Странци, странкињи

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
Значи, странци и фасцинација околу истите. Што е тоа што ги прави странците посебно интересни за (ај да бидам културен) интимно здружување и блиски средби од прв вид?.
Begeš je metropola :Pnije isto što i Skopje
Hrvatice vikendom masovno dolaze u Beograd zbog seksa.

па каже.....
Benzin je sve skuplji, a tu se pojavio i novi izazov – seks s Turcima„.:pos:

http://www.vestinet.rs/zanimljivosti/niko-nema-sto-srbin-imade-hrvatice-dolaze-na-seks-u-beograd

би зеле странец/странкиња за маж/жена ......би заминале кај него иако се знајте помалце од месец дена........се допишувате со странци ? само сте пријатели или?

би зеле странец/странкиња за маж/жена ......би заминале кај него иако се знајте помалце од месец дена........се допишувате со странци ? само сте пријатели или?
Da! Jas se dopishuvam so 2 ukrainki ( lezbejki ), se zapoznav so niv pred 5 godini vo colloseum, tie sekoja godina doagaat vo Skopje vo mesec dekemvri. toa e toa .

abe pouboo e so strankinji posebno ako ne se razibrate, ti zboris praes gluposti tie te gledaat ko prvpat u zivotov nekoj i pagaat od smeenje :D odma si im sarmanten mislat odma se odvazues i se smeskaat ti pravat faci :D a nasive se zivi namcori ako i reces nekoja so sakas da te castam te gleda :cautious:

Незнам дали би зел странкиња ама по се изгледа ДА. Би гледал да е од држава каде што јас би можел да се преселам и пред се да ми се допага животот таму, не ми е битно дали е економски јака државата, не го правам за пари или подобар живот. Би ми било битно и она да е флексибилна ако еден ден решам да живеам на друго место во светот пред се Македонија или Австралија да сака и може да се снајде.

Сум одел кај нив и без да се знаеме, односно само контакт по нет. Се допишувам доста често, обично 2 недели пред да патувам некаде сакам да се закачам на интернет и да почнам да си правам дејтс :D таму кај што треба да одам. Во Азија имам хит рејт од некој 70 проценти односно од 10, 7 се појавуваат и релативно лесно ги легнувам ако веќе сакам. Одличен начин да го видиш местото, локална дама да те шета и секаде си у шема од ден еден. Сум имал случаеви и да не се погоди се затоа секогаш си имам план Б и В. Со многу од девојките сме пријатели и ден денес, се допишваме и се гледаме на чат, има некој што ме посетиле и мене а со некој сме се наогале повеќе пати или сме иделе на одмор заедно. Не ги лажам и сум речиси секогаш искраен со нив, значи знаат дека ќе се видам со повеќе дека планот ми е само забава. Некој уште на нет ќе ме откачат кога ќе им објансам ама тие што немаат проблем со ова се полн погодок. У приницип пола ги губам унапред што е ОК, бар не ми го губат времето а од тие другите ко што напишав 70 посто се погодок а 30 посто кој од оправдани причини кој само филм ми правеле се губат. Ова е проверен рецепт ;) За остатокот на светот е малку поразлично, потешко. Таму се губи егзотичноста на тоа дека си белец и финансиската моќ не е веќе толку упадлива. Во Кенија сум ги има истите резултати така да мислам дека тоа е главниот фактор. Европа чат или по интернет е губење време подобри резултати имам на терен :D

Da! Jas se dopishuvam so 2 ukrainki ( lezbejki ), se zapoznav so niv pred 5 godini vo colloseum, tie sekoja godina doagaat vo Skopje vo mesec dekemvri. toa e toa .

