- Член од
- 17 јули 2008
- Мислења
- 13
- Поени од реакции
- 2
Пиши прво колку е зборен,гребен или не,прати слика....мн е мислам 300 евра картицата не е скапа проблемот е како е сочуван...Ја шиткам, 300 eura со 2Гб мемориска картица у топ состојба.
Пиши прво колку е зборен,гребен или не,прати слика....мн е мислам 300 евра картицата не е скапа проблемот е како е сочуван...Ја шиткам, 300 eura со 2Гб мемориска картица у топ состојба.
Па и не е баш некое мерило тоа колку е зборен... пошто нели ако сакам да заебам некого... многу лесно дури и сам можам да напраам да биде 0 саати зборена, а моеш да видиш по форумиве како се праи ако те занима.Инаку е во ОДЛИЧНА состојба... и ке пробам сеа да ви напраам убави фотки да ви доловам како е сочувана.Инаку зборена е 45 саати... шо коа би живеел у англија ти се бесплатно време за разговор за само 2 месеци нелиПиши прво колку е зборен,гребен или не,прати слика....мн е мислам 300 евра картицата не е скапа проблемот е како е сочуван...
3 месеци е користена,нема многу зборувано на неа,многу е зачувана,ако сакаш кажи ќе се пазариме на пп.znaete kolku pari e nokia n95 ama ne taa so 8 giga taa po starata i na staro dali sitka nekoj?a tvojata popaj kakva e ??:salut:
Друже една мала препорака е51 е супер телефонче јас го имам и стварно неможам да се пожалам ама доколку повторно би сакал да купам без размислување би земал е71 далеку попрегледен и дефинитивно добро изгледа на е51 се е толку збиено мали набутани копченца прилично мал екран итн итн...Купувам Нокиа Е51. Понуда?
нема, не барај ти пишав пвт - јас барам од декември или јануари веќе четвртина свет го прочешлав.dali ima nekoj polnac za TOSHIBA TS 605 i po koja cena
215еури на ново.Купувам Нокиа Е51. Понуда?
ќе го праиш 200?215еури на ново.
Noooot!некро за тошибата на санаториум па нели се исти со моторола в3 и двата полнат преку мини усб?
Noooot!ќе го праиш 200?