Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Јас лани купив многу убава кожна јакна од Бисер, баш се сеќавам овој период беше.
Не се сеќавам како се викаше продавницата, но имаше многу избор, а и цената им беше прифатлива 2 800 - 3 000 денари.

Вреди да се провери (y)

Да не се викаше продавницата Гама? На излог има нешто мотор и Џек Даниелс. Иначе од истава имам купено минатата година капут, евтин беше :icon_mrgr:

Да не се викаше продавницата Гама? На излог има нешто мотор и Џек Даниелс. Иначе од истава имам купено минатата година капут, евтин беше :icon_mrgr:
Хаха мислам дека не беше таа :)
Сега ми даде идеја каде да побарам капут за мене, фала ти :)

Машки јакни, но да не бидат ептен скапи?
Имам прашано и претходно но не добив некој конкретен одговор.

Каде можам да најдам машки капути, но не некои со енормно висока цена, туку до кај 3 - 4000 денари ?

Некој ?

Шутка и само Шутка:D
--- надополнето: 15 ноември 2012 во 21:44 ---
Абе затоа ја прашувам тука, за да не идам у ФЗО.:)
Ако не се брзаш почекај утре ќе ти кажам све у стотинка:D

Имам прашано и претходно но не добив некој конкретен одговор.

Каде можам да најдам машки капути, но не некои со енормно висока цена, туку до кај 3 - 4000 денари ?

Некој ?
Провери Мак примат (ако сеуште постојат). Беа во ГТЦ приземје, и на улица Македонија. Мислам беа 4 тисуќи ама да не ме фатиш за збор. А имаше свевремено во Тетекс (ако имаш некоја врска во Тетово, уште боље. )

Дали некој знае точно каде се најдува ова Кабаре-клуб МСМ? Има мапа од гугл, ама прашањево ми е дали е точна локацијата и дали е лесно за пронаоѓање?
И второ и најважно, дали некој знае што место е? Да не е некоја дупка...? Ме заинтересира оти гледам во настани ќе имало Blues Jam Sessions...

машки ташни т.е педеруши популарно кажани ама кожно оти абер немаат овие поефтините :)

отприлика што цена држат за ориентација

Точно да ти кажам незнам , ама отприлика помалите (колку мала тетратка) се негде над 1000 -1200 а поголемите се 2400-2500
--- надополнето: 16 ноември 2012 во 16:45 ---
отприлика што цена држат за ориентација

Точно да ти кажам незнам , ама отприлика помалите (колку мала тетратка) се негде над 1000 -1200 а поголемите се 2400-2500

Дајте линк од темата -Кого би сакале да го запознаете од форумов...
Бруки сум, не можам да ја најдам... (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom