Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти доаѓа да речеш боље да изгуби Јуве отколку 90 минути вакво мочано реми да гледа човек.2 минути аут се изведува,Маркети се тоа што го одбрани секоја чест но поголемо гомно од голман нема.Да му се згади фудбал на човек.

Ноќва да го сонуваш Маркети:)Тотална доминација на Јуве ама немаа среќа,а и Маркети имаше свој ден.Лацио дојде по бод и го освои,на кој начин баш ми е гајле:)

Ноќва да го сонуваш Маркети:)Тотална доминација на Јуве ама немаа среќа,а и Маркети имаше свој ден.Лацио дојде по бод и го освои,на кој начин баш ми е гајле:)
Сонувајси го ти и пази да не се деси нешто додека го праиш тоа.

Бодот си го освоија, ама не го личи Лацио вака да игра, ајде да беа Пескара,Лече или Сиена се прифаќа, ама голман на Лацио да добие картон за задржување на топката во 52 минута, не бидва.

Затоа секад ќе бидете под Рома,може не се јаки у квалитет последно време али увек си држеле менталитет на шампионски тим,а од друга страна вие со менталитет на маалско клубче,јадно.

Lazio si izigra kolku sto mu trebase (y), inaku stvarno ne mi ste jasni , bunker bilo - ne znam sto bilo. Jube bez Pirlo ne se isti .
Јуве без Пирло не се исти?Колку што видов шанси за гол имавме на извоз,а работа на Пирло не е да дава голови,така да

Затоа секад ќе бидете под Рома,може не се јаки у квалитет последно време али увек си држеле менталитет на шампионски тим,а од друга страна вие со менталитет на маалско клубче,јадно.

(y)
--- надополнето: 17 ноември 2012 во 20:13 ---
Бодот си го освоија, ама не го личи Лацио вака да игра, ајде да беа Пескара,Лече или Сиена се прифаќа, ама голман на Лацио да добие картон за задржување на топката во 52 минута, не бидва.
A што трбаше да си дадеме сами гол.Јуве имаше шанси не ги искористи и тоа е тоа

Јуве без Пирло не се исти?Колку што видов шанси за гол имавме на извоз,а работа на Пирло не е да дава голови,така да
Konkretni napadi preku dodavanja od sredina kon shesnaesetnik nemase , se' se svede na nafrlanje od krila sto bese lesna zadaca za odbranata na Lazio.

A што трбаше да си дадеме сами гол.Јуве имаше шанси не ги искористи и тоа е тоа

Не велам сами гол да си дадете, ама екипа која претендира за ЛШ не смее да игра вака. Земи ги на пример Евертон како играат против Јунајтед, Челзи и компанија.

Kolku picki ovie lazio , pa igrajte be fudbal be da vi ebam retardiraniot tim , samo doma igrate nekako , Ciani :facepalm:

Bravo za JUVE , mnogu dobro igraa iako nemavme sreka , bravo za igracite , maximum davaa , iako vo Vtornik ne ocekuvaa najbitniot duel ..

Odime napred! So vakva igra mozeme mnogu da napraime :icon_mrgr:

p.s. Bez Pirlo i Vucko

230089_291973870920121_319340611_n.jpg

Лацио дојдоја да одморет излеа, дрва, ќе им вратиме нагости ко ќе играме;)

П.С Милан ќе победит.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom