Прашања до атеистите

• Креатор на темата Креатор на темата Дмт
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали на атеистите (поединечно) им е забавно на форумов и зошто? :LOL:
На мене ми е забавно оти има атеисти на овој форум.
Ако не се тие немаше да научам биологија и да прочитам толку многу глупости околу религијата.
Гледам дека глупавите прашања на оваа тема ве нервираат...замисли, вие атеистите цело време такви прашања поставувате...пардон, знаете да бидете и провокативни, за да има некого да пријавете кај модераторот......:facepalm:

Ај бе па и ти чуден ама си,ја те испофалив тој се правда:pos:.Овде ли скормност ќе покажуваш.
Не сум скромен, само не барам пари од луѓето :D

На мене ми е забавно оти има атеисти на овој форум.
Ако не се тие немаше да научам биологија и да прочитам толку многу глупости околу религијата.
Гледам дека глупавите прашања на оваа тема ве нервираат...замисли, вие атеистите цело време такви прашања поставувате...пардон, знаете да бидете и провокативни, за да има некого да пријавете кај модераторот......:facepalm:
Па да прашаш дали е Атеизмот религија...незнам стварно незнам.

Немој да бидеш плачко. Ако сакаш да си играш со постарите, ќе те пуштаат некогаш и по цигари.

;)

Брат...на такви како тебе ни кондурите не давам да ми ги чистат.....може по бурек да те пратам, чак пат, не секогаш

Не сум скромен, само не барам пари од луѓето :D
Хепта не изигравај Мајка Тереза сите добро знаеме во какви времиња се живее,доколку се премислиш за наплаќањето јас би плаќал без никаков проблем,секако во рамки на дозволеното да биде околу 200-250 ден.

Хепта не изигравај Мајка Тереза сите добро знаеме во какви времиња се живее,доколку се премислиш за наплаќањето јас би плаќал без никаков проблем,секако во рамки на дозволеното да биде околу 200-250 ден.
Не бре, нема потреба од тоа...
Може да воведам купување свеќи, купување дел од брковите на Гурџиев, купување нокт од Кроули... Да делам златни лопати или Бафомет статуетки...
Ама пари да ти земам за да си муабетиме... така директно те правам идиот. А не сакаме така.
Мисли...

Не бре, нема потреба од тоа...
Може да воведам купување свеќи, купување дел од брковите на Гурџиев, купување нокт од Кроули... Да делам златни лопати или Бафомет статуетки...
Ама пари да ти земам за да си муабетиме... така директно те правам идиот. А не сакаме така.
Мисли...
Како мислиш ти дека е најпаметно така прави,познавам доста луѓе кои наплаќаат по 500-1000че за предавања нормално од разни области.
П.С Кога е наредното предавање/муабетење или немаш испланирано?:)Знам дека малку глупо ќе ти звучам бидејќи последново сега брзо беше ама кој те знае тебе што си испланирал.:D

ЦЦцццццц... Атеистиве почнаа и на предавања за телемата и на ритуали и обреди да одат... па уште се бунат што не плаќале доволно... сакале повеќе да платат... За греота...
Ретки се правите атеисти... 99% се само главечки теисти апсајд даун т.е. се реакција на теистите... тоа ти е:unsure:

ЦЦцццццц... Атеистиве почнаа и на предавања за телемата и на ритуали и обреди да одат... па уште се бунат што не плаќале доволно... сакале повеќе да платат... За греота...
Ретки се правите атеисти... 99% се само главечки теисти апсајд даун т.е. се реакција на теистите... тоа ти е:unsure:
Одам на тие предавања(т.е само на последното бев,но би присустувал и на други доколку би имал време) затоа што темите и дискусиите кои се водат се интересни и доста интересни прашања се одговараат,јас не станав теист после тие предавања,а ако те интересира нешто подетално прашај го експертот Хептаграм или уште подобро посети некое негово предавање додека е бесплатно.

Разбирам. Не е буквално, него е метафора, ама само кога ти одговара и кога сакаш да го негираш тоа што експлицитно си го потврдил пар постови погоре.

Не е лесно. Треба плата да ти се даде.

Добро сум платен, не се жалам...(y)

Одам на тие предавања(т.е само на последното бев,но би присустувал и на други доколку би имал време) затоа што темите и дискусиите кои се водат се интересни и доста интересни прашања се одговараат,јас не станав теист после тие предавања,а ако те интересира нешто подетално прашај го експертот Хептаграм или уште подобро посети некое негово предавање додека е бесплатно.
Thanks, but i will pass... Ако дојдам ќе му ја отежнам работота на Хепта не за друго... не е културно...

Најди ми цитат каде Јехова кажал дека е грев силувањето.

Се надевам дека седмата Божја Заповед ќе Ти е доволна...
--- надополнето: 16 ноември 2012 во 23:06 ---
Каде пишува дека Јехова се попишманил?

Појма неам...

Ама све ми се чини дена Бог не се попишманил, туку дека човекот си останал во својата огревовеност.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom