Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Да беше оценката од 1 до 28 ондак ќе му дал 30ка..... :D
daaaaaaaaaaaaaaaaaamn nigga :D

За господарот на головите, човекот што ги има прегазено сите мали клубови во сите лиги.

Маркети задржава време во 52 мин:pos:иначе одлични две три одбрани

Утре ќе биде интересно :D

550265_416314401774564_1174406232_n.jpg

Што магија има фрлено на голов на Лацио? :eek:

Плачи-пички еј,само да се губело време,него... ја слабо гледам,или имаше контакт со рака во шеснаесетникот ?

Плачи-пички еј,само да се губело време,него... ја слабо гледам,или имаше контакт со рака во шеснаесетникот ?
Ne beshe toa penal, pa duri i da imase kontakt zasto bese zalepena ama onoj kadaron posleden sto go pokazaa mislam deka vo telo udri, nejse.

Toa sto sakav da go kazam, a mislev uste pred edno 10min da pisham zasto znaev deka ke zavrsi nereseno, e toa sto samo Lazio se sposobni vakov uber ciganski bod da zemat protiv favorit na negov teren, dojdeni da se branat a uzasni vo odbranata se, protivnikot milion shansi i dzabe, isto bese i so Milan lani mislam, ili pred 2 sezoni, koga Ibra so eden udar prvo ednata stativa ja pogodi pa potoa drugata, znam togas ovoj Kurajber od fan klub Milan istoto go kaza.

Toa ne bese ni avtobus pred gol od Lazio, milion rupetini, na nisto ne licea denes, da bese drug tim a ne Lazio ko Peskara ke go jadese ali ko sto rekov, samo Lazio i nikoj drug do vakvi bodovi.

Sramota, ova e eden od retkite momenti koga tim sto mu bega na Inter na tabela, bez razlika za kogo stanuva zbor, sakam da pobedi, nema nisto pofrustriracko od vakvo gubenje na bodovi, sum go osetil i ja toa na svoja koza.

Овој тим ли зема Серија А пред десет години,бруки невидени,мислев дека ако ништо друго ќе гледам бар асален натпревар а не викторија...

isto bese i so Milan lani mislam, ili pred 2 sezoni, koga Ibra so eden udar prvo ednata stativa ja pogodi pa potoa drugata, znam togas ovoj Kurajber od fan klub Milan istoto go kaza.
Не потсетувај на таа утакмица жити се, колку пари ми скратија тогаш не се свестни. :place:

Ne beshe toa penal, pa duri i da imase kontakt zasto bese zalepena ama onoj kadaron posleden sto go pokazaa mislam deka vo telo udri, nejse.

Toa sto sakav da go kazam, a mislev uste pred edno 10min da pisham zasto znaev deka ke zavrsi nereseno, e toa sto samo Lazio se sposobni vakov uber ciganski bod da zemat protiv favorit na negov teren, dojdeni da se branat a uzasni vo odbranata se, protivnikot milion shansi i dzabe, isto bese i so Milan lani mislam, ili pred 2 sezoni, koga Ibra so eden udar prvo ednata stativa ja pogodi pa potoa drugata, znam togas ovoj Kurajber od fan klub Milan istoto go kaza.

Toa ne bese ni avtobus pred gol od Lazio, milion rupetini, na nisto ne licea denes, da bese drug tim a ne Lazio ko Peskara ke go jadese ali ko sto rekov, samo Lazio i nikoj drug do vakvi bodovi.

Sramota, ova e eden od retkite momenti koga tim sto mu bega na Inter na tabela, bez razlika za kogo stanuva zbor, sakam da pobedi, nema nisto pofrustriracko od vakvo gubenje na bodovi, sum go osetil i ja toa na svoja koza.
Ти доаѓа да речеш боље да изгуби Јуве отколку 90 минути вакво мочано реми да гледа човек.2 минути аут се изведува,Маркети се тоа што го одбрани секоја чест но поголемо гомно од голман нема.Да му се згади фудбал на човек.

Лацио порано важеше за голема екипа,можи не како Јуве,Интер и Милан ама сепак важеше за еден од јаките. Лече, Падова,Реџина и Киево кога гостуваат во Торино играат ваква игра како што изигра овој пат Лацио, 90% од второто полувреме го поминаа лежејќи на трева.

Ти доаѓа да речеш боље да изгуби Јуве отколку 90 минути вакво мочано реми да гледа човек.2 минути аут се изведува,Маркети се тоа што го одбрани секоја чест но поголемо гомно од голман нема.Да му се згади фудбал на човек.
Juve ne mozese denes da izgubi zasto Lazio trebase da dade gol za da toa se desi, sto fakticki bese neizvodlivo denes da se desi. Znaev uste nekade 20 min do kraj deka ke zemat cigansko bodce, ne biva sezona za Lazio bez vakvi bodovi, od Napoli go jadea, Milan sezonava ne mozam da recam deka se vo uloga na nekakvi favoriti, so Inter znaat da pravat nati go dajmi go, taka da samo Juve ostanaa.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom