52,53,54,62,68,63сите,45,66Од железничка до саем кој автобус иде? итно ми е ,побрзо ...![]()
Се Наоѓа одма на семафорите кај парк, зградата до фонтана има ознака пишува и точна е мапатаДали некој знае точно каде се најдува ова Кабаре-клуб МСМ? Има мапа од гугл, ама прашањево ми е дали е точна локацијата и дали е лесно за пронаоѓање?
И второ и најважно, дали некој знае што место е? Да не е некоја дупка...? Ме заинтересира оти гледам во настани ќе имало Blues Jam Sessions...
Продавница за Фосил имаш во Беверли на спрат.Дали во Македонија има дистрибутер или застапник на Фосил или Ракета рачни часовници?
Ако некој знај да има таква продавница низ државава нека ми пиши ПП![]()
тие од фосил се невидени кретени, апаши. само ќе ти го продадат саатот, а после тоа за одржување и слични резервни делови, каивчиња .......... е за тоа се ептен професионални. 2 год чекав нарачка, поминаа уште 2 до денес, ама ни трага ни глас од нив за резервните делови. бегај ко ѓавол од крст од тие во беверли. најди си друг добавувачДали во Македонија има дистрибутер или застапник на Фосил или Ракета рачни часовници?
Ако некој знај да има таква продавница низ државава нека ми пиши ПП![]()
23ка приватна, 3а и 3б државна, можеш и со обична 3ка само ќе треба да го преминеш мостот Близнаци, а станицата е кај новиот парк со авиончето.Здраво, може некој да ми каже со кој автобус можам да стигнам до универзитетот ФОН?![]()
23-ка можам да ја чекам кај Веро Центар?23ка приватна, 3а и 3б државна, можеш и со обична 3ка само ќе треба да го преминеш мостот Близнаци, а станицата е кај новиот парк со авиончето.