5831033_700b.jpg

Hehehehe jako jako (y)

Inace se druzam mnogu so stranci, duri preterano.Radi toa sto moj drugar me navlece u edna volonterska organizacija i sve taka pocna...iance interesni se na pocetok, posle duri stanuvaat i tapa.Sve e do karakter i kako ke te prifatat.Inace imam legnato Poljakinja,Ukrainka i Sveganka.Poljakinjava nema da vi se veruva, jas i bev prv i toa na 24 god, prosto ne mi se veruvase deka e vozmozno.Nekoj ke si rece ej Poljakinjive bile raspustenici, se cepale ko ludi.Nema vrska.Kaj Ukrainkata skroz pa obratno :).Ja zapoznav na couchsurfing (koj znae znae sto e toa) u rok od 6 saata samata si kaza sto saka, postena da da )))Jes da bese postara od mene 3 god, ali muabetot za tie devojki od bivsi prostori na SSSR drzi voda.Sveganjkata mi bese drugarka, ama koga si idese ne ispadna bas taka.Problemot e sto bese mnogu ladna, inace prosek.So se odnesuva do mazacka zenacka sto prajte muabet, neznam.Zavisi do coekot pak, ama ete nekoja ili nekoj kako Skandinavcive ne bi preporacal.Ovie pravoslavnive se po normalni, ili po blisku do nas i kade kade potopli.To je to )))

ajde vaka edno prasanje.. dali mislite deka mojs mnogu polesno i pobrzo da legnis strankinja nego nasa? dali mislite deka strankinjite se mn polesni i poopusteni(go nemaat toj nas mentalitet) i imas pogolemi sansi so niv? dali ako ste vo nekoj pogolem grad kade sto ke smenis 10 diskoteki vo 1 vecer i ti e galje so mislet drugite za tebe ke prosperiras i ke legivs mn pojke otkolku ovde kaj so imat pomal br na mesta za izlegvejne i site se znajte megjusebno..

Едноставно странкињите се поинтересни. Заедно со културата доаѓаат и различните вреднувања на човечка вредност. Ако си сељак тука ке бидеш етикетиран и забележан како сељак насекаде. Ако си прилагодлив/а ке најдеш НЗС и ке имаш една прича за раскажување повеќе Simple as that

ajde vaka edno prasanje.. dali mislite deka mojs mnogu polesno i pobrzo da legnis strankinja nego nasa? dali mislite deka strankinjite se mn polesni i poopusteni(go nemaat toj nas mentalitet) i imas pogolemi sansi so niv? dali ako ste vo nekoj pogolem grad kade sto ke smenis 10 diskoteki vo 1 vecer i ti e galje so mislet drugite za tebe ke prosperiras i ke legivs mn pojke otkolku ovde kaj so imat pomal br na mesta za izlegvejne i site se znajte megjusebno..

Да на сите прашања. Ако ги интересираш, странкињите не се прават hard to get.

Да на сите прашања. Ако ги интересираш, странкињите не се прават hard to get.
Не мора да значи. Јас на бродов кај што работам се дружев со една Јоланда, чоколатце од Северна Каролина. Се договоривме да се видиме на журката на дек5. Кога стигнав таму нејзе ја немаше, дојде малку подоцна со другарка и Клодет. Се муабетевме сите тројца, и кога почнав да ја пипкам скокна да иде по пијачка, после тоа па отиде да се поздрави со другарка и Карли па ова, па она, и и реков јас заминувам. По пола саат ми ѕвони на телефон и ми вика: Тони прости ми, отворена ми е вратата од кабина, повели.

Не мора да значи. Јас на бродов кај што работам се дружев со една Јоланда, чоколатце од Северна Каролина. Се договоривме да се видиме на журката на дек5. Кога стигнав таму нејзе ја немаше, дојде малку подоцна со другарка и Клодет. Се муабетевме сите тројца, и кога почнав да ја пипкам скокна да иде по пијачка, после тоа па отиде да се поздрави со другарка и Карли па ова, па она, и и реков јас заминувам. По пола саат ми ѕвони на телефон и ми вика: Тони прости ми, отворена ми е вратата од кабина, повели.

Не мора да значи, точно. Ама генерално гледано некој Македонец далеку помалку треба да се труди со нив. Повеќето одма ти покажуваат интерес и се доста директни. Барем од искуства од Македонци што или живеат таму, или биле на некое време.

Не мора да значи, точно. Ама генерално гледано некој Македонец далеку помалку треба да се труди со нив. Повеќето одма ти покажуваат интерес и се доста директни. Барем од искуства од Македонци што или живеат таму, или биле на некое време.
Добро, оваа е црнкиња, си сакаат црнкињите шуга-деди финти да им праиш. И да, ако те свиѓаат не се праат на Тошо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom