Samurai Jack
Penspinner
Арно што не му го украле браќата...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Слушнало магарето дека има добри магарици у Македонија па тргнало со него
и Скопските ( одредени ) магарици ништо не се поарни 
Ова е француско магарче , знаеш романтика па шанзелизе ова она има да ги врти на на малото копитоKуманово полно е со магарици ... тие тоа чекаат странец да дојдеи Скопските ( одредени ) магарици ништо не се поарни
![]()

што треба сега,тој самиот на себе да си напише казнаИзлижана му е задна лева..казна 300 евра![]()

Човекот е во Македонија и НИЕ да викаме професор по француски? Логика?аман не можеле ништо да го разберат...... ДИК....да дошол од марс па ќе се разбереле, а не од франција. нека викнеле некој пописмен, професор по француски или нешто слично
и како да не остане магарево во земјата на магарињата и овците? овде му се браќата, побратимите и сестрите
Кога ќе научите да си го почитувате сопствениот јазик? Попрво би се разбрала на англиски, отколку да барам професори по француски. Ако не ме разбере, да ти кажам не ми е ни многу гајле. 
и ја се сложувам дека треба да го почитуваме нашиот јазик, ама зарем мислиш дека некој од франција знае макдонски??Човекот е во Македонија и НИЕ да викаме професор по француски? Логика?Кога ќе научите да си го почитувате сопствениот јазик? Попрво би се разбрала на англиски, отколку да барам професори по француски. Ако не ме разбере, да ти кажам не ми е ни многу гајле.
![]()

Да пошто нели, почитта кон јазикот на една саката држава е поважен отколку можноста да се помогне на човек кој се нашол во небрано.Човекот е во Македонија и НИЕ да викаме професор по француски? Логика?Кога ќе научите да си го почитувате сопствениот јазик? Попрво би се разбрала на англиски, отколку да барам професори по француски. Ако не ме разбере, да ти кажам не ми е ни многу гајле.
![]()
Иди зборни им на Французи англиски и пробај да се разбереш со нив на нивен терен.Да пошто нели, почитта кон јазикот на една саката држава е поважен отколку можноста да се помогне на човек кој се нашол во небрано.
Епа еве зашто македонија ја офцаат сите од страни...
Иронично еве, еднаш кога бев у Белград налетав на Французи и си праевме муабет на англиски. Јес да тешко идеше муабетот пошто нив не ги заболе многу дали знаат англиски или не. Поентата ми беше дека едно "бранење" на јазикот и "патриотизам" не носи никаква полза у животот, поготово не во такви ситуации.Иди зборни им на Французи англиски и пробај да се разбереш со нив на нивен терен.
Да пошто нели, почитта кон јазикот на една саката држава е поважен отколку можноста да се помогне на човек кој се нашол во небрано.
Епа еве зашто македонија ја офцаат сите од страни...