Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Редно беше да распалат Ѕвезда и Партизан во дербињава не само од 0-2 гола.. 15 минута добитен ГГ3+ @ 2.50 сега целата добивка оди на Наполи - Милан ГГ3+ првиве немаат баш којзнае каква одбрана а Милан е променлив така да ќе има голови сигурно
И јас мислам дека Наполи - Милан е циста ГГ3+ :)

Сингл

Брест - Батија 1 2.5 1-1 4.45

Брест е доста јак на домашен терен со скор од 4-1-0 и тука ке ги собира бодовите за опстанок. Ги победи Троја, Евиан, Валенсиенс и Лориент а ремизира со Бордо. Освен поразот од 4:0 од Ст. Етјен Брест губи тешко со само еден гол разлика што покажува дека се тврда екипа. Бастија е од ист ранг како и екипите кои ги победи Брест, само што на овој натпревар доаѓа многу ослабена.
Има 4 повредени играчи: Маршал кој е стандарден дефанзивец 12/0, Киони дефанзивец 5/0, Џереми Ротен страндарден од средниот ред 11/2, Илан напаѓач 5/1.
Има 4 суспендирани играчи: Чоплин стандаред дефанзивец 9/0, Палмиери 11/1 и Јатарбе 11/0 кои се играчи од средниот ред и Барбато напаѓач 1/0.
Вака ослабена мислам дека Бастија нема што да бара кај Брест кој нема важни изостаноци. Среќно(y)

ама зошто баерн зоштоо за еден гол златно ливче ме бутка се испадна шо пишав 3+ само таа ме испржи:facepalm:

Овие јунајтед мислат да победат денес ?
Eх бре дрва дрвосани . губат од овие ќориве 1-0 :@

Ќе чекам онлајн 80та минута да се крене коефициентот за Манчестер за да ги играм да израмнат, оти таков тим си се :)

Ќе чекам онлајн 80та минута да се крене коефициентот за Манчестер за да ги играм да израмнат, оти таков тим си се :)
Таков тим се али со овие не ми гледат така. со 10 души се бранат .. а овие немаат некоја игра само кружат.

Таков тим се али со овие не ми гледат така. со 10 души се бранат .. а овие немаат некоја игра само кружат.
Ако испадне како што викам, се си мислам кладилнициве ќе почнат да го намалуваат коефициентот кога ќе дојдат последните минути за утакмиците на Манчестер :pos:

Ќе продолжи ли Динамо-Зенит утре,има ли некој инфо?

Манчестер Јунајтед давајте гол :@

ајде давајте предлози за македонска лига утре :)

мои предлози, сите освен вардар можеби 0-2 гола - а ако може да се игра дека ќе има 5-6 пенали во цело коло имате сигурна добивка :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom