Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
imam sony ericsson k330 nov od vip so garancija, zamena za dobra nokia n70
so moja doplata do 2000 denari pisete ako ima nekoj
pozdrav

Ima li zainteresirani za Nokia N82, 230 evra, so usb kabel, 2 GB Sd kart. TV-OUT kabel, slusalki. Kupen e od dubai proizveden vo Finska. Haknat e i moze da se instalira bilo som na pr. full N-gage igri, apps kako ShakeMe, Nokmote i mn. dr.

Ima li zainteresirani za Nokia N82, 230 evra, so usb kabel, 2 GB Sd kart. TV-OUT kabel, slusalki. Kupen e od dubai proizveden vo Finska. Haknat e i moze da se instalira bilo som na pr. full N-gage igri, apps kako ShakeMe, Nokmote i mn. dr.

Kazi mi od kade si ti ... koja boja e mobilniot dali e komplet so se .... pisi mi poveke na privatna poraka ili na e-mail mob_pazar@yahoo.com :helou:

Многу скапо дечки.

Јас го нудам неофицијално мојот Блекбери Болд, ако има некој заинтересирано нека пише! Со напомена дека работи исклучиво на ВИП!

seuste na prodazba

NOKIA E71 ushte pod garancija

so celosna oprema sto doagja vo kutijata

za samo 11 000 den.
Како е сочуван? Има гребаници или не?

Воедно, продавам Sony Ericsson К800, или го менувам со моја доплата за Nokia E71 или Nokia E66.

Како е сочуван? Има гребаници или не?

Воедно, продавам Sony Ericsson К800, или го менувам со моја доплата за Nokia E71 или Nokia E66.

Kako i sekoj telefon sto se koristi i se grebe i ovoj ima edna grebanica dole desno na kapaceto. zatoa i ja staviv taa cena.

Se mu funkcionira bepsrekorno ima dodatni aplikacii instalirano kako fringe (skye, msn, gtalk se vo edno) i dr.

Garancijata e do 29.10.2009

Made in Finland

071 33 42 76 kristijan

dsc00206z.jpg

dsc00207.jpg

Дали некој нуди Sony Ericsson W200 ???

ЦЕна?

дали уште се нуди iphone 2g нов и како оди цената? и дали го има 3g негде освен во т-мобиле, и која цена е 3g-то?

дали уште се нуди iphone 2g нов и како оди цената? и дали го има 3g негде освен во т-мобиле, и која цена е 3g-то?

да не си заинтересирана за копија на Iphone 3G , цена поволна , мобилниот е нов

Kako i sekoj telefon sto se koristi i se grebe i ovoj ima edna grebanica dole desno na kapaceto. zatoa i ja staviv taa cena.

Se mu funkcionira bepsrekorno ima dodatni aplikacii instalirano kako fringe (skye, msn, gtalk se vo edno) i dr.

Garancijata e do 29.10.2009

Made in Finland

071 33 42 76 kristijan

dsc00206z.jpg

dsc00207.jpg
Па не баш секој што се користи се гребе, сум чувал телефони по цела година без гребаница а ги користам прилично бааѓи, но клучеви и метални пари во еден џеб, телефонот во друг - прво правило. Сепак е до корисникот, не е до телефонот : )

Не ми прави лезет вака и за 100 евра да го даваш. Сепак, фала на понуда.

Друг некој да понуди E71 или Е66? И шиткам Sony Ericsson K800 за 80 евра или трампам со моја доплата.

Колку иде Самсунг Ф480 (оргинал) не користен као нов? Бар Приближно?

da ne znae kolku idat n82 i n73 MusicEdition(novi, neotpakuvani)

Па не баш секој што се користи се гребе, сум чувал телефони по цела година без гребаница а ги користам прилично бааѓи, но клучеви и метални пари во еден џеб, телефонот во друг - прво правило. Сепак е до корисникот, не е до телефонот : )

zavisi kako gledas na telefonot.
mene mi e srestvo za alo alo i kako takvo mu se deshava da padne ili da uleta so nekoja paricka.

zatoa i e taa cena.

Telefonot e seushte na prodazba.

Kinjo напиша:
zavisi kako gledas na telefonot.
mene mi e srestvo za alo alo i kako takvo mu se deshava da padne ili da uleta so nekoja paricka.

zatoa i e taa cena.

Telefonot e seushte na prodazba.

TELEFONOT E PRODADEN

ako nekoj prodava Iphone 2g neka pise PM....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom