја играм Т2 2+, 2.90 има квота, секоја сезона така кога треба некој да се спаси го фаворизираат сите како луди и има огромни уплати демек ајде ќе се спасува тимот и на крај бап некој сосем трет тим се спасува. Јас утре идам на оваа варијанта и играм контра Согндал. :)

Сиена е најсигуерен 1..Пескара е слаба екипа нема шанса за опстанок дали до 30 бода ке дојде

Катанија 1....Домакини се,а Киево е слаб у гости

Стеауа 1-1 и 3+...има добар коеф у моззарт..2.05 а играт со најутепаните

Гранада 1...срце ми кажува :D

Силекс Напредок 1....мора да се спасува Силекс

LA Clippers - CHI Bulls Over 190.5 @ 1.83
CHA Bobcats - MEM Grizzlies -6.0 @ 1.90
SA Spurs - DEN Nuggets -3.5 @ 1.55

коеф. 5.39 (првите две ми се ептен сигурни некако, може и само тие две)

кратко објаснување - Клиперси се растураат од давање кошеви оваа сезона, им нема рамен плус од слободни фрлања се први мислам во НБА, а и Булси не се лоши

Мемфис прават партал, 7 победи по ред мислам имаат, ги тепаа ОКЦ и Мајами, а овие Бобкетс се трупови недоделкани годинава па ако победат, нека им е на чест

Денвер врска немаат на гости, не игра Дирк Новицки вечерва, а Спарсиве сигурно се изнервирани од поразот од Њу Јорк а им парираа цела утакмица.

среќно
o_O Да не мислиш лани беа трупови ? годинава се солидна екипа .Сега видов не пратиш Нба ти .. Дирк игра во Далас не во денвер .

Сиена е најсигуерен 1..Пескара е слаба екипа нема шанса за опстанок дали до 30 бода ке дојде

Катанија 1....Домакини се,а Киево е слаб у гости

Стеауа 1-1 и 3+...има добар коеф у моззарт..2.05 а играт со најутепаните

Гранада 1...срце ми кажува :D

Силекс Напредок 1....мора да се спасува Силекс
Ни Сиена не е нешто подобра тука некаде по квалитет се овие две екипи, добар Х е оваа.
http://www.whoscored.com/Matches/651620/Preview/Italy-Serie-A-2012-2013-Siena-Pescara

o_O Да не мислиш лани беа трупови ? годинава се солидна екипа .Сега видов не пратиш Нба ти .. Дирк игра во Далас не во денвер .
за се си во право, подолго време навистина не пратам нба, од оваа сезона почнав пак а тој впечаток за бобкетс ми останал од нешто, а непроверен и неисправен годинава.

дирк ми е огромен лапсус а го смешав заради што имам и друго ливче со Далас па сум ги помешал, ама дека денвер врска немаат на гости сеуште стои.

сепак мислам ливчето ќе излезе :)

за се си во право, подолго време навистина не пратам нба, од оваа сезона почнав пак а тој впечаток за бобкетс ми останал од нешто, а непроверен и неисправен годинава.

дирк ми е огромен лапсус а го смешав заради што имам и друго ливче со Далас па сум ги помешал, ама дека денвер врска немаат на гости сеуште стои.

сепак мислам ливчето ќе излезе :)
Можеше и Мајами да ја играш 2ка ..и Вашингтон може - да е 189.5

Можеше и Мајами да ја играш 2ка ..и Вашингтон може - да е 189.5
не ме пушташе на bet365, засивени се полињата за обложување на Мајами и пишува OTB, не знам дали уште ги немаат поставено квотите или не знам што е проблемот, веројатно во 2 сатот ноќеска ќе ги стават, а немам намера ич да ги чекам :)

едит: еве читам на нет OTB значело Off the Board т.е. дека не примаат повеќе обложувања на таа утакмица, од некоја нивна причина. многу чудно :(

не ме пушташе на bet365, засивени се полињата за обложување на Мајами и пишува OTB, не знам дали уште ги немаат поставено квотите или не знам што е проблемот, веројатно во 2 сатот ноќеска ќе ги стават, а немам намера ич да ги чекам :)

едит: еве читам на нет OTB значело Off the Board т.е. дека не примаат повеќе обложувања на таа утакмица, од некоја нивна причина. многу чудно :(
блокирана е таму . мислев играш на бвин . :D

блокирана е таму . мислев играш на бвин . :D
Bwin се срање, ме нервираат што е 30 долари евра withdraw и ич не играм таму. Плус за никаде им е сајтот во споредба со бет365, не знам што мислеле кога го правеле

Barry LHello, welcome to bet365 Live Chat. How may I help you?
**** Hello, I can't seem to place a wager on Miami Heat - Phoenix Suns, the coupon says OTB
****Does that mean the bet has been taken off the board?
Barry L The game has not yet been priced up as we are awaiting important information regarding the line up.
**** Thank you for the info :)
**** Will it be priced up?
Barry L Hopefully this should be available before the game.
**** Okay, thank you for the info. Have a nice day. :)

Ај тие шо прата НБА да кажат нешто за далас-кливленд ?

Ај тие шо прата НБА да кажат нешто за далас-кливленд ?

Минус кошеви.. тешка утакмица можи се да се случи. Многу се стари Далас за да играат со младиве Кливленд. Не те советувам да ја играш воопшто.

Мислам дека Шарлот - Мемфис ќе биде + кошеви според мене и најсигурен тип ми е од сите..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom