Фан клуб: Новак Ѓоковиќ

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Перфектен финиш на сезоната, со титула во Лондон (y)
Сега нека одмори од напорната сезона, па припрема за АО :)

Член од
22 јуни 2008
Мислења
725
Поени од реакции
218

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Bravo za Nole definitivno broj 1 teniser.Nego me interesira, sto e so tatkomu, od sto e bolen???

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
eve ja taa ,,dark side ,, na Federer . Nemashe doblest eden zbor ,cestitka ili bilo shto da mu kaze.Kisela nasmevka i brza da se trgne .
--- надополнето: 13 ноември 2012 во 18:53 ---
kako go zee Pipa...lesno ke go papa
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jZQlbmwbXb0#!
Што сакаш ти благодарница ли да му напише??? :facepalm:
Само што изгуби финале, на начин на кој што го изгуби, нормална реакција и поздрав како и кај другите тенисери, ништо повеќе, ништо помалку.
Многу си имеате увртено во главата како Федерер бил дигнат, арогантен и што ти ја знам не...... , а нема никаква врска, човекот е роден победник и нормално никој не сака да губи, а тоа што си правите фантазии е друга работа;)

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Друже, едно прашање до тебе, ама добронамерно?
Како можеш, на 30 и кусур години да се замараш со постирање на вакви детски/дебилни слики?

Не само за тука, општо низ форумот каде што влегувам, гледам и не ми се верува... Интересно ти е? Јас сфаќам човек да се чувствува помлад и да размислува како да е 2-3 години помал од тоа што е, ама да размислува како 15-годишник, а имаш 32/3? :вонзем: Вакви глупомонтажнифотошопслики јас не ги погледнувам по интернетот, а не пак да го ставам на форум за да "дупам" некои, или за лајк!?

Извинете што сум офтопик, ако нешто се навреди членот, слободно нека се избрише, немам ништо против... Твое си е, секако, неможам да ти сменам мислење, и доколку сакаш да објасниш убаво/разбрано што ти е поентата океј, а пичка мајчина и глуп, мајмун муабет, не сакам...

Извинете уште еднаш... :)
И мене извинете ме и занемарете ги деловите со годините.

Kajgana Shop

На врв Bottom