Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сам си калпазан и абдал, как шо сам напишал некаде поназад, и ногу често промашувам празен гол. Не сам како 90% од форумски нинџи со ташаци како лубеници, и рецки на пенисот.
Хитлер ко му јавиле дека освоиле Радовиш германците рекол е те, освоих го цел свет, дека после Радовиш нема свет бе.Luki Junior Радовиш не е главен град, скопје, битола,струмица,прилеп,благоевград не се странство. Амн бе селак, запнал си ко дамјанско говетце воф купус да му ем мамта да му ем
Ааа за тебе не са странство, ама за мене е доживување да идам до друго село или град. Едноставен човек, едноставни потреби...Јас сам говедо, ама не дамјанско. По тија к'ровето там нема шо да се пасе у буквална и метафоричка смисла.. А ако ме погледнеш, не ми се гледат кокалите зад бубрезите, така да компарацијата со дамјанско говедо, у есенски зелки пред слана ти е малку непрецизна.Luki Junior Радовиш не е главен град, скопје, битола,струмица,прилеп,благоевград не се странство. Амн бе селак, запнал си ко дамјанско говетце воф купус да му ем мамта да му ем
Правиш ти шемата по Ти Амо и Ескејп ај ај, има убави моми тамуАаа за тебе не са странство, ама за мене е доживување да идам до друго село или град. Едноставен човек, едноставни потреби...Јас сам говедо, ама не дамјанско. По тија к'ровето там нема шо да се пасе у буквална и метафоричка смисла.. А ако ме погледнеш, не ми се гледат кокалите зад бубрезите, така да компарацијата со дамјанско говедо, у есенски зелки пред слана ти е малку непрецизна.
Мене ми е сон некоја ваква странкиња да најдам.
Ем ќе и пееш ем ќе те смета за егзотичен, друго што ќе ти се воодушевува што ги знаеш сите песни што ги смета за егзотични и романтични. Можеш да фалшираш колку сакаш,не дека ќе знае или ќе те разбере дека фалшираш.
Не сам од Радовиш. Од Подареш сам... Ама ајде, ќе ти одговорам. Исти како и сите други моми од македонија. Расклецуват се низ Скопје, терат скопјанец, и ако студират там, мислеш Господ за брадата са го фанале
Divider, На таа лимонка у сирија брат и е очен специјалист, и се вика ристо... забравих му презимето...