Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ау маму им ебем, каков коефициент промашивме!

Како може да го дадат во продолженије? Со резултат 2:1 не се игра продолженије :)
NBA за вечер: Wizards 2, Orlando 1

Орландо во наредниве 1/2 месеци слабо да победи, освен со Шарлот или Голден Стејт ако се стегна.. годинава најумрена екипа и убедливо последна че биди, Типувам и да го турнат рекордот лани од Шарлот.

Абе маме им еб*м, 90 минути си го дрвеа, а на продолженија одма дадоа гол :tapp:

Орландо во наредниве 1/2 месеци слабо да победи, освен со Шарлот или Голден Стејт ако се стегна.. годинава најумрена екипа и убедливо последна че биди, Типувам и да го турнат рекордот лани од Шарлот.
Каде бе пред Детроит? :)

Црна Гора - Сан Марино 7+ @ 1.80

Не вреди да се игра поради малиот коефициент, ама шо ќе биди нека биди, таму на првата утакмица ги тепаја 6:0

епа не знам зошто не сте ја пишале т2 2+ ... јас така ја пишав али на други паднав :)

Знаеш дека си анти-типер кога играш на двојна шанса и победува гостинската екипа со 3.80 коеф :facepalm:
--- надополнето: 14 ноември 2012 во 01:31 ---
Антитипер сум ама ај да пробам нешто за утре...

Италија - Франција 1 @ 2.25
Шведска - Англија 2 @ 2.60
Холандија - Германија 2 @ 2.60

Знаеш дека си анти-типер кога играш на двојна шанса и победува гостинската екипа со 3.80 коеф :facepalm:
--- надополнето: 14 ноември 2012 во 01:31 ---
Антитипер сум ама ај да пробам нешто за утре...

Италија - Франција 1 @ 2.25
Шведска - Англија 2 @ 2.60
Холандија - Германија 2 @ 2.60
Ќе уплатам обратно од тебе може ќе излезе :pos:

За денес не се испушта ваква шанса
Чиле - Србија 1 2.10
Српскиов селектор е летнат во умот .. како што читав нема да играат ни коларов ни иванович , ќе испробувал млади играчи , Чилеанциве имаат 4 порази по ред во квалификациите ама тие се од најдобрите репрезентации во јужна америка . Селекторот на Чиле ќе излезе најверојатно со најдобриот состав бидејќи мора со една победа да им се крене моралот на играчите .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom